pracovna

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: pracovna

Příspěvekod Margarit Black » 25 úno 2013 13:24

Zbraně? Koks? *pokrčí rameny* Řekla bych, že co tě napadne..kdo ví, co ta Ruska vymamlasila..a co je vůbec zač..jo, mám takový pocit, že Siriusovi zavolám *sotva to dořekne, už jí drnčí telefon* My psovi.. *uculí se a zvedne mobil* Ahoj zlato *mile se usmívá* No, jsem v databázi FBI.. *pozvedne obočí* Proč je u vás kvůli tomu haloo, když jste nám poskytli přístup? *mračí se* Jo, aha..ta ruska..no, tak to jsme našli fotku u našeho psychopata.. *ani se nenadechne, aby pokračovala* Co všechno? Počkej, co? Jako my vám máme poskytnout všechno, co na něj máme? *obočí už snad nemůže mít výš* A proč bysme to dělaly? *pro změnu se zase mračí* Jo, už asi tak nějak tušíme, co s kým máme do činění.. *odsekne* Jo, tak nemáme..aha..*vrčí* ale asi jsme šláply někomu na kuří oko..Cože?! Proč nás FBI sleduje?! *vyjekne* Siriusi, tohle už je moc a evidentně to jde na vysoká místa..uvědomuješ si, že tady lítá manijak, který kosí rodiny? A moc se s tím teda nesere?! *už téměř ječí* Jak víš?! Cože?! *teď jí něco secvakne* Nevyvádíš náhodou kvůli té, která má být pod tvou ochranou? *uklidní hlas a snaží se dýchat* Přestaň mi koktat do telefonu a konečně kápni božskou *zavrčí* Aha, takže je to ona..no, skvělý.. *vrtí hlavou* Tohle nemá smysl..až to tu doděláme, tak se sejdem u nás doma..jo..ne..end of dicussion.. *utne telefon* Pochopilas něco z toho rozhovoru nebo to mám opakovat? *koukni na ni děsně přemile*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 25 úno 2013 14:43

*čumí víc a ještě víc až vypadá jak gumová hračka, které jak šlápneš na hlavu, tak ji povylezou bulvy* huh...takže my celou dobu zjišťujeme, co už oni dávno vědí?*zatváří se nebezpečně klidně a mile* Jak to, že to není v systému, kdo sedí na takových informacích, aniž by je pustil do oběhu?*pak jí to dojde* počkej, to je "ten" Siriusův píseček?!*zvrátí se do křesla* no mě klepne... no, jestli uvidím jen jediného agenta FBI, tak se bude divit..nebo nebude, nebude si pamatovat ani svoje jméno...*zatváří se krajně výhružně* jako by nestačilo, že si nás fotí tenhleten...*mávne okolo rukama, načež pípne notes* no...co ještě se dovíme pěkného...*odfrkne si a otevře soubor* hm...šifra dorazila zpátky...jsou to čísla účtu...a data...podívej, pokaždé stejná částka...to jsou platby za ty jeho kšefty.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 25 úno 2013 15:05

(o mně si v tom vlaku fakt musí myslet, že jsem blázen, když se furt tlemím od ucha k uchu :D )

*kecne si taky do křesla a prudce vydechne* Pitomci *zavrčí* Jo, to je "ten" Siriusův píseček *tváří se krajně nepříjemně* Ne, zatím neuvidíme ani jednoho agenta *zabručí* A ani Siriuse..zkusíme zatím vytvořit něco z toho, co máme a půjdeme po tom, co jsme si naplánovaly..zbývá ještě poslední rodina a ta stojí za přežití.. *pak protočí oči sama nad sebou* Co to plácám, mně je jedno, jestli přežije, ale toho týpka chci dostat za katr minimálně za ty vraždy..takhle bysme se nedostaly nikam.. *zavrtí hlavou* Tak účty říkáš *přejde k ní a opře se opěrku* Myslíš, že nám to pomůže se nějak k němu dostat blíž? *přejde zpátky k těm fotkám* Nemůžu si pomoct, ale ta odpověď je tady..máme ji přímo pod nosem a nevidíme ji..ta rodina tady někde je..prostě musí *sedne si na židli a pozoruje fotky*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 25 úno 2013 20:08

( :D na LoSu je poslední dobou veselo)

No, pokud dokážem vystopovovat, čí jsou, tak pak můžem napíchnout komunikační kanály..maily, mobily...nějak se domlouvat musí...zjistily bychom, kde a kdy bude...a počkaly si na něj...*ťuká v kompu* jo, mám stejný pocit, že sedíme na stopě a nevidíme ji...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 25 úno 2013 23:06

Hm a myslíš, že nás to nezavede právě přímo k těm Irům? *mhouří oči na ty fotky, jako by do nich chtěla udělat díru* Ale za pokus to rozhodně stojí..co když mu rovnou třeba někdo platí i za ty rodiny? *otočí se na ni* Jak to ale zjistíme? Určitě to přehazovali ze kajmanů, švýcat a já nevím, kdes čeho plus přes různé servery.. *pokrčí rameny..je z toho nějaká zpruzená*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 26 úno 2013 11:36

No to zavede..a Irové nás zavedou k němu...je to pravda trochu..neobvyklé, lovit malou rybu těma velkýma...ale třeba si zarybaříme úspěšnější než mudlovské agentury...*uculí se a klofe do notesu, část vyhledává, část poslala zase Ulrišce* no..buď...a nebo, pokud bychom dokázali vystopovat i jeho účet..a některý z nich to být může, Merlinví, co všechno si sem zapsal, tak podle výdajů zjistíme lehce, kde zrovna je.*vykoukne zpoza notesu* a? Když si vezmeš...účetního, tak se ti hodně z takových transakcí osvětlí...*cuká koutky*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 26 úno 2013 14:18

Hm, ale možná s Iry by se dalo pěkně pokecat..je to mafie, s těma by se možná i dalo nějak..vyjít..pokud ještě třeba zastávaj staré hodnoty a přijdem k nim "na férovku", tak z nich něco možná vydolujem *pokrčí rameny* Postrach je účetní? *povytáhne obočí* Nikdy jsme se o jeho povolání vlastně nebavily *směje se* To věřím, že se osvětlí kde co.. *uculuje se*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 26 úno 2013 17:37

No, na férovku...*povzdychne si* ono je vždycky něco za něco...uvidíme..*zasměje se* no..je..teda nejen účetní, ekonom...což v práci využije...stará se o účty Klubu, různé...příspěvky a naopak dary...jestli někdo umí přesunout peníze tak, aby je někdo nenašel...*mávne rukou* a vůbec..se tady s tím mořím...*přitáhne si mobil a vytočí číslo..a čeká...a čeká...a čeká, protočí oči...a čeká, nakonec upadne do schránky* Boha, komu zas dělá manikůru...*zamrmle si pod vousy a jak to pípne tak jen nechá zprávu* Ahoj, to jsem já..poslyš, kolik toho víš o účtech irské mafie?*zeptá se, jako by se nechumelilo a zavěsí* To ho popožene...*uchichtne se a odloží mobil*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 26 úno 2013 18:26

*vykulí oči, jak mu Man předala vzkaz a uculuje se* No, to věřím, že ho to popožene *pak zase stočí hlavu k těm fotkám* Jistě, že je něco za něco, jako vždy *pokrčí rameny* Tak nejen, že je ekonom, ale dělá i ve službách..jsem si říkala, že máš ty nehty takové vypiglované.. *uchechtne se*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 26 úno 2013 19:20

*ďábelsky se uculuje* jo, není nad to, nechat takový pěkný vzkaz...nedáš si něco? začínám šilhat hlady...*nakrčí nespokojeně nos* heh, tak obávám se, že zrovna tuhle službu si bych si nechala ujít...*zavrtí rukou* ale masáž může...to mu jde...*uculí se*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na London apartment