pracovna

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: pracovna

Příspěvekod Margarit Black » 17 bře 2013 13:18

(no vy jste teda barbaři :P :D a vidíš to, tady ještě můžeš jíst a pít kafe :D)

*zaleze do kuchyně a vyhrabe nějaké sušenky a udělá kafe* Aa, višňová hanácká, no výborně *zakření se a vlevituje to přímo na stolek, kde je ještě místo..sedne si za notes a nechá na televizi přehrávat záznamy z kamer..celkem se baví, bo tam je kde co*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 17 bře 2013 17:32

(ssss....no má to přijít vniveč? :lol: )

*lach višňovou jsem neměla ani nepamatuju:p* ha..našlas něco...*uzme si hrnek s kafem a míchá si ho, zatímco se notes snaží a hledá k adresám jména a další údaje z databází* no čím dál líp...vypadá to jako hitparáda zločinec století...*kroutí nad tím očima a uzme si sušenku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 17 bře 2013 18:56

(no jistě, že nemůžou přijít vniveč:D heh, no vidíš, hned si ji můžeš koupit:) neříkej mi, žes začala pít vodu:D)

*uchechtne se* To mi povídej! Já tady mám zase kvantum gangů, jak tak koukám..ta restaurace jimi byla před 10 lety protkaná..pak najednou přišel starosta, nějak to tam zmizlo a teď je z toho "perfect plays for couples" *ukáže prsty uvozovky* A to by si člověk řekl, že.. *nedořekne, bo se předkloní před sebe a pleskne po mezerníku, aby zastavila video* A helemese.. *zvětší a zostří obrázek* kohopak to tu máme! Vypadá to, že buď je tohle náš člověk nebo originál..ale je divné, že vypadá furt stejně *mrmle..pustí to dál, fotku uloží..za chvíli za ním jde další týpek, který se podezřele otáčí* Proč mám takový pocit, že tohle nikdy nebylo moc slušné místo? *zastaví opět video a udělá snímek, který nechá prohnat počítačem..to jí najde jméno velmi rychle* Patrick Brown *zamračí se nad tím jménem* Hele *hodí k Man notes a sedne si k ní* Řekla bych, že Mr. Brown tady, má nejen pěkný rejstřík, ale byl hlavou Irské mafie.. *pozvedne obočí*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 18 bře 2013 17:23

(heh, vodu piju normálně, když se dá...ale ted v zimě spíš čajuju..minerálku jsem neviděla ani nepamatuju...)

*zatímco komp vyhledává různé spoje a kombinace mezi vyúčtováním jednotlivých účtů a spojuje je se jmény, tak se zadívá na záznam* to fakt je brloh...ještě můžem být rádi, že nás nestrčili do sklepa, ledva jsme se tam objevily...hm..do sklepa...*zamračí se a chvíli cvaká do notesu* jo...tady...jsem si vůbec žádného schodiště nevšimla...neotravuj...*zaklikne okno s účtama, jak studuje plány té budovy* ale je to divné..podle toho rozpisu...by tam měl být sklep pořádně velký, ale tady ty nové plány...mají jen takový mini sklípek na potraviny...to nedává smysl...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 18 bře 2013 21:00

(no, teeda:)) koukám, že měníš kde co:))

*kouká na blueprinty* Noo, tak to je fakt divný *zamračí se a upije kafe* Hm, to by bylo dobré, abysme za sebou měly gardu nějakých bouchačů, pokud tam polezem..*ušklíbne se* Co když to tam vůbec není mudlovské? *napadne ji*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 19 bře 2013 12:10

(to je třeba:) občas změnit...né že by v létě zas nějaká nebylo :p nebo džusíkuju...resp. vodu s trochou džusu...ale na vodovod jsem byla napojená ted přes ty ATB, fuj, jak na sahaře)

Jo...to mě už taky napadlo...víš, jak jsme tam seděly..až jsem si říkala, jestli máme na čele napsané "bystrozoři"...*povzdechne si a poklepe prstama do stolu, do toho pípne notes a vychrlí zbytek dat, i se zbytkem, co ještě poslal Postrach* no..to se podívejme..tahle irská rodinka je docela populární...hm..a nežijou si blbě. Taky vlastní loď, tak to už chápu...potkávali se v přístavech...jak staromodní...a nenápadné.*zavrtí hlavou a projíždí výpisy z účtů* a na výplatní pásce mají tedy kde koho...*koukne na Meg* tohleto je pěkně horký materiál. Kdyby se někdo dověděl, že máme tenhle seznam lidí, co kde a jak jsou propojení...tenhle důkaz...*nadechne se* myslím, že je čas přestat jednat podle pravidel, jestli ví o našem světě...a i kdyby nevěděli, ví, že jsme od chlupatých...pochybuju, že by se o naší malé návštěvě s výslechem nedověděli. Ví, že čmucháme kolem. *schroustá sušenku* jaké máš plány na dnešní noc?*zeptá se a zazubí se* udělám si noční exkurzi do té hospody.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 19 bře 2013 14:02

(hehe, jen sosej:))

No, s těmi bystrozory bych souhlasila..*přikývne a protočí oči* To jsou parchanti *vrtí hlavou* A nikoho to nenapadne..nebo napadne, ale raději se v tom nerýpe a oni jsou pěkně out of radar..*zamračí se* Hm, tak teď máme v rukou celkem zlato..to bys měla pěkně někam schovat, abysme pak nedolezly a nebylo to fuč *koukne na notes, kde jí to dovyplivne zbytek grupy* No, tak a je to komplet..teď dokoukám ta videa a večer si uděláme výlet *zakření se a pak se koukne pod triko* Ne, chlupy mi ještě nerostou *vrtí zarputile hlavou..v tu chvíli zazvoní Man mobil*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 19 bře 2013 14:16

No..zlato a nebo taky odjištěný granát, podle toho, na které straně zrovna jsi...jo, schovat...to je dobrý nápad... udělám vlastní šifru a uložím ji tady v pracovně..hm...ale pro jistotu se asi stavím ke Gringottům a nechám kopii v trezoru. Tam to snad bude v bezpečí.*zasedne k notesu a sotva spustí šifrovací program, který jim všechny dosavadní info balí a chroustá do jední složky, zazvoní mobil* co zas...*zavrčí a zvedne to* ano?
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 19 bře 2013 20:44

*kouká na videa a nějak Man nevnímá..a cosi si tam furt mumle*

*na chvíli je na druhé straně ticho a když už to Man chce položit, tak se ozve odkašlání* Ehm..dovolal jsem se Manori Postrachové? *řekne přeskakujícím známým hlasem..číšník se probral:D*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 20 bře 2013 12:12

*chvíli čeká a klape si jednou rukou do notesu, pak už se mračí, a zrovna jak chce něco ostrého štěknout a položit to, ozve se* Ano, u telefonu...*mává rukou na Meg a přepne to na hlasitý odposlech* Nečekala jsem, že se ozvete...a takhle brzy. Co se děje?
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na London apartment