od Victoria » 29 říj 2013 01:47
+po hlase se neotočí, ale pošoupne se na parapetu, aby se tam taky vešel+ Měla jsem takhle taky skončit, víš to? +pousměje se trochu hořce po chvilce ticha+ myslím... pod upíříma zubama. +upřesní to+ Byli jsme na jedný akci v Benátkách... já, a můj ex, a eště pár jeho lidí. +potáhne dlouze z cigarety a dívá se na svý ruce+ Jade si šel zařídit svý, a my zůstali na hotelu, já, Dom, moje kamarádka, jeho chlápci... +vykládá mu to tiše a bezvýrazně+ Došly mi cigára, tak jsem si šla do trafiky přes ulici pro nový, a když jsem se vrátila... +odkašle si trochu+ Dveře nešly otevřít, protože je blokovala hlava... hlava bez těla. Všichni byli... roztrhaní. +zamrká trochu+ Dom ležela na posteli, tak jak jsem je nechala, a... všude bylo tolik krve. +přejede si bezděky prsty po krku, kde pod kůží pulsuje tep+ Cíga mi zachránily život. +ušklíbne se trochu a poklepe prsty na krabičku+
+povzdychne si a taky vstane+ Myslím to vážně, kdyby šlo něco udělat... cokoliv, ochranná kouzla... cokoliv. +koukne zachmuřeně na Neferet, rozloučí se pokývnutím hlavy a zamíří taky po schodech do pokoje+ Tak pojď, půjdeme si lehnout. Dneska si vezmeš lektvar. +prohlásí tónem, co nepřipouští odpor, a přichystá jí noční košili+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.