pracovna

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: pracovna

Příspěvekod Margarit Black » 20 bře 2013 20:19

*Meg se odlepí od televize, když slyší funění do telefonu a přijede na židli trochu blíž a kývne na Man, bo neví, o co jde..ale je jako myška, aby poslouchala*

No.. *odkašle si* v restauraci jsem nemohl mluvit *pročistí si hrdlo* mám pro vás nějaké užitečné informace..mohli bysme se sejít před britským muzeem tak za hodinu? *navrhne* teda..pokud ještě o nějaké informace stojíte *mírně zavrčí*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 21 bře 2013 11:10

*pozvedne obočí* Tak užitečné informace...dobře, proč ne..budu tam.*souhlasí* dobrých informací není nikdy dost.*položí mobil* To by mě zajímalo, co ho tak kouslo do zadku....*poklepe si na bradu* Myslíš, že je možné, že se už nějak domákli, že čucháme kolem a tohle je elegantně staromodní pastička?*koukne na Meg*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 22 bře 2013 11:07

Spíš..kdo ho kousl do zadku *ušklíbne se* jo, to mě taky napadlo a vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to past byla..ale i tak..půjdem to osondovat *vezme si kabát, když vidí, že je všechno tak nějak uklizeno a hodí po ní ten její* Máš tu kouzelný tichý alarm? *koukne na ni*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 22 bře 2013 13:08

pořád se můžeme něco dovědět...minimálně, kdo nám tu past nachystal...*lapne kabát, oblíkne se, adresy stáhne na flashky, strčí jednu do trezoru v podlaze* nejen kouzelnický...*uchechtne se* kovářova kobyla si nemůže dovolit chodit bosa.*zabezpečí všechno, druhou si hodí do vnitřní kapsičky kabátu* s tímhle skočím po cestě do banky. *poklepe si na kabát* pojistka se hodí vždycky...tak jdem...*zavře za nima, pustí alarmy a jdou stepovat před muzeum*

(zas zpátky do tématku asi:D)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » 07 říj 2013 16:43

*přesune se z Prahy do Londýna, jde zkontrolovat byteček, jestli nespadnul ještě...vyhodí všechny pavouky a jiné černé nájemníky, pak se usadí v pracovně a brouzdá po netu a obhlíží chystané snobárny v okolí...když najde tu pravou, nenápadně se jim nahákuje na stránky a připíše jisté osoby na VIP list...* muheh...*mne si u toho ruce* se budou divit.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » 09 říj 2013 20:08

*za nějakou dobu ji dojde potvrzení a dokonce pozvánky* tak se mi to líbí...to by bylo. *spokojeně si je vytiskne a založí. Pak zvedne telefon a vytočí Postracha* Tak jsme oficiálně zvaní...*uculí se, ani mu neříká kam* Tak to dodělej a přijeďte....jak..ne? A kde je? Aleeee.... *vyculí se jak měsíc na hnoju* nic, já se neculím jak měsíček na hnoji, jaks na to přišel...*snaží se vymazat ten výraz z obličeje* Dobře. Dám. *položí to a furt se musí tak blbě tlemit*
Manori
Site Admin

Předchozí

Zpět na London apartment