Srazy

Napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Srazy

Příspěvekod Beatrix » 17 čer 2014 13:20

Aby pak Meg neřekla, že sme ju vynechaly :pii

Nef guuut. Žes právě psala, že pude jen ten víkend, proto se tážu :D lach, no ti sou dobří. nejlepší sou ty firmy, kde je "povinná dovolená" celofiremní - to býval taťka vždycky snad měsíc doma a v mých pubertálních letech nastávala slušná ponorka :D
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 17 čer 2014 20:43

Nef: hehe, my to máme podobně...mussssíme vybrat většinu dovolených, ale jaksi pak nemá kdo sloužit, takže to nejde... :D
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Cairo » 17 čer 2014 23:46

my právě vybíráme veškerou dovolenou v létě, takže my to máme jasný :-D takže když to tak vezmu, tak vlastně ani prázdniny nemáme, vlastně máme jenom dlouhou dovolenou :D
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 18 čer 2014 20:14

Beuš, sem to blbě podala, myslela sem víkend jako prodlouženej víkend :D to my nemáme, protože jsme vůbec rádi že nám vyjde nějakej ten den kdy můžem být doma :D Sem byla teď čtrnáct dní marod a když jsem se vrátila do práce tak jsem myslela že to se mnou švihne z toho kolik práce na mě čekalo. Docela se děsím toho co se naskytne za ty čtyři dny :D a navíc mi nová kolegyně uklidila stůl v tý době a já dodneška nemůžu nic najít :==

Man, jo asi tak nějak :D a musí se to vybrat teď protože na Vánoce mezi svátky musíme do práce kvůli uzavírání roku. Budu ráda, když šéfovou ukecam zase na jeden den volna po Silvestru :D
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 18 čer 2014 21:09

Tak dovolenou bohužel nedostanu. :( Jsem to tak nějak tušila. Musela bych tedy jet do Brna až po práci, t.j. v Brně bych byla v pátek před půl devátou večer. U Bei vůbec netuším kdy. V neděli bych musela zase zpátky. Takže v tom případě je mi to úplně jedno, kdy bude sraz, v červenci i srpnu budu na tom stejně. :(
Ještě si rozmyslím, jestli pojedu. Hrozně mě to mrzí, těšila jsem se na to od loňského léta. :(
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 18 čer 2014 21:33

Styx, to by ti nedal ani jeden den volna? Přeci jen už bys nějakej nárok mít měla a den není zase tak moc aby nemohlo zůstat zavřeno ne? Ale je to škoda :(
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 18 čer 2014 23:37

Nef, bohužel ne. Asi jediná nevýhoda toho, že mám obchod na starosti sama. No, uvidíme.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 19 čer 2014 00:07

Styx nic si z toho nedělej, sice je to opruz takhle na večer, ale v devět k nám normálně jede vlak ;) Mám pocit, že jednou takhle Golux dojela taky potmě večer. Určitě jeď, je to jako prodlouženej jednodenní sraz ;) Když si pak na neděli naplánujete odjezd co nejpozději - taky jako ze srazu, tak se to hezky protáhne.

- a u Bee bys byla o půl desáté :Gl*
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 19 čer 2014 08:39

chm, a jak to chcou řešit do budoucna, na dovolenou po zkušebce nárok máš.. to ti pak řeknou aby sis ji vybrala tehdy a tehdy a nepojede přes to taky vlak? by je aspoň ten pátek nezabil...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 19 čer 2014 10:09

No to je vopruz.... já teď nevím, kolik dní se musí odpracovat celkem, aby šla čerpat dovolená...ti znalejší neví?

Každopádně, Styx, určitě pojeď, tak přijedeš v pátek večer, no....já tam stejně dřív jak kolem poledne (s Meg) nebudu, takže o tolik nepřijdeš....i tak jsme jezdili, jen na sobotu neděli...o to víc, když se těšíš...přece pak nebudeš sama sedět doma a my všichni v Brně. :hug2: to přece neva, kdy kdo přijede a odjede, hlavně, aby tam aspoň na chvíli byl :witch:
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice