Kuchyně

Moderátor: Styx Lupin

Kuchyně

Příspěvekod Styx Lupin » 14 pro 2012 19:26

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Re: Kuchyně

Příspěvekod Tony Dolohov » 21 črc 2013 20:42

+Tony vejde na zaklepání do kuchyně a už ode dveří se rozhlíží+ To je divné... +poznamená, když si všimne, že v kuchyni nic nenasvědčuje tomu, že by se tam připravovalo nějaké jídlo a ani v jídelně není přichystaná žádná večeře+ Posaď se zatím +vyzve Neferet+ Hned se po Styx podívám. Anebo jestli chceš, můžeš se jít zatím vykoupat +řekne už radši opatrně, aby to zase nevyznělo jinak:)+ Koupelna je tamhle. Hned pošlu za tebou Styx. Anebo kdybys radši uvítala moji společnost, stačí zavolat +mrkne na ni šibalsky a vydá se hledat paní domu+
(piš to všechno sem, ať to nemáme roztahané)
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 21 črc 2013 21:30

+usměje se na něj mile přes rameno, zřejmě potřebovala slyšet ujištění a vědět, že někdo věří v její schopnosti+ Doufám, že máš pravdu. +přikývne zlehka a s jemným úsměvem mu poděkuje, než si zručně a rychle zapne knoflíčky od košile (tak cukat s ním může, to mu nikdo tady od nás nezakazuje :D)+ Jo, myslím, že je to snad všechno. +pokývá zamyšleně hlavou+ Myslíš, že zvládneme večeři bez koupele? +zasměje se tiše, když mu jemně obočí prsty kolem paže, zdá se že vidina teplé voňavé koupele se jí hodně zalíbila. vejde s Tonym do kuchyně a bezděky začichá, jestli ucítí nějakou dobrou krmi, ale když nic necítí trošku se zamračí a rozhlédne se kolem+ Možná měla Styx nějaký zařizování a nestihla se včas vrátit. +nadhodí, že to určitě nic neznamená, že v kuchyni nikdo není a usadí se na jednu ze židlí+ No myslím, že koupelnu opravdu navštívím. +usměje se na něj+ Mohl bys Styx poprosit o nějaké čisté šaty? Je mi to blbý, ale nic sem si sebou nevzala. +zatváří se poněkud rozpačitě a zamíří směr koupelna+ Jasně, zavolám a nebo klidně přijď, myslím že společnost není na škodu. +zasměje se vesele, než se na něj usměje, spíš přátelsky než co jiného a vejde do koupelny. napustí si vanu plnou teplé vody a s pěnou až po okraj a začne se svlékat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 22 črc 2013 12:41

Zařizování? To muselo být opravdu narychlo, když naši schůzku nestihla zrušit +mračí se+ Porozhlédnu se kolem. Udělej si zatím pohodlí, jako doma. O oblečení se ti postarám +usměje se a vyrazí prozkoumat Styxiny komnaty, protože mu tady pořád něco nesedí. Po chvíli se vrátí a netváří se o moc klidněji. Zaklepe Neferet na koupelnu, v ruce drží nějaké Styxiny šaty+ Můžu dál?
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 22 črc 2013 15:23

Tak mohlo se pokazit cokoliv. +pokrčí zlehka rameny, ale taky nevypadá že by jí to nepřipadalo zvláštní, ale po tom co sem vlítla jak uragán se zřejmě rozhodla přistupovat ke všemu mnohem klidněji+ Dobře, děkuju. +usměje se na něj, a když je vana plná teplé vody a pěny, svlékne se. všechno pečlivě poskládá na koš s prádlem, aby to nikde neválela po zemi a na pult se jí špinavé věci nechce dávat a vleze si do vany. jen tiše spokojeně povzdechne a zavře oči, jako by jí najednou přestalo všechno trápit. zavře oči a opře si hlavu o kraj vany a jen si užívá toho tepla a vůně, dokud se neozve klepání a Tonyho hlas+ Jasně. +houkne a otevře oči, aby přeci jen zkontrolovala, že jí z vany nečouhá něco co by asi nemělo+ Jen pojď. +usměje se na něj, když otevře dveře, stáhne si trochu zvlhlé vlasy z tváře a z vody jí nekouká nic jiného než hlava, ramena a ruce, prsa a zbytek těla skvěle zakrývá hustá bílá pěna+ Tak co? Našel si jí? +zajímá se hned+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 23 črc 2013 11:19

+vstoupi do koupelny a nejdriv se gentlemansky ujisti, ze neprekvapi Neferet v nevhodne situaci a pak polozi saty pres zidli+ Ne, neni tady. Nechapu to. Styx by nikdy nezapomnela na schuzku. Pujdu sr pak po ni podivat ven +zavola sluhu, aby se postaral o Neferetiny saty+ Prinesl jsem ti neco na obleceni, doufam, ze jsem vybral dobre. To vis, my smrtijedi se moc v zenske mode nevyzname +uculi se vesele+ Az se vykoupes, mohl bych te pozvat na veceri nekam do restaurace? Kdyz to tedy u nas nevyslo... priznam se, ze mam docela hlad +zatvari se jako hladovy vlk+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 23 črc 2013 15:18

+usměje se na něj, když vejde dovnitř, ale když oznámí, že tu Styx není zamračí se+ Možná psala, ale zpráva se jen zdržela. +nadhodí a jen doufá, že má pravdu a skutečně se nestalo nic vážného (hups :D )+ Dobře, děkuju. +usměje se vzápětí, když jí padne pohled na šaty, které jí sehnal+ Popravdě já vaší ženské módě taky moc nerozumím. Nosím jen to co se mi prostě líbí. +zazubí se vesele a uvolněně se opře zátylkem o kraj vany a přivře oči, jak relaxuje+ Můžeš pokud si nebudeš stěžovat kdybych v těch šatech vypadala jak strašidlo. +zazubí se na něj vesele a pro důraz svých slov na něj ukáže prstem, než se tiše zasměje, když vidí jak se tváří+ Taky mám docela hlad. Je to dlouho, co jsem měla něco pořádného a takové kotlety nebo steak by přišel víc jak vhod. +zatváří se zasněně, jak si představí talíř plný jídla+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 23 črc 2013 20:50

Asi máš pravdu +poznamená, ale je na něm vidět, že tomu sám nevěří (Neferet ho pěkně ovlivňuje! Vanessa v tuto chvíli mučí Styx a jim je to úúplně jedno! :vyprask: )+ Tak doufám, že tyto šaty se ti zrovna líbí. Když tak skočím pro jiné, jsou jich tam plné skříně +nabídne se ochotně+ Výborně, to jsem rád. Zajdeme třeba... na Mýtinku? Slyšel jsem, že tam výtečně vaří +asi toho neměl ještě dost o víkendu :lol: + Chceš umýt ta záda?
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 23 črc 2013 21:08

Určitě je v pořádku. +zopakuje a sama dvakrát nevypadá zrovna jistě (šššš ticho, ještě to zaslechne a zjančí se mi tu :D navíc až tohle zjistí, tak jí asi klepne :pii )+ To je dobré, určitě budou skvělé. +usměje se na něj, aby si nedělal starosti a osobně doufá, že vybral něco v čem nebude dělat ostudu+ Hlavně jestli se budou líbit tobě a nebudu ti dělat ostudu. +zamrká na něj vesele+ Jasně, tam jsem nebyla věky. Dáme si něco proklatě dobrýho. (třeba maso s bazalkou :D ) Vždycky tam měli skvělou kuchyni a docela by mě zajímalo jestli tam ještě pořád je ten kuchař co tak miloval papriky. +zazubí se vesele+ Záda? +zamrká trošku zmateně, než jí dojde kde že se to vlastně nacházejí+ Jasně, že jo. To je jediný místo co si nezvládnu sama umýt. +zazubí se vesele a víc se posadí a trošku předkloní, vlasy si stáhne na jednu stranu přes rameno a nastaví mu záda k umytí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 24 črc 2013 21:24

Mně se líbí a na tobě budou vypadat určitě skvěle +už si to úplně představuje+ Kuchař, co miluje papriky? Tak o tom jsem ještě neslyšel. Ty ho znáš? (nechodili jste náhodou chvíli spolu? ;) ) +svlékne si sako, vyhrne si rukáv košile a přistoupí k vaně+ Doufám, že nejsi moc stydlivá. Ta pěna totiž moc dlouho nevydrží +mrkne na ni šibalsky a pak vezme do ruky houbičku a jemně přejede s ní Neferet po zádech, snaží se u toho tvářit profesionálně, ale je to normální chlap, tak se musí přemáhat, aby mu pohled nesklouzl kam nemá+ Doufám, že tohle se nedozví tvůj přítel. Nerad bych ti dělal problémy.
Tony Dolohov
Mág

Další

Zpět na Komnaty Styx