Salónek

Moderátor: Styx Lupin

Re: Salónek

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2013 00:07

Alespoň máš hodně našetřené energie. +usměje se na ni+ No, vyzkoušet bych toho chtěl dost. Ale nemyslím, že se vším by jsi byla svolná. +řekne a uculuje se, že je hned jasné, že myslí na nemravnosti+ Třeba mongolští kočovníci, tedy jejich ženy, mají takový zvyk... když je v domě trám, přes který se dá přehodit látka, aby držela uprostřed tak ji tam přehodí, dost dlouhou, až na zem a zamotají do sebe, pod ni si lehne muž, už dostatečně vzrušen a žena se chytne konců látky a krouživým pohybem, jak se ta látka rozmotává nasedne na muže. Musí to být zajímavé. +řekne fascinovaně+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 27 led 2013 00:42

+pochopí, co tím myslí a pousměje se+ Já myslela, že chceš se mnou protančit noc +uculí se a zaposlouchá se do jeho vyprávění+ To jako vážně? +vykulí oči a má co dělat, aby se nerozesmála, když si představí visící mongolskou ženu, točící se na penisu:D+ Zvláštní sexuální praktiky... Tys to viděl na vlastní oči? Nebo dokonce dělal? +koukne na něj podezíravě+ Nebo bys to chtěl vyzkoušet?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2013 01:05

No to chci, ale ty ses zeptala, co bych chtěl zkusit. +zasměje se+ Dobrá, jdeme tančit... rock n´roll! Ukaž mi svou sbírku, ty divoško. +zatváří se jako Travolta a ulízne si jakože dlaní vlasy+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 27 led 2013 01:29

+rozesměje se+ Já měla na mysli, co chceš zkusit za nový tanec. Ale aspoň ses prozradil, na co pořád myslíš +mrkne na něj se smíchem+ A neodpověděl jsi mi... +skopne si boty z nohou a přidá se k němu, domem burácí rock'n'roll+ Zkusíme si trochu akrobacie? +snaží se přehlušit ten řev+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2013 11:49

Viděl jsem to. Ještě jsem to nezkoušel. Zatím. +zasměje se+ Chtěl bych zkusit něco rycchlého, moderního. Třeba rumbu. +zasměje se znovu+ Ale to s touhle hudbou asi dohromady nepůjde. +udělá pár rock n´rollových póz+ Tak začni, tanečnice. +kývne na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 27 led 2013 13:41

Tak to mi pak musíš popsat, jaké to bylo +křičí na něj přes tu hlasitou hudbu a pak uzná, že rock se sem opravdu nehodí, pokud se chtějí slyšet+ Rumbu? Proč ne +mávne rukou a styl hudby se změní v latinskoamerický (asi nějaký speciální dálkový ovladač:D). Styx tanečním krokem přistoupí k Jacobovi, dráždivě u toho vlní boky a když je těsně u něj, zaklíní se do sebe a roztočí se ve smyslném tanci (no, některé taneční kreace jsou přímo erotické :D ) a přestože to spolu tančí poprvé, dokonale se doplňují+

Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2013 23:13

Páni. +kouká, jak změnila tu hudbu+ To musí být nějaké vizuální čidlo, že? +stoupne si na její místo a začne taky mávat+ Kde ho máš? Ty to máš tak promakaný, že to poslouchá jen tebe? +je zcela pohlcen tou ,,technikou" než ho obšem Styx chytne a začne s ním tančit, pak už ho zajímá jen její tělo a její křivky, které má teď k plně k dispozici+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 27 led 2013 23:30

+chvíli ho pozoruje se založenýma rukama, jak tam mává+ Máš to marné, reaguje to jenom na moje pohyby. Je to nějaká nová technologie z Japonska +dodá a pak začne s ním tančit+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 28 led 2013 18:06

Páni... +vydechne zadýchaně a sleduje její kroky, svoje kroky+ Myslel jsem, že to bude formálnější. +přitiskne ji k sobě ve výru tance a rukou jí sjede na zadeček a přitiskne ho do svého klína+ Ale tohle je mnohem zajímavější. +zašeptá jí do ucha, když se Styx tak vyzívavě vlní+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 led 2013 18:55

Neříkal jsi, že se nemám bát prožít svůj sen? +usměje se na něj tajemně a přitiskne se do jeho klína trochu víc, než to tanec vyžaduje, vlní boky a lehce se mu otírá o slabiny, vyzývavě mu přitom hledí do očí, její rty se málem dotýkají těch jeho+ Tak si jej právě prožívám +odtáhne se zase od něj na vzdálenost celé paže a udělá několik rychlých otoček. Prostě si to nádherně užívá+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx