Já si tiše myslím, že je to prašť jak uhoď, neboť letos státnicující v podstatě plynuje přejdou z jednoho zkouškovýho do druhýho s diplomkou a státnicama na krku, takže jak to bude, udělám si čas
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
souhlas s Beou...po dnešku netuším, pokud budu opakovat, tak až v únoru...a jinak najíždím na diplu a spol...takže já se taky utrhnu operativně když tak
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Jop, souhlas s holkama...takže si, Styx, vymysli nějaké datum a my se nějak přizpůsobíme..ale taky bych měla končit koncem ledna..doslova..
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
já bych se za vámi taky ráda aspoň ne chvilku podívala do restaurace, když už se dostavíte do Prahy. po škole budu mít po 10. únoru. takže: nevažte se na mě, mám toho většinou hodně a nestíhám, nebo jen krátký přelet, ale kdyby to vyšlo vám i mně, moc ráda bych vás po té době zase zahlídla, kor když budete ve městě
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Lush poštovné zdarma 0163* údajně do 10. února 2013 (Na leták co dnes došel natiskli do 10. ledna, ale na fb psali, že prý února a zkušebně sem to tam klikala a fachalo to...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
No já mám teď všechny směny plánovaný tak, že o víkendech makám a v tejdnu dřepím doma,každopádně volný víkend v únoru mám ten 16.2., takže pokud by byl srazík,můžu jen v tohle datum Hrozně ráda bych vás zase viděla a hlavně doufám, že by přišla i Vici
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it
ooo, pěkně...ples jsem fešné jehlobrusle rozdala na LOscarech, tak je třeba je prubnout jo? datum si znamenám, to bych měla mít už volno.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Heh, to jsou jiné, než co jsem dostala na Loscarech, ale přiznávám, že mě to tehdy trochu inspirovalo. Styx si dá samozřejmě jedny z těch, co vyhrála, druhé přenechá Beušce, ať si to taky užije.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)