Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 říj 2013 22:41

+a jak chlápek vidí všechny ty dýky, tak metelí ještě rychleji :D + No, čekala jsem spíš měsíc. +zazubí se trošku omluvně+ Spíš bych se divila kdyby šel na ruku okamžitě. To už by bylo podezřelý. +promne si zamyšleně bradu+ No, může jít zpátky a nebo se zastavit v hostinci. +pokrčí zlehka rameny a zamíří pomalu k východu+ Není kam spěchat do večera máme času dost. +pousměje se+

No jo ale to jste byli děti. +pousměje se a velice nadšeně se před ním nakrucuje :D + Oni to zvládnou. +zasměje se vesele a usadí se tam do trávy, zapře se za zády na loktech a natáhne nohy, takže se tak jako hezky uvelebí a samozřejmě se jen náležitě předvádí+ Tak se předveď fešáku. +protáhne a není jasné na co zrovna myslí jestli to aby stáhl zajíce z kůže a nebo jí :D, ale když si tak stěžoval, že ho podceňuje, tak to nechá na něm+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2013 23:02

Měsíc. +vykulí zděšeně oči+ No jo, promiň, já jsem nedočkavá. +usměje se omluvně+ Do hospody si zajít můžem. +souhlasí+ Jestli je to teda bezpečný? Ne že bysme se o sebe nepostaraly, ale nechci moc rozruch. +rozhlídne se opatrně+ Mají tu někde zapalovače? dochází mi benzín, a zapalovat si pokaždý kouzlem, to vypadá trochu jako vytahování. +uculí se, podle štítu pozná mezi domky hostinec a vlezez dovnitř první, doufajíc že neschytá pecku půlitrem+

Nemám pocit, že by se od té doby něco zásadního změnilo. +uchechtne se, shodí obě mrtvolky vedle ní,a pozvedne pobaveně obočí, jak to jako myslí+ Možná bys to měla specifikovat. +zazubí se, rychle oba zajdy podřízne, aby z nich nejdřív vykapala krev, a na chvilku je pověsí, než to všechno vyteče+ (uf, teda doufám, že to nemusím popisovat celý, to mi nedělá upe dobře :D a doufám, že nikdy nikdo nebude prohlížet moji internetovou historii :D)
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 říj 2013 23:16

To nevadí. +rozesměje se Nef vesele a vyjde ven z kostela+ Myslím, že to bude v pohodě. Navíc bychom se měli najíst, mam takový pocit, že ti dva toho moc neuloví. +ušklíbne se+ No...+promne si zamyšleně bradu a vezme to kolem tržiště, kde se zastaví zastaví u jednoho stánku, prohodí slov se ženou, co tam prodává, dá jí pár mincí a vezme si malou krabičku+ ...zápalky. Nic lepšího tu nemáme. +pokrčí omluvně rameny a malou krabičku jí předá+ Ale pro mě za mě se klidně vytahuj. Jim to prospěje. +zazubí se vesele a vejde za ní do hostince kde sedí párek ožralů v koutě a lidí se trousí sem a tam, ale přeplněno tam naštěstí není a klid zatím je+ Víno a kuře. +poručí si, když prochází kolem hospodskýho a vybere stůl v rohu, aby viděli na vchod+ Takže... +koukne na Vicky+...co bych ještě o vaší rodin měla vědět, aby s čistým svědomím mohla nechat Jasmine pod vaší střechou? +nakloní hlavu na stranu a tváří se vážně+

Specifikovat? +zamrká jako by vůbec netušila o čem to mluví a sleduje jeho jednání+ Ti zajíci nejsou jediní kdo mají na sobě kůži, kterou bys mohl odstranit. +zazubí se na něj vesele a vyzývavě pokrčí nohu v kožených kalhotách+ Máme spoustu času, ale samozřejmě pokud si chceš povídat, tak klidně můžeme. +prohrábne si prsty vlasy a špičkami prstů si přejede provokativně po odhalené kůži jejího výstřihu+

(nemusíte :D já sama nevim jak na to, takže improvizuju a stačí jen zkusmo :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2013 23:50

No nerada bych, aby nás kvůli tomu někdo sejmul. +pousměje se+ Sirky stačí, díky. +zastrčí si je s úsměvem do kapsy, usadí se zády ke zdi a pohodlně si natáhne nohy, a když jim donesou džbán, nalije oběma trochu vína+ O mojí rodině? +pozvedne překvapeně obočí+ No žádní prznitelé neviňátek nejsme. +zazubí se a zamyslí se+ Já nevim, co chceš vědět. Mám ještě jednu sestru, nejmladší, a je to dárek. Máma je mrtvá, otec žije, ale pro mě v tom není rozdíl. Pro Chrise taky ne, když na to přijde. +ušklíbne se+ Jsme z Francie, a máme obvyklý množství tetiček a bratranců z druhýho kolene, ale já jsem vyděděná, takže už to není moje starost. +pokrčí rameny celkem smířeně+ Chris je jedinej syn, takže dědí skoro všechno, jestli ti jde o tohle. +pousměje se a onípává prsty svoji porci kuřete+

+pomalu začne svýho zajdu od zadních noh stahovat, a celkem se mu to daří, pracuje sice pomalu, ale čistě, a za chvilku je na zemi vedle něj natažená skoro neporušená králičí kůže, tak se pustí do vyvrhávání+ Ty přitomhle zvládneš myslet na sex? +zazubí se poněkud užasle, ne že by mu ty vnitřnosti nějak extra vadily, ale celej od krve a střev si npřipadá zrovna nadrženě :D+ I když je pravda, že by mě rozhodně zajímalo, jaktože se ti zezadu pod těma kalhotama nerýsuje žádný prádlo. +připustí pobaveně, přiznávajíc, že se asi podíval :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 říj 2013 00:05

Hmn... +přikývne vážně, že skutečně o její rodině a pustí se pomalu do svojí porce kuřete+ Ne o to mi nejde. +zavrtí hlavou, že se neptá na dědictví+ Podle všeho je tvůj bratr dobrý právník, takže i kdyby nedědil, tak by dokázal sestru zajistit. +pousměje se trošku smutně+ Jde mi o to... +tiše si povzdechne+ Prostě uvažovala jsem o tom, že bych to sestře... to všechno... nekomplikovala. +pokrčí výmluvně rameny+ Ale než se rozhodnu, tak chci vědět něco víc o rodině, ve které by měla žít. +upřeně pozoruje kus masa+ Zažila si toho už dost. Nechci aby nakonec skončila se zlomeným srdcem. +pokrčí zlehka rameny+ Proč se tvůj bratr rozvedl?

+Jasmine se vesele rozesměje+ Dokážu myslet na spoustu věcí najednou. +zazubí se vesele+ Ale samozřejmě jsem myslela ještě předtím než se pustíš do toho zajíce nebo až si očistíš ruce. +pokrčí zlehka rozverně rameny a zaujatě sleduje jak mu to hezky jde+ Ovšem nemůžu popřít, že s tím nožem ti to sekne. +zazubí se vesele+ No jestli to ono nebude tím, že pod tím nic nemám. +zatváří se jak nevinnost sama+ Žádný kalhotky... ani podprsenku... +broukne nevinně a vyskočí na nohy, aby se pustila do vlastního zajíce, přeci se nenechá zahanbit, takže za chvíli je zajíc bez kůže
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2013 00:34

No, pod mojí střechou se s mojí rodinou rozhodně stýkat nebude, tedy aspoň ne s tím širším okruhem. +ušklíbne se s plnou pusou+ Jo... s penězi problém mít nebude. +uculí se+ Na to je ale stejně pozdě. +pokrčí rameny+ I když ji donutíš držet se od ní dál, srdce jí zlomíš stejně. Už jsou v tom prostě až po uši. Musí si svý chyby udělat sami. +pousměje se+ Já taky nechci, aby si zase takhle ublížil, ale copak s tím můžem něco dělat. +olízne si zamyšleně mastný prsty+ No, když se zeptáš mě, to manželství bylo odsouzený k záhubě od začátku. +poznamená konverzačně+ Domluvená svatba. a ta holka byla fakt totální kráva. +odfrkne si+ podváděla ho ještě před svatbou, on to prostě jenom nechtěl vidět. +pokrčí rameny+ Dokud byli zasnoubení, nežili spolu, a když odešel do Paříže na školu vídali jen málo, občas během semestru, na společenských událostech,takže na tom vlastně ani nesešlo. Zkrátka bylo třeba mít ženu, zajisti potomky, rozmnožit majetek... +zašklebí se a vybere trochu omastku kouskem chleba+ jenže pak dostal diplom, založil si firmu, zaběhnul ji, a měli spolu začít bydlet, žít, fungovat po zbytek života. Samozřejmě jí přišel na všechny ty nevěry, což se neshoduje s jeho principama. +zakoulí očima+ Taky si myslím, že šlo o to, jak se chovala k jeho penězům, a hlavně o Van. +poznamená+ A o to, že se s ní nedá normálně mluvit. +uculí se+ Ale v naší společnosti je spousta manželů žijících prakticky v rozluce, legálně s tím není problém, dokud plní svoje povinnosti. Nikdy jsme se o tom nebavili, ale osobně tipuju, že přišel na to, že se drahoušek Tiff vyspala i s naším otcem. +ušklíbne se nepěkně+ Co se týče rodiny... +povzdychne si+ pro mě je to jednodušší než pro něj. Můžu to nechat všechno za sebou a vykašlat se na ně, protože vyškrtnutí z rodokmenu akorát znamená, že přijdu o nějaký vinice a pár levandulovejch polí, a celkem slušnou hromádku peněz. Ale tohle je mi fuk, pořád mám dost, a Byron je ještě mnohem mnohem bohatší. Chris tohle tak úplně udělat nemůže, protože vykašlat se na všechno znamená nechat všechno,dům kde jsme vyrostli, všechen majetek, včetně toho, co kdysi patřilo naší mámě, na rozkradení těm supům z druhýho a třetího kolene co krouží okolo, a na to je prostě trochu moc zodpovědnej. +pokrčí rameny+ Takže jo, být s ním eventuelně znamená muset se vyrovnat s tímhle vším, a opustit to kvůli vtahu pro něj tak nějak není možnost. +koukne na ni, jakože nemá cenu si lhát+

Docela mi to jde. +poznamená spokojeně, vnitřnosti zahrabe do mělké jámy, kterou vykope kouzlem, aby za nima netáhly zvířata, a maso pověsí na větev i s tím jejím, aby se jim moc neumazalo+ To je... oh. +vypadne z něj akorát, a oči mu zcela podvědomě sklouznou k inkriminovaným místům jako by se snažil prokouknout skrz kůži+ Nevěřím. +zavrtí potom hlavou a oči mu blýsknou, přitáhne si ji za pas k sobě a dlaň mu sklouzne do jejího klína, aby si to hezky přes kalhoty osahal a přesvědčil se, a přesvědčuje se skutečně důkladně :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 říj 2013 00:56

A s čím ano? +zvedne mírně obočí+ Obávám se, že nemůže. +povzdechne si tiše a pak jí pozorně naslouchá a sem tam přikývne, jako že to chápe nebo že rozumí tomu co tím chce asi říct+ K Van? Nechala se k ní jako k dceři? +zajímá se trošku zmateně+ To jako vážně? S vaším otce? To vypadá na "sympatickou dámu". +protáhne style, že za těmi slovy spíš tkví označení jako děvka a podobné+ Fajn, tak to se vůbec nedivím, že se rozvedl. +zavrtí souhlasně hlavou+ Jistě to chápu. Má povinnost, které může jedině dostát. Nezbaví se jí. +pokývá poněkud podmračeně hlavou+ Řekni mi ještě jednu věc. Neznám tvého bratra tak dobře jako ty nebo Jasmine... až se bude muset jednou vrátit do Francie a dostát oné povinnosti. +pečlivě okouše kost a odloží jí na talíř+ Vezme Jasmine sebou, pokud ještě spolu budou, nebo jí odsune stranou? +zajímá se zamračeně jako by přemýšlela kdy za ní přijde sestra s pláčem a zlomeným srdcem+

Ne docela. +zavrtí rázně hlavou+ Naprosto úžasně. +zazubí se vesele a zručně zbaví svého zajíce vnitřností a přidá je k těm druhým, než se zajde omýt ruce do nedalekého potůčku+ To víš... pod tou vší kůží není na nic jiného místo. +pokrčí bezradně rameny a tiše se zasměje, když si jí k sobě přitáhne+ Obávám se, že takhle přes kalhoty nic moc nezjistíš. +zavrtí a snaží se pod jeho důkladným přesvědčováním moc nevrtět, kouše se zlehka do rtu a aby měl lepší přístup, tak se mu zády opře o hrudník a zadeček napasuje na ta správná místa (a nás by zajímalo jestli si sebou nezapomněla vzít svůj lekvar :D )+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2013 01:36

Rozhodně s ničím materiálním. +pousměje se+ To ani ne... ona není přímo zlá, a rozhodně nechci tvrdit, že malou nějak týrala nebo materiálně zanedbávala, zas bych jí nenasazovala psí hlavu... +připustí+ jen je to u nás zkrátka s výchovou a rolí dětí v rodině trochu jinak, a Chris je na to dost citlivý, vzhledem k našemu vlastnímu dětství. +pokrčí rameny+ Tahle střídavá péče je pro všechny zúčastněný celkem organizačně náročná, ale na druhou stranu si myslím, že je to pro ni dobrý. U Chrise má ten semknutej domov, a on se fakt snaží jí poskytnout všechno co může hlavně po tý emocionální stránce, a u Tiffany zas aspoň trochu čuchne k tomu světu kouzelnický společnosti, a nebude tak muset čelit tomu šoku, co by ji jinak pozdějc čekal. +zamyslí se nad tím než dojí svoje kuře+ Víš co, já takhle nesoudím, sama jsem měla období, kdy jsem šla z postele do postele, každej má svý důvody, a koneckonců je to její tělo. +pokrčí rameny+ Chris sám podle mě nemá v tomhle ohledu úplně čistý svědomí, když byl ještě na škole a byli jenom zasnoubený... řekněm že kolujou historky. +uculí se+ jenže manželství je závazek, a zkrátka s ním přichází určitý pravidla... a Chris fakt nemá rád, když z něj někdo dělá v podstatě veřejně pitomce. +ušklíbne se, a nad její otázkou dlouho přemýšlí, napije se vína, vyškrábe talíř chlebem a pečlivě si otře ruce do látkový utěrky+ Tohle... já to nevim. +zavrtí pak hlavou+ Můžu ti říct, že udělá maximum pro to, aby uspokojil všechny. I kdyby se měl rozdat. Bude se snažit najít co nejpřijatelnější kompromis a nikomu neublížit. A nemysli si, že na to nemyslí už teď. Jestli otec chlastá tak, jako když jsem ho viděla naposled, divím se, že je ještě naživu. +ušklíbne se+ Tady nejde ani tak o případnou potřebu se znova oženit, nebo o to občas přežít kontakt s povrchníma snobama. +zavrtí pomalu hlavou+ Jde o naprostý zapadnutí do prostředí, který není zrovna otevřený a přátelský, a nalezení vlastního místa mezi lidma, který nevynechaj příležitost tě v tom vykoupat. Je to poměrně výrazná změna celýho životního stylu, je to přijetí důležitý, aktivní role v celý tý mezirodový diplomacii. Ty holky jsou na to celkem tvrdě trénovaný odmalička, a můžu ti říct, že to není žádná sranda. +pokrčí rameny+ Jestli s ní chce bejt je jedna věc, jestli je ochotnej ji vším tímhle protáhnout... to je něco jinýho. +poznamená a zapálí si novýma sirkama+

+přidřepne k potůčku a taky ze sebe omyje všechny ty vnitřnosti, a těma ledově studenýma rukama ji pohladí po křivce krku, když ji tak u sebe drží+ Já bych řekl, že se toho dá zjistit celkem dost. +pousměje sejí do kůže, a prsty jí shrne vlasy přes jedno rameno, aby mohl to druhé políbit, a jedna ruka se mu zatím pomalu nenápadne plazí přes tu odhalenou kůži na ňadra, korzet jí stáhne jen o trošku níž, aby je aspoň trochu vysvobodil, když už neví, jak by to z ní všechno sundal, a špičkoou ledově chladného prstu poškádlí bradavky+ Třeba jak moc se ti to líbí. +zazubí se, když jí sklouzne zpátky do klína a přes kalhoty ucítí vlhkost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 říj 2013 01:58

Hmn... +zamručí a zlehka přikývne na znamení, že jí poslouchá zatímco se zbavuje posledních kousků masa a chleba+ To je pravda. Té malé taková situace, když už musela nastat, hodně ulehčí v budoucnosti, i když to musí být hodně náročné. Pro všechny. +pokývne hlavou a odstrčí talíř s kostma a chopí se sklenky+ To jistě, ale člověk by měl mít hranice, přes které nepůjde. Třeba nespat se členem rodiny byť přivdaným. +pokrčí zlehka rameny+ Ale, nepovídej. Tak historky jo? +zazubí se zvědavě a pak zvážní a opět jí naprosto vážně poslouchá+ Myslím, že to je to, co jsem potřebovala slyšet. +pousměje se trošku smutně jako by doufala, že jí neřekne že se Chris bude snažit udělat to nejlepší pro její sestru a ona tak měla důvod jí odvést+ Kdyby se náhodou někdy stalo... no že by tomu Jasmine musela čelit. +koukne na Vicky zamyšleně+ Ona má dobrou výchovu. Ne, že ne, ale přeci jen jinou než je ta vaše. +pootočí si sklenku zamyšleně mezi prsty+ Naučila bys jí něco? Já nevím, třeba už jen to jak stolujete... všechny ty vidličky, nože a spousta skleniček na jeden večer... aby si neuřízla ostudu. +pousměje se téměř neznatelně, ale těžké v tomhle směru žádat o pomoc a přiznat si, že jsou věci ve kterých není svojí malé sestřičce schopná pomoci+

Studíš... +zabrouká a na kůži jí krátce vystoupí husí kůže, když jí přejede studenýma rukama po krku, ale není to nepříjemné s ohledem k tomu, že ten ledový dotyk vyslal do jejího těla ledové jiskřičky vzrušení+ Opravdu? A co třeba? +zajímá se vesele, ale pohled jí pomalu začíná těžknout a v očích zářit vzrušení čím víc se jí dotýká, zejména když se dotkne jejích bradavek až se zachvěje a ze rtů jí unikne tichounký sten+ To ano, líbí se mi jak se mě dotýkáš. +přizná se tiše a trošku stydlivě+ Zejména ty studené ruce jsou... ten chlad je příjemný. +vydechne lehce roztřeseně a boky zakrouží bezděky proti jeho dlani+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2013 13:05

No, myslím, že tohle byla spíš jeho vina, než její. Ona o tom takhle nepřemejšlí. +pokrčí rameny, a tváří se mírně znechuceně+ Chris se vždycky bude snažit najít řešení, který ublíží co nejmíň lidem. Někdy i bez ohledu na to, jak to ublíží jemu. +povzdychne si a odstrčí talíř+ No, ono to není jen o pravidlech vnější etikety. Ty zas nejsou tak složitý, s trochou tréninku to zvládne i cvičená opice. +pousměje se+ Já sice všechny ty vidličky používat zvládnu, ale dneska už bych v tom světě byla ztracená, všechno to umění významnejch pohledů a nevyslovenejch věcí, sto významů záchvěvu úsměvu... udusila bych se v tom. +zavrtí hlavou+ Asi na to musí bejt povaha. +pokrčí rameny+

+pousměje se pro sebe a stáhne jí kalhoty kus pod zadek, aby tam úplně nezmrzla+ Tak schválně jak dlouho vydrží studené v tobě. +zavrní jí tiše do ucha a sklouzne tou studenou rukou po jejím břiše do klína a polaská ji, nejdřív jen zlehka a jemně, než najde to správné místo, a když cítí, že už je dostatečně vzrušená, vklouzne dvěma prsty do ní, a vlastním klínem se zatím tiskne k jejím bedrům a zadku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor