Jo, asi tam ráno zavolám a omrknu to naživo. +přikývne souhlasně a když zmíní vylepšení oken, zůstane na něj chvíli trochu mimozně zírat+ Panebože, já jsem ale pitomá. +prohlásí procítěně, schová na okamžik obličej do dlaní a snaží se potlačit smích+ Ne vážně, používám kouzla na kdejakou blbinu, ale že by to mohlo fungovat i na tohle...+kroutí nevěřícně hlavou+ Nebo třeba takový ty...zrcadlový okna. Jak mají mrakodrapy a tahle věžička na to taky vypadá..nemají třeba nějaký typ, který by sice propouštěl dovnitř světlo, ale...odrážel většinu toho nejsilnějšího záření? +koukne na něj trochu váhavě, jestli třeba není už moc v prostředí sci-fi:D (jojo, taky jsem si říkala, že je to podobný guns:D ale jako ta cena - masakr
+ To máš pravdu...+nakrčí zamyšleně čelo nad tím, že nejsou na samotce+ ale vy nejste sami...vzájemně si kryjete záda, máte geniálního ajťáka schopnýho nabourat se do čehokoliv, co má počítačový čip (Shadow Walker ruleeez
) a hlavně technicky vzato neexistujete. +mávne mnohoznačně rukou+ Už mě párkrát napadlo, jestli vás neohrožuju už jen tím, že se objevuju na veřejnosti s váma. Vezmi si jenom Shawa a toho Rusa. Začnou být zvědaví a šťourat do mojí minulosti. Objeví něco málo, což je může částečně uspokojit, ale co když začnou šťourat i do vás..neobjeví nic a to je může až nezdravě zaujmout. +zadívá se na něj vážně+ A jestli bych si něco nikdy neodpustila, tak to, kdybych vás někdy měla nějak ohrozit. Kohokoliv z Klubu. +potřese pomalu hlavou a zadívá se na monitor notesu s fotkami apartmánu ve Věži. Pak se trochu sebere a po očku na něj mrkne+ Heh, nebylo ideální? Sousedi umí být zatraceně dotěrní, co? +zamrká na něj vesele a jak na ni cvakne zubama, zatváří se přehnaně vyděšeně+ Húúú, šavlozubý tygr útočíí...+zakroutí očima a zaryje mu palec zákeřně pod žebra+ Máte naprostou pravdu, pane spisovateli. +kývne vážně, zaklapne notebook a položí ho na stolek+ a pro dnešek je můj mozek offline a odmítá přemýšlet. Takže důležitý rohodnutí o bezpečí sousedů nechám na jindy. Minimálně na zítra. +okázale zívne a padne do peřin+