Srazy

Napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Srazy

Příspěvekod Neferet » 19 čer 2014 11:49

Ta zkušenější vědí, že je to 60 dní na plnej roční nárok ve výši 20 dní dovolený, která se pak samozřejmě krátí podle počtu odpracovaných měsíců v roce. Takže to vychází tak 1,5 na měsíc a navíc po každých 21 odpracovaných dnech je nárok na 1,5 dne :D Ale taky by mě zajímalo jak to chtějí řešit, jelikož ten nárok je a na den dva asi moc brigádníka neseženou, takže stejně budou muset zavřít a jak to bude, když budeš chtít týden v kuse... jako vim že je to vopruz to s tím zaměstnavatelem řešit. Stačí když vidim jak je to u nás, kdy se bojim si vůbec o to volno říct, páč si pak připadam jako zrádce a navíc se tu nahromadí práce že pak padam na hubu :D

Styx, taky si myslim, že bys měla dorazit, i když to bude jen na celou sobotu a část neděle. Navíc loni jsme přeci taky přijeli nějak v pátek odpoledne a v neděli jeli domů a pak s Cairo taky nedorazíme určitě dřív jak v poledne :)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » 19 čer 2014 12:46

Ha, 60....to, že se krástí vím....takže to je vlastně takový nehezký výmysl šéfa, hlavně teda s tím, že když pak bys chtěla, Styx, ten týden třeba i v kuse...ono je to blbé, držkovat, když je člověk nový a je rád, že je rád....ale zas na druhou stranu....

no každopádně je fakt, že než my se slezem všichni, tak pátek se ztratí určitě....a sobota a kus neděle je taky fajn. 8-)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 19 čer 2014 12:55

Nechtela jsem to tady zbytecne podrobne rozebirat, ale vy zlaticka se tak snazite, ze vam proste dluzim vysvetleni. :hug2: Pochopitelne ze mam narok po zkusebni dobe na dovolenou, coz mi muj zamestnavatel ani nepopira. Jenze... pri nastupu jsme se vzajemne dohodli, ze mi celou letosni dovolenou proplati, s cimz jsem souhlasila, protoze letos stejne nikam do ciziny nejedu. Pristi rok budu mit dva nebo tri tydny v kuse, misto mne tady bude brigadnice. Ale na jeden den nikoho nesezene. Zavreno byt nemuze, protoze sem jezdi nemocni i z velke dalky (jsme jedini siroko daleko) a asi by pro ne nebylo mile, kdyby se trmaceli zbytecne. Takze tak.
Tajne jsem sice doufala, ze bych to ukecala na jeden den volna, ale chapu jeho duvody. A praci mam skvelou, tak z toho nebudu delat tragedii. ;)
Ale v pohode, ja tedy prijedu v patek pozde vecer, porad lepsi videt vas necele dva dny, nez vubec. :Love
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 19 čer 2014 18:19

No tak to jooo, když seš s ním takhle domluvená... to je pak ok. A hlavně, že se ti práce líbí, tak to se tam pěkně drž.

A super, tak to má být, aspoň na chvíli :Love
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 20 čer 2014 11:59

:H5: no vidíš Styx. Pokud se těšíš, tak je určitě dobrý přijet i na kratší dobu!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 21 čer 2014 09:44

Tak já už teda taky hlásím, že přijedu :hug2:
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 21 čer 2014 22:31

No hurá :Love Už se těším až si zahrajeme městěčko LoS :hell: :death: :pii :vyprask:
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 22 čer 2014 11:04

Holky ani nevíte jak se těším :) a na městečko LoS obzvlášť :D Jen teda netuším, co sebou tentokrát upeču :D

A mám jedno důležité prohlášení :D Naše královské My dává na vědomí, že svoluje ke sdílení budoáru s lady Cairo a předem se omlouváme všem těm komu polezeme na nervy s naším královským MY :D
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » 22 čer 2014 12:59

hehe, městečko LoS..na to čekám celý rok! :death: :smich:

Jo královský budoár, Jo? No tak my zubatí zas půjdem do sklepa, no :lol: To bylo takové správné císařsko-královsko-ser-adamovské doupě :death: (dělám na takové souhrné LOScaří síni slávy, tak té složeninu moc neřešte :D)

Kruci, ale letos bude Mýtinka plná až po střechu, se všema těma schízama:D z městečka nám hrábne. :ss :Gl* Hm, Bei, máš ještě ty pravidla? Nebo ti je mám poslat znovu?
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » 22 čer 2014 18:28

Man, ale kdybyste se náhodou v tom sklepě báli, tak za menší úplatek klidně vyměníme :D

A jestli budeme dělat táborák, tak můžu přivést naprosto úžasný buřty od řezníka z vedlejší vesnice. Poslední dobou pořád grilujeme a jsou naprosto boží :Love :D
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice