Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 pro 2013 13:51

Spoiler: show
(tak já na VD nekoukám, tak takovou asociaci nemám :D ale taky se mi zdá, jestli se na ty dvojníky nezaměřili nějak moc, i když na jednu stranu je to zatraceně strašidelný..a právě tím víc, jestli je tam fakt zrovna místo Birkhoffa dvojník :ss Nastrčit ho tam mohla asi jedině jak ho měla naposled ve spárech...což už ani nevím, kdy bylo :lol: Jo, o Ryana se taky bojím..a bez něj by byli v řiti, skoro stejně jako bez Birkhoffa....i když by pořád měli aspoň Sonyu...no s tím Owenem/Samem to je taky sranda, jsem zvědavá jak se vybarví...a že Alex odhalí jako jejich sponzora...ach jo :ss :zed: mám ale trochu pocit, že toho šéfa Shopu začíná Amanda trochu srát, dělá kroky bez jeho souhlasu a to je jasný, že se velkýmu bossovi nelíbí...no bude to asi ještě hustý, ta druhá polovina :ss :dead: )

+protočí na Kocoura oči a pobaveně mu pohrozí prstem. Pak se otočí k Tobiášovi a s úsměvem se nad něj nakloní+ Dobré ráno, ty počestný upíre. +zašeptá a políbí ho měkkce na rty+ Řekla bych, že se Kocour docela baví. +cukne koutky a přitulí se k němu+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 07 pro 2013 16:06

(No, dobře děláš :D je to takové...jako paranoia na třetí...s těma dvojníkama...a zase jsem šmírovala /fuj, škaredá Manori!/ a :lek: s Nerdem...oni -si-s-nama-hrajou :wall: fakt se do těch 6 dílů snaží nacpat, co to jde. Jj, boss toho začíná mít plné zuby...on si totiž plánuje něco a ona mu Amanda do toho takhle asi dělá díry...aby mu ten vykonstruovaný domeček neupadl, muheh...nakonec ju odpraví on sám, bo jí bude mít plné zuby, ne? :lol: )

Hm...dobré ráno...*usměje se do polibku* hm...to jsem si všiml...neškleb se...*píchne prstem ke Kocourovi, ten ho jen oblaží jedním dloooouhým líným pohledem.* pfff..neuvěřitelný.*hodí po něm polštář a sundá ho tak z opěradla křesla*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Kocour » 07 pro 2013 16:07

*jak to nečeká, tak se překulí na záda, vzápětí už je na nohách a zlobně prská a dělá kočičí hřbet velikostí cirkulárky*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 pro 2013 01:31

(heh, já už nešmíruju, jsem z toho akorát na nervy zbytečně brzo a stejně rozumím tak možná každý desátý slovo :D Jojo, ona je zvyklá tahat za šňůrky jak se jí to hodí a jeho to asi začíná mírně točit :lol: btw to s tím zastřelním skutečnýho/falešnýho Grahama, to byla taky scéna o nervy, ach jo...jsem to tušila, že to Niki nedá a zmáčkne to Mikey :ss :cry: a fakt doufám, že se z tý svý uražený ješitnosti dostane..sice ho na jednu stranu chápu, ale...prostě :Love jinak jsem tady http://nikita2010.wikia.com/wiki/Nikita_Wiki narazila na pár narážek na to, že by Amanda mohla zkapat už v Pay-Off (4/4)..a jestli jo, tak jsem zvědavá, co budou vyvádět v těch posledních dvou...odpraví zbytek klaďasů a my se půjdem voběsit asi :ss :cry: :dead: nebo si šlehnout něco do žil :lol: :zed: )

No teda...to jsou ale móresy. +konstatuje se smíchem ten Kocourův významný pohled+ Hele..moc neprskej, nebo vzbudíš Postracha, ty strašidlo jedno. +pohrozí mu potichu+ A vůbec, já bych taky ještě klidně spala...+zívne poněkud okázale, přitiskne se k Tobiášovi, demonstrativně zavře oči a snaží se předstírat, že spí. Moc jí to ale nejde, protože musí schovávat úsměv do deky:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 08 pro 2013 14:56

(hih, mírně více...hm, ale kdyby padla už v 4. díle...no, tak by se museli stejně asi vypořádat s Shopem, a to bude podle mě ještě horší..Amanda si je spíš vychutnává a hraje, hlavně s Niki...kdežto tomu bossovi je nějaká Nikita někde, prostě je sestřelí a bude...no, stejně tam někde je, že by měla umřít nějaká hlavní postava v průběhu... :wall: takže nějaké odpravování bude asi určitě...a šlehnout si bude třeba, nebo minimálně otevřít další láhev něčeho:D..hm...četla jsem nějaký rozhovor s Meggie a někdo z "core caracters" čili z těch nejdůležitějších, fakt zaklepe bačkorama... a na imdb je příjmení Michaela - Strauss :D ale jen u jediné epizody (té co ted bude, myslím), tak možná jen alias...:) a pak mě mate, proč není uveden u dalších, i když podle popisu epizod hraje dál...čili on asi někdo skape v posledním dílu...)

*přehodí si přes ni paži majetnicky a zaboří nos do vlasů a spokojeně zamručí a taky se tváří, že spí, ale zároveň se jí tiše směje do vlasů.*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Kocour » 08 pro 2013 14:57

Kocour je jen nedůvěřivě pozoruje, ale prskat přestane, co kdyby fakt...pak otočí hlavu a zastříhá ušima* mňáu?*natáhne se jak syslík na zadní, jak poslouchá zvuky, linoucí se z kuchyně* mňááu...*ozve se hlasitěji a vítězoslavně skočí z křesla na pohovku k těm dvěma, což je jako by jim přistál v posteli pytel brambor...nic si z nich nedělá a prostě přesně přeleze, seskočí z gauče, zvedne oháňku a kráčí si to důležitě ke dveřím, natáhne se na kliku, otevře si a vypochoduje ven, aniž by se otočil*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 pro 2013 20:13

(to jo, to by asi taky ještě bylo zajímavý, i bez pošahaný Amandy :ss :lol: Jo a to jsem taky vyšťourala na tom webu, že by se tam snad měl objevit otec Niki a snad má mít taky něco s tím Shopem, i když to nevím jistě, byly to jen takový výkřiky do tmy, co jsem luštila :D Jako doufám, že Niki ani Michael to nebude, i když podle tý fotky co vyskočila na fb...no bojím bojím :cry: i když bych to viděla asi buď na zlatíčko Birkhoffa nebo možná Alex :cry: :shocked1* Nebo možná i Owen, udělá nějaký super hrdinský čin, jakože všechny zachrání a sám zařve :? no prostě zjevně nám to ještě scénáristi hodlaj pěkně natřít :nin* :dead: :lol: )

+zakutá se pod deku ještě víc a když si přes ni přehodí ruku, zlehka mu začne bříšky prstů přejíždět po kůži+ A jéje, zvětřil žvanec...+uculí se a vzápětí mezi ně žuchne chlupatá koule+ Hmpff.. Kocoure! Udělám si z tebe předložku do novýho bytu! +pohrozí mu, ale nakonec se rozesměje a zadívá se za ním, kroutíc pobaveně hlavou nad tou jeho okázalou přezíravostí+ Ještě že takových jako one není moc. Jinak by bleskurychle převzali vládu na zemí. +ušklíbne se a otočí se mu v náručí. Opře se o loket a zadívá se mu do očí+ Líbí se mi usínat a probouzet se vedle tebe. +řekne tiše a skloní se k němu+ Asi bych si na to i zvykla...+dodá kousek od jeho rtů a zlehka po nich přejede svými+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 09 pro 2013 21:23

(ježiš, ještě zas otec? To je taky vykrádačka - pro změnu Scandalu...tak snad to nebude takové žhavé...že by se takhle inspirovávali ostatníma seriálama... to si myslím, že nebude, ale asi jí to docela pocuchá...podle proma nějaká ta hlavice nebo co to tam vypouštěj... já se bojím o Alex, osobně. A čekám tak poslední díl - mají jít ty dvě na akci...a pak tam je něco s Mikem, že jde Niki zachraňovat, než ju odstřelí military....ale o Alex se tam nic pak už nepíše...a byl by to takový...jako konec, vzhledem k tomu, že začínaly spolu proti Divizi, jen ony dvě...tak takové uzavření kruhu...)

Jo, žvanec...podle váhy by měl spíš mít hladovku...*vyhekne* ještě to tak. to by nás sežrali...*směje se* hm...mi taky...tak zvykla? To by se mělo vyzkoušet...*ukrade si z jejích rtů polibek*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 pro 2013 23:52

(jo taky jsem na promo koukala..ach jo, nervy jak sviňa fakt...mám já tohle zapotřebí?! :vyprask: :lol: No ať na konci umře kdokoliv, v každým případě to ořvu :ss Teda s vyjímkou smrti Amandy, to si snad bouchnu šampus :lol: )

No...proti takovýmu zkoušení nemám námitek...+usměje se měkkce+ Dokonce můžem střídat místa realizace. Skotsko, Finsko a co nevidět snad i Londýn. +uculí se pobaveně. Když odvedle zaslechne Man a Postracha, usoudí, že by se tada taky mohli vykopat z pelechu a tak si aspoň sedne a rukou si prohrábne rozježené vlasy, v marné snaze trochu je urovnat+ Ok, myslím, že nastal čas, jít ze sebe udělat zas trochu civilizvovanýho člověka. Pardon, upíra. +zasměje se a vyleze z pelíšku. Z tašky vyhrábne nějaký to čistý oblečení, kosmetickou taštičku, bez které se ani upírka neobejde (:D) a s uličnickým úsměvem odťape do koupelny. Rychle se osprchuje, natáhne si pohodlné černé tričko a volné, seprané džíny. Posledním rychlým pohledem se zkontroluje v zrcadle a vrátí se zpátky do obýváku.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 10 pro 2013 13:05

Hm...to je fakt, možností je hromada a rozrůstají se...a jestli se nebojíš, klidně můžeš přidat spaní nad katakombami v Praze...*mrkne na ni* ale stejně, tím výčtem, si připadám vedle tebe skoro jako krtek, zalezlý v jedné díře. *směje se a hrabe si nějaké oblečení, zatímco je ona v koupelně, pak ji v blesku vystřídá, do dvou minutek je zpátky* tak, jdem taky po zvuku...slyším Kocoura mlaskat až sem, provokatér...*zavrtí hlavou, v nebývale dobré náladě, jako už dlouho ne*
Tobiáš
Upír

PředchozíDalší

Zpět na London apartment