Knihovna s pracovnou

Moderátor: Styx Lupin

Re: Knihovna s pracovnou

Příspěvekod Styx Lupin » 16 kvě 2013 18:16

V Auvergne teď bydlí mí příbuzní z otcovy strany, sídlo patří rodu Clermontů. Dům v Provence zase mé matce a rodině Mézières (hih, měla bych si konečně taky sestavit rodokmen:D) +vysvětlí mu to stručně+ Moc razantní změny dělat nechci, zčásti nechám původní nábytek, abych zachovala rodinnou tradici, a taky mi to připomíná dětství. Ale chci to i trochu zmodernizovat, není tam například ani bazén +protočí oči, že v dnešní době...+ Chtěla bych, aby tam bylo všechno bílé. Dům, interiér, nábytek... všechno. Však uvidíš sám, až tam za mnou přijdeš +pohladí ho láskyplně po tváři+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 17 kvě 2013 11:57

(to furt říkám, rodokmeny:D)

Jo takhle...*chytí se v těch všech rodech, aspoň na chvíli* Tak to jsem zvědavý čím dál víc...navíc to může být fajn, vrátit se takhle do míst, kde jsi bydlela jako malá...člověk si pak ledascos uvědomí...*odloží sklenku* to bych tě neměl moc zdržovat, máš toho na práci hodně. A kdybys potřebovala, víš kde mě najdeš. Bud doma, nebo v práci...o Bahatiho se postarám, aby si dobře zvykl na nový domov...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 17 kvě 2013 16:35

Máš pravdu, pojí mě k tomu domu krásné vzpomínky na dětství. Na rodiče. Začnu tam novou etapu svého života +chvíli bloudí v myšlenkách+ Ty mě přece nikdy nezdržuješ... ale chápu, že máš taky své povinnosti +přikývne+ Dobře, kdyby se dělo cokoliv, přijdu za tebou... anebo ti dám alespoň zprávu +slíbí mu, jak tuší, že se teď asi nějaký čas neuvidí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 17 kvě 2013 17:20

Zprávy určitě posílej, jsem zvědavý, jak budeš ve Francii pokračovat...*zvedne se* popravdě se mi toho docela dost nakupilo, někdy mám pocit, že snad ani jiní zaměstnanci ve firmě nejsou nebo co...ale nestěžuju si, můžu být rád, že tu práci mám.*má se k odchodu*Tak se měj krásně, Karkulko a pozor na duchy. Kdyby s tebou chtěli cestovat až do Provence.*sehne se k ní, aby ji políbil na rozloučenou* Uvidíme se později.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 17 kvě 2013 18:36

Tak to tě už nebudu zdržovat +taky se zvedne+ Měli by ti tam dát někoho k ruce... nějakou výpomoc... abys nebyl na všechno sám ( :roll: ) +v hlase jí zazní starost o něj+ Taky dávej na sebe pozor, Vlčku +usměje se na něj a jak se k ní Remus skloní k polibku, obejme ho kolem krku a dlouze políbí, než ho konečně pustí z objeti a rozloučí se s ním+

(lách, teď mě napadlo, že když se dům v Provence jmenuje "Résidence Clermont", nemůže patřit Mézièresům. :smich: Takže je to opačně, abychom v tom neměli bordel. :D )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 18 kvě 2013 13:34

(heh, to mi vůbec nedošlo...takže rodokmen, i se sídly, je to jasné...:D )

*nakonec ji z toho objetí přece jen pustí...vyjde před sídlo, mávne jí na rozloučenou ještě a přemístí se*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Předchozí

Zpět na Komnaty Styx