kuchyně a jídelna s balkonem

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: jídelna s balkonem

Příspěvekod Manori » 02 led 2014 10:50

Hm...jo, zdravý...*nakrčí nos* možná tak ty rybičky, co okusujou kůži...jak mají lidi lupénku, tak strčí nohy do akvárka s rybama...*zašoupe nohama, jako by si je ráchala ve vodě* na to jsou dobrý...nebo jako terapie, koukat do akvárka...a sázet se, která ryba sežere tu druhou jako první...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 02 led 2014 10:56

Hm...tradice...možná bys měl něco na to téma sepsat...*protáhne se na židli* o rybách a zdravé výživě...a nebo radši ne. *jak tak poslouchá Man s tím okusováním* ale bylo by to šetrné k přírodě...nejdřív ryba okousne člověka, a pak ji člověk sežere...žádné plýtvání.

Spoiler: show
No ono by to vydalo možná na plnou serku...já si myslím, že to i tak počítali, že jim "Shop" vyjde na celou serii...jakože co všechno budou dělat, nahánět se...pak třeba pár dílů s tím, že je sejmuli a přitom to nebude pravda...i to, jak Ryan na to rychle přišel...proč zrovna si vzpomněl na bratra a jak ho to pak přivedlo k tomu, že Amanda žije atd...plus i ten konec samozřejmě...na druhou stranu, nebyly žádné vatové díly. A na navázání by to fakt asi nebyl problém...prostě o pár let/měsíců později, co kdo dělá...Jo, koukala jsem po instagramu a jestli jsem to vyčuměla dobře tak jsou spolu Noah a Lyndsy :)
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 led 2014 13:15

Rybičky okusující nohy...+zatváří se+ No...pokud to nejsou piraně. Nebo žraloci. Může to být fajn. +cukne koutky+ Ale stejně to máš s těma rybama takový blbý...+koukne na Tobiáše+ Občas se můžou docela blbě shánět, ne? Co když by nebylo po ruce nic jinýho než...+zamyslí se+ Kuře. Třeba. +uculí se+ Nebo hůř...člověk? +navrhne zkusmo+

(jojo, "Shop" byl solidní nepřítel, ten by jim vydržel dlouho..stejně nevím, proč to tak brzo utnuli, nemyslím, že by neměli sledovanost nebo že by prodělávali...A nebo se drží rčení "v nejlepším se má přestat" no :D Jé, tak to je hezký, jestli jsou spolu, docela se k sobě i hoděj :Love Tak hlavně ať jim to vydrží a nevyprchá to spolu s koncem seroše :? Stejně je Lyndsy kočka, dokonce i ségra řekla, že je pěkná, jak ji jednou zahlídla, když jsem to tu měla puštěný. A to je u ní fakt neobvyklý, aby se jí nějaká herečka líbila :lol: ) a koukám zrovna, že bude za pět dní narozky:)
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 03 led 2014 12:42

No, ale taková piraňa ti odstraní problém se suchou kůží raz dva...*uculí se*

Právě kvůli sledovanosti...měli minimální čísla, oni fanoušci jsou, docela jako skalní, ale je jich málo. Ale je to škoda, protože podobný seriál bude na CW chybět...no to jo, hele: http://instagram.com/p/f_hArrSWNi/ jo, to je docela problém asi vždycky...jak pak mají každý někde něco, nevidí se...na prd. lach, tak to je dobrý, s tou ségrou...ale má pravdu, Lyndsy je kus a i taková jako působí sympaticky a pohodově...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tobiáš » 03 led 2014 12:44

Blbý...*odfrkne si a kouká na ni koutkem oka od novin* no jo, když příjdeš v červenci, že chceš kapra...tak si občas někdo klepe na spánek.*otočí stránku* fuj...to by byla krize...kuře.*oklepe se* hůř...no nevím, co je horší...divné, to spíš...*rozpomene si na vlastní zkušenost* hm...ještě že nejsem tak nenažraný, jako někdo...*loupne okem po Postrachovcích*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 03 led 2014 12:45

No promiň....nenažraný....*ohradí se a zahrozí mu* a to jsme na dietě...*koukne po Man, částečně tak trochu omluvně,jako by to byla jeho vina*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 led 2014 14:18

No to jo, a napořád. +zašklebí se+ Divný...jo, myslím, že bych měla podobný názor, kdybych ti omylem vysrkla večeři. +uculí se+ Hmm, na dietě...+koukne z Man na Postracha+ Vy to máte taky docela těžký. Skoro si až říkám, že já si můžu ještě pískat. +pousměje se+ A copak píšou zajímavýho? +zašilhá Tobiášovi přes rameno do novin+ Hledáš inspiraci? +uculí se+ Nějaký ten konec světa a jeho záchrana? +zamrká na něj uličnicky+

(jéé, no to je pěkný, jak jim to sluší :Love a ten prstýnek, co má Lyndsy vypadá skoro jako snubák :pii :P :Love no já četla na serialzone, že byla fakt malá sledovanost...nechápu, takovej suprovej seroš, s nápadem, super dějem...co by ty lidi ještě nechtěli :vyprask: :? Jojo, přesně..myslím, že by si všichni zasloužili nějakou pořádnou roli ve filmu, herci jsou to podle mě fakt dobrý. I když samozřejmě nejsem zrovna objektivní posuzovatel :lol: )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 04 led 2014 12:31

No to nakonec můžeš...*cha, teď čtu Lestata a ten nemůže ani víno, tak jak to je?? :lol: he?* máš vidět, jak se pan Ho občas při večeři ošívá...skoro jako by čekal, že bude na jídelníčku jako zákusek...*cuká koutky*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tobiáš » 04 led 2014 12:35

Hm...*nahne se blíž k ní a opře se jí o rameno, aby taky jako viděla* nic zajímavého...ti Angláni jsou nějací suchopární...*listuje novinama* a to by se mi inspirace hodila...budeš mi muset něco vyprávět...*zamrká na ni a tak si tam lebedí v podstatě celý den, než se začne stmívat a přijde čas dojet pro Ulrišku*
(lach, taky jsem na to koukala, že tak nějak výrazně vypadá...ale třeba je to jen její nějaký...oblíbený:D jj, tak jsem to viděla, tam je dobré info..mi hlavně přijde, že na to, že je to remake to fakt dobře vymysleli, obnovili a pozměnili...třeba přidali právě Alex...no, tak uvidíme, kam se upíchnou teď...snad jo...)
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 led 2014 16:31

(emmm, to je takový můj osobní upgrade :pii :lol: )

No tomu docela věřím...+směje se, když si představí, jak oba na pana Ho zírají s hladovým výrazem:D+ To teda jsou, chtělo by to trochu rozčeřit zdejší klidný vody. +uculí se nevinně, jakoby zrovna nedávno neházeli bomby pod auta:D+ Klidně vyprávět budu...takový Příběhy Tisíce a jedné noci, jo? +zasměje se a přitulí se k němu. A jak se tak dobře baví a relaxuje, skoro si ani nevšimne, že už se setmělo.+ Hmm, v kolik má vůbec Ulriška přílet? +zeptá se, když si konečně všimne, že už je venku tma+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member