Salónek

Moderátor: Styx Lupin

Re: Salónek

Příspěvekod Jacob Downly » 28 led 2013 19:36

+když ji ucítí ve svém klíně, tak mu z úst vyjde ostřejší vydechnutí než předpokládal, Styx ho opravdu rozpaluje a má co dělat, aby to na něm nebylo vidět+ To je dobře. +usměje se na ni a točí ji v rytmu rumby+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 led 2013 21:34

+cítí, co ten smyslný tanec s ním dělá, tak se od něj trochu odtáhne a lehce se pousměje+ Doufám, že si užíváš ten perfect day. Já tedy ano +culí se na něj a je téměř k neutahání. Pak trochu zvolní, jak se změní hudba na pomalejší. Chytne ho kolem krku a chvíli se jen tak kolébají+ Jak jsi mi povídal o těch Mongolech... co ještě dělají jinak, než my? +nahodí lehce ožehavé téma+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 29 led 2013 17:12

+hlecí jí do očí, hluboko a krásně a pohupuje se s ní v rytmu hudby, jednou rukou, aniž by si to uvědomoval, ji hladí po boku+ Mongolové dělají skoro všechno jinak než my. +promluví potichu+ Vychází to z jejich kočovnického života. Jejich ženy sbírají zkušenosti na mnoha místech, jak potěšit muže a jejich muži.... ti taky ví, jak potěšit ženu. +pousměje se a pohladí ji po tváři, pak sjede rukou na krk a rameno+ Prošel jsem celý svět a nikde jsem neviděl ženu tak krásnou jako ty, Styx. Tak smyslnou a přitom tak nevinnou. Žádný okamžik ve tvé přítomnosti mě nenechává chladným. Rozpaluješ mě.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 29 led 2013 21:13

Nikdy bych neřekla, že tak primitivní národ, jakým jsou mongolští kočovníci jsou tak vynalézaví. Líbí se mi to, jak jim záleží na tom navzájem se potěšit. Vyprávíš tak zajímavě, Jacobe +zlehka přitiskne svoji tvář k jeho dlani, když ji pohladí+ Och, to je opravdu krásný kompliment +usměje se a přímo září, jak ji to potěšilo+ díky +políbí ho a pak sklopí oči, jakoby se za to styděla+ Ještě chceš tančit, nebo už chceš ukázat svůj pokoj? +pohlédne zase na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 29 led 2013 22:08

Styx, +nadechne se a zahledí se jí do očí, ustane v pohybu, teď už ji jen drží v náručí+ jsi krásná jako hvězda na obloze, která svím jasem zastiňuje úsvit i soumrak. Jako křišťálově čisté jezero oslepující za slunečních dní. Jako prach na křídlech motýlů. Je to tresuthodné mluvit o tom, jak jsi krásná, když stejně tak mluvím i o vodopádech, co září každou kapnou nebo o obrazech plných života. A jsi krutá, když mi projevuješ svou přízeň a přesto vím, že tě nemohu mít. +dopoví to s bolestí v očích a nakloní se k ní, aby ji alespoň políbil+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 29 led 2013 23:04

+poslouchá ho, oči dokořán otevřené jako v úžasu+ Och, Jacobe, ty jsi přímo básník. Tak nádherná přirovnání... to mi ještě nikdo neřekl.. +je v rozpacích+ Promiň... +zastydí se, když jí dojde, že ho vlastně trápí, když mu projevuje přízeň+ Vím, že to není vůči tobě fér +pohladí ho po tváři+ Nemohu si pomoct... líbíš se mi +chytne ho za ruku+ Pojď, něco ti ukážu +odvede ho k vitrínám s noži a dýkami, na tu sbírku je patřičně hrdá+ Neříkal jsi, že ovládáš boj s nožem? +uculí se tajemně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 29 led 2013 23:12

+pousměje se+ Nebylo to příliš patetické? Ale to všechno jsi ve mě probudila ty. +usměje se na ni, trochu vděčně a snad i trochu zamilovaně+ Styx... +vezme její ruku do své+ Na mě už vůbec nezáleží. Moje srdce je tvé. +políbí ji na špičky prstů a jde za ní+ To ovládám. +přikývne+ Musím říct, že jsou nádherné. Skvělá sbírka.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 29 led 2013 23:46

+rozesměje se+ Trošku jo... nebo spíš, nečekala bych od tebe takové vyznání. Potěšilo mě to +usměje se na něj mile a pak se mu zadívá do očí+ Záleží mi na tobě, Jacobe, i když si možná myslíš, že ne. Chci, abys to věděl +pak vytáhne jeden z nožů a prohlíží si jeho nablýskanou čepel+ Budeš se mnou bojovat? +mrkne na něj vesele+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 29 led 2013 23:50

Pokusím se svoje vyznání trochu zmužnit. +usměje se na ni a pak se podívá na čepel, poněkud pochybovačně+ Jsi si jistá? Tímhle? Co když tě zraním. Ne, to ne. +váhá+ Nemůžu přece bojovat se ženou. +zavrtí hlavou+ Zvlášť ne s ostrou čepelí.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 00:18

Ne ne, tak se mi to líbilo, vážně +usmívá se+ Nemusíš se bát, už jsem to párkrát zkoušela. Nebude to doopravdy, jenom taková hra. Akorát... +přistoupí k němu+ Pořád čekám, kdy si sundáš to tričko, jak jsi mi slíbil v baru +uculí se a pomůže mu z něj a když odhalí jeho pevné svaly na ramenou a na hrudi, nedokáže odolat a přejede toužebně po nich dlaní+ Tak začneme. Vyber si nůž +postaví se před něj, vyhrne si šaty co to jde, aby to nevypadalo příliš vulgárně, ale aby ji taky neomezovaly v pohybu, sevře dýku v ruce a čeká na něj+ Neměj strach, umím se bránit.
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx