Pokoj pro hosty - Vanessin

Moderátor: Styx Lupin

Re: Pokoj pro hosty - Vanessin

Příspěvekod Vanessa » 03 pro 2013 14:39

+dlouho jedou vedle sebe, nebo se stridave predjizdeji, v teto oblasti nehrozi, ze by jim nekdo vjel do protismeru. Kousek od cile, kde Jacob znacne zrychli, slapne na plyn taky a chvili jejich jizda pripomina motocyklove zavody. K domku se oba pririti temer ve stejnou chvili, o prsa ale prejede pomyslnou cilovou pasku driv Vanessa, Jacob ji to vitezstvi nejspis galantne prenechal+ Jsi vazne dobry +usmeje se na nej, kdyz si sunda helmu a zatrepe vlasy+ Ze tys me nechal schvalne vyhrat, abys me usetril +kyvne se smichem hlavou k jejich spinavym a zablacenym strojum+ To nejakou chvili potrva, nez to dame do poradku. Nemela bych ti radsi pripravit pokoj? +uculi se na nej sibalsky+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 03 pro 2013 15:48

+smykem zastaví a sundá si helmu+ No to nééé. +řekne strašně tragicky, ale směje se u toho+ Myslíš. +koukne na mtorky+ Tak kdybych tušil, že dopadnou takhle, tak bych tě teda vyhrát nenechal. +zasměje se+ Dobře, dobře. Já je umyju. To vezmeme hadicí s vodou. +koukne na ni+ Ne? To bude hned.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 03 pro 2013 19:56

+uculuje se, když vidí, co Jacoba čeká+ Já ti s tím pomůžu. Stejně jsem to vlastně měla dělat já +mrkne na něj s úsměvem, že není padlá na hlavu+ Hadicí? +pozvedne obočí+ No... původně jsem plánovala, že dostaneš kyblík a hadr +cuknou jí koutky+ Chtěla jsem tě tady ještě trochu pozdržet, ale ty se očividně nedáš +ušklíbne se v širokém úsměvu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 04 pro 2013 16:58

Hadr a kýbl? +zasměje se+ Tak to bych tu byl do vánoc. A to bysme nestihli ten New York. +zasměje se a mrkne na ni+ Tak můžeš mi pomoct, jestli chceš, bránit se nebudu, to bych byl sám proti sobě. +koukne ještě na zablácené motorky+ No, ale jestli to chcem stihnout, tak bysme měli jet zpátky.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 04 pro 2013 19:59

No to je pravda, to musíme bezpodmínečně stihnout +přikyvuje souhlasně, jako by do New Yorku letěli už zítra+ Akorát nevím, jestli má cenu pulírovat tvoji motorku, když si ji na zpáteční cestě z Orlíku stejně zase zamažeš +uculí se pobaveně+ Ale slib je slib +mrkne na něj, nasedne do sedadla a nastartuje motor+ Takže zase závod? Přiznávám, že do kopce jezdím pomaleji, takže máš skvělou šanci vyrovnat skóre. A pozor... tady se jezdí vlevo +její smích ztlumí helma a pak tryskem vyrazí zpátky po silnici+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 04 pro 2013 23:56

Tuhle jízdu bych si rád užil, takže přiznávám, že závodit nebudu. +zasměje se, nasadí si helmu a pomalu vyrazí za Vanessou a vážně se ji nesnaží předjet, jen si tak vyhlídkově jede až k jejich sídlu a drží se u ní+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 05 pro 2013 17:56

+jede pomalu vedle něj a užívá si tuhle jejich spanilou jízdu, sem tam otočí hlavu k němu a když se jejich pohledy sejdou, oči v hledí se jí smějí. Vanessa se v tuto chvíli cítí opravdu šťastná a svobodná. Dojedou až nahoru a projedou bránou na nádvoří+ Bylo to úžasné. Už dlouho jsem se necítila tak volně. Jsem ráda, že jsem našla parťáka na projížďky +usměje se široce, když si sundá helmu a sleze z motorky+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 08 pro 2013 23:04

+zasměje se, když zastaví a on si sundá taky helmu+ JO, to máš pravdu. Je to vážně krásné, takhle se projet. +přikývne s úsměvem a zaparuje motorku venku+ Umyjeme je tady, ne? +koukne na ni tázavě+ Kde máte hadici?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 09 pro 2013 00:30

Hadici? No... já nevím... tak moc se tady zase nevyznám. Ale jsou to bývalé stáje, tak by tady voda někde být měla +poznamená s úsměvem. Zapadne na chvíli do budovy a když se vrátí, opravdu tahá za sebou nějakou hadici+ Našla jsem ji. Doufám, že bude dost dlouhá. Jak se to vůbec pouští? +chvíli manipuluje s koncovkou, kterou vidí asi poprvé v životě a najednou začne z hadice stříkat voda a vyjukaná Vanessa v první chvíli zlije vodou všechno v okruhu deseti metrů, než se jí povede proud vody nasměřovat na motorku:D+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 09 pro 2013 14:26

+přemístí se s Remusem před bránu a hned, jak vejdou na nádvoří, zarazí ji ta neobvyklá scéna. Vanessa, stříkající kolem sebe vodu z hadice ji sice pobaví, ale to, že je tady s ní Jacob, ji opravdu rozhodí+ Vanesso!?! +okřikne ji a rázným krokem k ní vyrazí, snažíc se vyhnout proudu vody+ Vidím, že se tady bavíš náramně dobře +ucedí mezi zuby a pak se otočí k Jacobovi+ Ahoj, Jacobe... co ty tady? +zeptá se bez úsměvu+ Nerada vás vyrušuji, ale Vanessa chtěla se mnou nutně mluvit +otočí se k Remusovi, který nejspíš vůbec neví, o co tady kráčí+ Promiň, Remusi... tohle je... Jacob +představí je ze zdvořilosti+ Jacobe, tohle je Remus... tak abychom zase šli...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx