Jacobova ložnice

Moderátor: Styx Lupin

Re: Jacobova ložnice

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2013 14:26

Nezkoušel? +podiví se+ Ani třeba... v sexu? Mít zavázané oči a vnímat všechno ostatními smysly? +taky zkusí rukou vodu+ Zdaleka není tak studená jako to jezero v Kanadě. Tady jsme mnohem jižněji +zadívá se na moře+ To je jen taková menší jachta. Chceš se jít na ni podívat?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 08 úno 2013 14:57

Abych se přiznal, tak ne. Zatím. +usměje se na ni významně+ V Kanadě to bylo vážně jako žiletky. Na jachtu? Jasně, proč ne. +přikývne a koukne na loď+ Tak co jsi ještě zkoušela v sexu zajímavého? +zeptá se jí s úsměvem+ A je něco, co by jsi chtěla vyzkoušet?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2013 15:31

No vidíš... a já bych řekla, že jsi to už zaručeně zažil +jak jí vyprávěl, jak je zkušený;)+ Plavat v té studené vodě nebudeme, tamhle máme dopravní prostředek +popojde kousek dál k přivázané loďce, sedne si do ní a Jacobovi dá veslo do ruky, ať se trošku pokochá hrou jeho svalů+ Ještě jsem toho tolik nezkoušela, co bych chtěla. Dokonce ani ty zavázané oči +přizná se mu upřímně+ Proč se ptáš na mé erotické touhy? Chtěl bys mi je splnit? +rozesměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 08 úno 2013 15:52

+pomůže jí do loďky, aby se nezamokřila, pak ji odstrčí od břehu a vyskočí dovnitř, loďka se trochu rozhoupe, tak se s úsměvem posadí a založí vesla do havlenek a zabere+ Mám si sundat triko, aby ses měla na co koukat? +navrhne s úsměvem, když si všimne jejího pohledu+ Jsem na ně zvědavý... +usměje se na ni+ Jistě, že bych chtěl.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2013 16:32

Ty mě chceš utopit! +zvýskne smíchy, když se loďka rozhoupe a pevně se chytne jejích okrajů+ Nesvlékej se, je zima. A vlastně... co ty můžeš vědět, na co se chci koukat? +culí se pobaveně a nestydatě si prohlíží jeho upnuté tričko, pod kterým se mu při každém zabrání vesla napínají svaly+ Chceš mi plnit přání, i když netušíš, jaká jsou? +pozvedne obočí+ A co když budou... zvrhlá? +cákne na něj se smíchem trochu slané vody+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 08 úno 2013 19:57

+zasměje se+ Já jen hádám, třeba se někdy trefím. +mrkne na ni+ Zvrhlá jsou ta nejlepší v jaká můžu doufat. +svou silou a snažením je celkem rychle unáší k jachtě a oplatí jí to cáknutí, ale jenom trochu+ Když budu celý mokrý, tak se budu muset svlíknout.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2013 21:29

+rozesměje se+ Tak v tobě je kus zvrhlíka? To by mě vážně zajímalo +chvíli ho mlčky pozoruje, jeho mohutnou postavu, která se sotva vejde do loďky, silné paže a hruď širokou jako promítací plátno, uhrančivé oči a rošťácký úsměv (jsem se právě dokoukala na Thora, tak jsem z něj ještě úúplně hotováá :lol: )+ Už jsme tady +rychle přeruší hříšné myšlenky, když loďka narazí o bok jachty+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 08 úno 2013 21:56

+pousměje se+ Co ty víš...? +soustředí se na veslování, ale pak si všimne jejího pohledu a podívá se jí do očí, do tváře mu spadne několik pramenů vlasů, ale to už jsou u jachty, ke které opatrně přirazí, přitáhne se lanem na správné místo a uváže k němu loďku, svaly mu u toho jen hrají, trochu zpocené z předchozí námahy+ Tak prosím, Styx. +ukáže na schůdky a usměje se na ni+ Pomůžu ti. +natáhne k ní ruku, aby se ho mohla přidržet ve vratké loďce+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 08 úno 2013 22:41

+postaví se a když se loďka přitom rozhoupe, chytne se Jacobovy ruky jako tonoucí stébla a vyleze po schůdkách nahoru na palubu+ Pěkně to tady fouká. Dole bude doufám tepleji +přitáhne si svetr ke krku+ Jestli tě to zajímá, prolez si palubu, já se zatím podívám dole po něčem na zahřátí +sestoupí do podpalubí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 08 úno 2013 22:46

+rozkročený má stabilitu a pomůže jí - prakticky ji vysadí nahoru - koneckonců je to drobná žena a pak za ní vyskočí+ Jen se tu trochu porozhlédnu. +přikývne se svým věčným bezstarostným úsměvem+ A pak se půjdu za tebou zahřát. +sleduje ji, jak mizí v podpalubí a pak se rozhlédne po palubě+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx