Pokoj pro hosty - Vanessin

Moderátor: Styx Lupin

Re: Pokoj pro hosty - Vanessin

Příspěvekod Jacob Downly » 19 říj 2013 13:08

+sice se mu to její zadrhávání v řeči o psovi nezdá, ale nechá to tak, když mu to nechce říct. Zazubí se na ni+ Já se dostanu na spoustu míst, to si zas nemysli. +mrkne na ni+ No to můžeme. +přikývne+ Ale měli by sme jet brzo, protože je čím dál větší zima a tady v horách budou zachvíli silnice namrzlý a pro motorku nesjízdný. Hlavně pro rychlou jízdu.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 19 říj 2013 14:28

Co vůbec děláš, že se dostaneš všude? +zajímá se zvědavě+ Na tuto roční dobu je výjimečně hezky. Ráda bych se ještě naposled projela, než skončí letošní sezóna +upije čaje a strčí si do pusy sušenku+ Kolem hradu je spousta serpentin, byla by to skvělá jízda. A ani tě tady nechytí policajti za rychlou jízdu +zasměje se+ Pokud nemáš dnes nic jiného v plánu, můžeme si pak vyjet. Stejně se tady hrozně nudím. Ale opravdu nerada bych tě zdržovala.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 19 říj 2013 17:22

Fotografuju. +usměje se na ni+ Vlastně cokoliv. Přírodu, lidi, město... Nejradši fotím lidi. Ale ne jako modelky, jen tak. Když lidem řekneš, že je fotíš, tak se začnou přetvařovat. Takže jim nic neříkám. +zasměje se+ No jistě, že se můžeme projet. +pokýve hlavou+ Já jsem pro.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 19 říj 2013 19:27

Fotograf? To je atraktivní povolání +pozvedne obočí+ Aha... takže tenkrát v tom hotelu jsi mi ukazoval své profesionální fotky +vzpomene si+ Přiznávám, že do té doby jsem se o fotografie nezajímala, dokonce ani mně nikdy nikdo nefotil. Ale ty tvoje byly opravdu velice zajímavé. Ráda bych si někdy zase nějaké prohlédla, jestli můžu +koukne na něj prosebně+ Super, vážně se těším. Jakou máš vlastně motorku?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 19 říj 2013 20:25

Nikdy nefotil? +podivi se+ Ty jsi vážně zvláštní. Vlastně celá vaše rodina se kterou jsem měl dosud tu čest. +pokýval hlavou zamyslene+ No jo. Klidně ti zas nějaké ukážu. Mám jich spoustu v hotelu. +usměje se na ni+ Mám harleye. Nemuzu si pomoct jsem prostě klasik.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 19 říj 2013 22:16

Proč zvláštní? +pobaví ji to+ Měla jsem proste velice přísnou výchovu +vysvětlí mu s úsměvem+ Ale musím tě varovat, občas jsem opravdu trochu divná +uculí se na něj+ Proč ti naše rodina pripada zvláštní? +pohlédne na něj zkoumavě, jestli se třeba něčím neprozradily+ Mohl bys mi nějaké fotky přinést? Zajímá mně, co jsi všechno po světě nafotil +řekne s upřímným zájmem+ No super... tak vítej v klubu harleyáků +plácne mu vesele do dlaně+ Víš, že jsem tě na něj tipovala?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 20 říj 2013 20:12

+zasmeje se+ Každej jsme tak trochu blazen. Spousta lidí si myslí že jsem šílenec když jen tak cestuju po světě a fotim. Ještě k tomu na motorce. Asi si myslí že bych si měl sehnat práci v kanceláři a založit rodinu. +pousmeje se a napije se+ Klidně. +prikyvne s úsměvem+ Nějaké vyberu a přinesu ti je ukázat. Co by jsi chtěla vidět?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 20 říj 2013 20:51

To je pravda. Nikdo není úplně normální, v každém je kousek toho šílenství. Někdo to v sobě dokáže skrývat, někdo to dává jasně najevo. Jako třeba já +rozesměje se vesele a sama neví, proč má dnes tak výbornou náladu, jakou už dlouho nepamatuje+ Mně tím svým způsobem života jako šílenec nepřipadáš. Možná proto, že je v mnohém podobný mému vlastnímu. Taky jsem jezdila na motorce po celém světě, ale za jiným cílem, než ty (to jako fakt) +zadívá se na chvíli z okna+ Je to dobrodružný život... volný a svobodný +přikyvuje souhlasně+ Máš nějakou přítelkyni? +blýskne po něm pohledem, ale hned zase ledabyle odvrátí zrak k oknu, aby to nevypadalo, že ho zpovídá, ale napjatě čeká na odpověď. Vlastně ji to osobně zajímá, jestli už zapomněl na Styx+ Já nevím... vlastně toho moc o fotografiích nevím. Líbily se mi ty, cos mi už ukazoval, ty v těch extrémních podmínkách. Ale ráda bych si prohlédla i fotky lidí... různých národností, povolání, odlišných životních příběhů +s nadšením mu pohlédne do očí+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 21 říj 2013 00:36

+zasmeje se a zavrti hlavou+ Ne nemám přítelkyni. A vlastně ani žádnou nehledam. Je těžký najít někoho jako já komu by nevadilo pendlovat z místa na místo. Každého půl roku jinde. +pokrčil rameny+ Nevadí mi to. Dobře. +prikyvne+ Donesu ti je ukázat. +usměje se na ni mile+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 21 říj 2013 15:54

+v duchu si oddechne úlevou, že je sám a že nebude muset honem pospíchat domů za svými závazky, ale navenek nedá nic znát+ To máš pravdu, jen málokteré ženě by se takový způsob života zamlouval. Je to taková daň za tu svobodu... zůstat sám +přikývne zúčastněně+ Není ti to občas i trochu líto? +nalije si čaj a chvíli v něm míchá cukr+ Díky, opravdu se těším. Výběr nechám na tobě +usměje se+ Jaká práce tě čeká teď v nejbližší době? Někde hodně daleko? +zeptá se se zájmem+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx