Jacobova ložnice

Moderátor: Styx Lupin

Re: Jacobova ložnice

Příspěvekod Jacob Downly » 08 led 2014 01:39

(díky :* )

No, tak průvodce ti budu dělat já a když se mě budeš chtít zbavit, tak ti dám mapu. +mrkne na ni vesele+ Umíš zacházet s mapama? +zeptá se ještě pro jistotu+ Skvěle. +přikývne spokojeně+ Tak to bych taky měl začít zařizovat, aby jsme mohli vyjet co nejdřív. +usměje se na ni+ Vážně? Tak to seš skvělá. Přiznám se, že já to dělám hrozně nerad. +zasměje se vesele+ Ale abych si ji zase nezašpinil, když pojedu do hotelu...
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 08 led 2014 16:21

Tak takového průvodce si nechám líbit +blýskne jí v očích+ Jo, v mapách se docela vyznám. Ale radši dám přednost osobnímu doprovodu +schová šibalský úsměv za hrnkem kávy+ Mně to nevadí, naopak, hrozně ráda se motám kolem motorek, baví mně to. Mimochodem, měl by sis dát seřídit ventilové vůle, asi budou zvětšené, při chodu motoru je slyšet výrazné cvakání z hlavy válce. Ale to sis už určitě všiml i sám +mrkne na něj vesele a dopije kafe+ Tomu se asi nevyhneš +rozesměje se+ Ledaže by sis ji nechal tady na přezimování a do hotelu jel taxíkem +pozvedne tázavě obočí+ Podívala bych se ti i na ty ventily.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 08 led 2014 17:00

Dobře. +přikývne s úsměvem+ Budu ti dělat průvodce. Cože? +zamračí se trochu+ Cvaká? Na to se musim kouknout. +dopije kafe a vstane a uculí se na ni+ A nechala bys ty někoho, aby ti seřizoval motorku? +mrkne na ni rozverně a vydá se do stájí, kde motorky jsou+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 08 led 2014 17:19

+kouká na něj, jakože nad tím přemýšlí+ Hm...to tedy opravdu nenechala +rozesměje se tomu pobaveně a následuje ho do stájí+ Je o ni dobře postaráno +poznamená spokojeně, když dojdou k čisté, naleštěné Jacobově motorce+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 08 led 2014 17:35

+po cestě si ještě obleče svou bundu, je tam poněkud chladno+ To máš pravdu. +prohlídne si s úsměvem svou motorku a zálibně ji pohladí po řidítkách a sedadle+ Spravím si ji v hotelu. +usměje se na Vanessu+ Už pojedu, jsem nervozní, když není v cajku, znáš to. +poplácá sedlo motorky+ Přijedeš tedy za mnou do hotelu, když tu všechno vyřídíš? +zeptá se jí tázavě+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 08 led 2014 17:57

+přikývne s úsměvem+ Jo, to moc dobře znám. Ale v klidu, nic to není, jen bude mít motor trochu snížený výkon, takže bude mít větší spotřebu +mrkne na něj, že on to jistě ví taky, nechce dělat ze sebe bůhvíjak chytrou:)+ Přesto...jeď opatrně +pousměje se a otevře mu vrata+ Jasně. Vyřídím si nutné záležitosti a za dva, maximálně tři dny přijedu za tebou.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 08 led 2014 18:23

Neboj se, já vím. +usměje se na ni a stiskne jí ruku+ Bylo to fajn. +ussměje se ještě, než si nasadí helmu, sedne na motorku a pomalu vyjede ze stáje zamává jí a rozbalí to až na silnici, že se za ním kouří a dojede v pohodě až do hotelu+
Jacob Downly
Člověk

Předchozí

Zpět na Komnaty Styx