Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 říj 2013 22:21

+Paul jen překvapením hekne, když do něj narazí cizí magie a přišpendlí ho ke kmenu stromu, o ke kterýmu byla před chvíli přitisknutá Jasmine, která jen tak tak uskočila stranou, aby z ní nebyla placka :D. snaží se zmítat proti těm neviditelným poutům, překonat tu barieru, co mu brání se pohnout, ale i když použije všechnu svojí sílu není mu to moc platné. skupinou upírů projede šelest jak si šeptem sdělují dojmy, když sledují cizince, který na první pohled podle nich vypadá jako že do pěti neumí počítat, ale zdá se, že opak je pravdou. Neferet jen dál sedí na větvi a nezdá se, že by chtěla zasahovat do dění, jen to vše sleduje s pozvednutým obočím a naslouchá tichému mumlání. Paul jen třeští oči, jak na hrudníku cítí sílící tlak, který hrozí mu rozdrtit žebra a jen chroptí jak se snaží popadnout dech a nebo něco říct těžko poznat, když nemá v plicích dostatek kyslíku, ale poslouchá, stejně tak jako ostatní, i když má čím dál větší vztek nejen na toho divnýho chlapa, který se z ničeho nic vytasil s magií, ale i na sebe a chtě nechtě musí uznat, že o Jasmine bude zřejmě dobře postaráno+ Tak to by myslím stačilo. +ozve se Marius stojící za Neferet na větvi a seskočí na zem+ Je čas najít si místo na přespání. +položí dlaň na rameno nejbližšího upíra, který vypadá, že po Chrisovi zkusí co nejdřív skočit, aby si ověřil, že to jeho představení nebyla jen náhoda+ Obstál. Oba. Nech to být. +zavrčí na upíra Marius, kterého se zdá se vystoupení moc nedotklo, ale spíš je dobrý herec. zvedne pohled k Neferet, která jen přikývne a seskočí ze stromu+ Setkáme se hodinu po setmění. +odešle je najít si úkryt a sleduje, jak pomalu všichni upíři odchází+ Dobrá práce. +koukne krátce na Chrise, než se vydá připravit si vlastní spaní+

+Jasmine jen celou dobu všechno sleduje s očima velkýma jak tenisáky, ze země kam se vrhla, když se na její místo u stromu řítil Paul a musí uznat, že jí Chris s Vicky skutečně překvapili a to víc jak příjemně, navíc agresivní a dominantní Chris je dle jejího názoru neuvěřitelně sexy, což si samozřejmě nechá čistě pro sebe. nespustí oči z Chrise a podvědomě kontroluje okolí, jestli se některý z přihlížejících nechystá zakročit, ale když vše proběhne bez komplikací neuvěřitelně se jí uleví, že se Chrisovi nic nestalo+ Jo, jo jsem v pořádku. +pokývá hlavou a natáhne k němu ruku, jestli by jí pomohl ze země+ Příště mě raději varuj až budeš chtít špendlit upíry ke stromům, abych tam nestála. +pousměje se a hned jak je na nohou, ho prudce bez přemýšlení obejme, jak jí zaplaví vlna úlevy+ Jsi neskutečný, víš to? +zašeptá mu do krku jak si do něj schová tvář+

+Samuel se svým doprovodem vše sleduje z bezpečné vzdálenosti a odolává nutkání vsadit si s těma dvěma na výsledek toho malého představení a jen se na Vicky vesele zazubí a zvedne palec v uznání, než odkáže ty dva za sebou na hlídku a zmizí mezi stromy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2013 23:09

+Chris akorát zavrtí hlavou a zazubí se+ Věděl jsem, že stihneš uhnout. +mrkne na ni, aspoň má ukázku toho, jak to vypadá, když je v soudní síni :D ne že by tam teda vrhal lidma, ale hereckej výkon je to podobnej+ No jistěže to vím. +koukne na ni vážně, ale pak se zazubí, odvede ji ke krbu a pustí se konečně do toho jídla, co předtím chystal+

Na můj vkus je to trochu moc v Jadeově stylu. +poznamená Vicky, když jde Nef kolem+ Tohleto poměřování kdo má delší péro. +uculí se+ Ne že bych nebyla připravená udělat všechno proto, abysme to tu přežili, ale tohle každej den... +zavrtí hlavou nespokojeně, a pak se stáhne ke stromu, opře se o něj, vytáhne papír a tužku a jme se zkoumat možnosti, jak se odsud spojit s Byronem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 říj 2013 23:18

A co kdyby ne? Byla by ze mě placka. +zazubí se na něj vesele+ Ale zvládl si to naprosto úžasně. +podívá se na něj naprosto vážně a pak ho líbne na tvář a vydá se s ním ke krbu? to jako vážně? uprostřed lesa? :D :D :D k ohni+ Rozhodl ses nám v divočině vařit? +zazubí se vesele, když vidí jak ochotně se pustil do přípravy jídla a usadí se vedle něj na deky+ Co bude dobrýho? +zajímá se choulíc se do pláště jelikož je přeci jen zima a jak jenom sedí cítí chladno mnohem víc než když byli v pohybu+

Neboj, nečeká vás to každý den. +pousměje se na ní Nef+ Poradili jste si s tím naprosto skvěle. Překvapili jste a to se jim moc často nestává. +pokývá uznale hlavou+ Dají na nějakou dobu pokoj. Pořád z vás nebudou nadšení, ale začnou vás víc respektovat. +pokývá si nad tím souhlasně hlavou a vzdálí se připravit si sama něco malýho k jídlu a chvíli Vicky tak z povzdálí zamyšleně sleduje, než vezme železný hrníček s čajem a přejde k ní+ Přemýšlíš jak se spojit se svým mužem? +zajímá se a sedne si k ní na bobek podávajíc jí teplý nápoj+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2013 23:31

Doufám. Máme důležitější starosti než si ještě hlídat záda před těmi, co nás mají chránit. +zamračí se, a jde s ní K OHNI, nevím, co to bylo za zkrat :D+ Dobrýho budou Jeefesovi sendviče voda a trošičku nějakýho alkoholu, abychom nepřimrzli k trávě. +pousměje se, a nechá kolem ní obalit jednoduché ohřívací kouzlo+

No ještě toho trochu. +pousměje se+ Upřímně, to byla jediná klika. Netrefit ho napoprvé, ryjeme drškou k zemi. +ušklíbne se+ Ani nevíš, jak stažený půlky jsem měla, že magie nezafunguje. Nechápu, co si Chris myslí, takhle riskovat dřív, než se ujistí, že to zabere. +zamračí se nesouhlasně, i když navenek dává najevo naprostou jednotu s bratrem+ Jo. +přikývne+ Slíbila jsem mu, že to aspoň zkusím, dát vědět, že žijem. +pokrčí rameny a přejede konečky prstů vzkaz, co zatím načmárala+ Myslela jsem na dopis, co se u něj objeví na dost dlouho, aby stihl napsat odpověď, a pak se sem vrátí. +prohrábne si zamyšleně vlasy, aby zahnala ten pocit smutku a stísněnosti+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 říj 2013 23:46

To oni zvládnou hravě obojí. +pokrčí zlehka rameny a vesele se na něj usměje+ Ach, to zní ale naprosto úžasně. +zazubí se na něj a naprosto nenápadně, jak dvoumetrový kuře v průjezdu, se k němu přišoupne a natiskne se mu k boku. ohřívací kouzlo je fajn a vítané, ale mnohem lepší by bylo kdyby jí objal kolem ramen+ Jsem moc ráda, že tu vaše magie funguje. +povzdechne si a po dlouhé noci se konečně uvolní a vezme si od něj jeden sendvič, do kterýho se s chutí pustí+ Všechno je tak mnohem snažší a na Mariuse si hodně zapůsobil.

Jo to asi jo, ale nezašlo by to o moc dál. Sice bylo potřeba abyste to obstáli sami, ale nenechala bych je, aby vám nějak vážně ublížili. +zakroutí nad tím hlavou+ Myslím, že si to umím dost živě představit. +zasměje se na ty strachem stažený půlky+ Netuším, ale musím se přiznat, že i když se mi ten jejich vztah nezamlouvá, tak si moje sestra umí vybrat. +pokývá uznale hlavou, asi na ní Chris taky zapůsobil a ne tím, jak smetl upíra magií, ale tím, že šel bránit Jasmine, i když musel vědět, že může přijít k úhoně+ Jak je na tom s hady? +zajímá se po chvíli přemýšlení, než se vedle ní usadí do tureckého sedu a zachumlá se do pláště+ Myslím... bojí se jich nebo já má docela rád? +nakloní hlavu na stranu+ Měla bych možná menší řešení. +nadhodí zkusmo a odhalí si pravé zápěstí, na kterém se jí na první pohled skví zelený kovový náramek, ale když se Vicky podívá blíž, tak může v náramku rozpoznat malého hádka, který si v tlamičce drží ocásek+ Co víš o frakirách? +zajímá se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2013 00:11

Tak si to užij, poslední pořádný jídlo na spoustu dní. +zasměje se, a ještě přiloží na oheň, aby se víc rozhořel+ Příště už si budem muset ulovit veverku. +zazubí se, zabalí se do pláště a usadí se k ní+ Ani nevíš,jak rád jsem já. +pousměje se+ Nemít tuhle výhodu, zvládali bychom to tu horko těžko. +povzdychne si a pustí se do vlastního sendviče, a natočí se trochu zády k ohni, aby se ohřál+ Myslíš? Ani se mi nezdálo. +poznamená a zamyšleně se podívá na jejího přítele+

O to nejde... nechat se sebou zamést, no, to už by to bylo vážně k nevydržení. +uculí se+ No jo. +pousměje se+ Chris je dobrej člověk. Ne vždycky ví, co dělá, ale... dělá co může, fakt. +pozoruje ty dva jak se k sobě tulí a trochu ji z toho píchne u srdce+ S hady? +koukne na ni zmateně+ Asi... normálně? Líp než s pavouky, to rozhodně. +zazubí se při tý vzpomínce+ To je... chápu kamtím míříš. +přikývne s úsměvem+ Ale potřebuju něco, co bude moct ovládat i bez magie. Myslím, že to skoro mám, jen se mi nedaří dostat tam to vratné zaklínadlo. +zamračí se a převrací si papír v prstech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 říj 2013 00:28

Sakra. Jsem si jistá, že už hned potom co ho sním se mi po něm bude stýskat. +zatváří se nanejvýš tragicky, ale v očích jí vesele jiskří+ Fuj veverku. +zachvěje se odporem+ Já mam raději zajíce. +zavrtí hlavou, že veverky nebrat, ale ušáky klidně, pokud se jim podaří nějakýho po cestě chytit+ To ano. Bála jsem se toho, že by nefungovala. Nevím, co bychom pak dělali. Měla bych tisíckrát větší strach, že se vám něco stane. +zavrtí posmutněle hlavou+ Jsem si tím naprosto jistá. Marius je dobrý herec, ale viděla jsem jak tě sleduje. Udělal si na něj dojem, i když to osobně jen tak nepřizná. +koukne si přes rameno, aby se podívala na koho tak kouká+ Samuelovi ses taky zalíbil, ale u něj to není nic těžkého, když člověk nakope zadek upírovi je u něj jednička. Mezi nimi vždycky existovala rivalita a existovat bude, takže se moc dobře při takový podívaný baví. Pokud ovšem člověk nejde proti němu nebo jeho smečce. +pousměje se a sendvič v ní zmizí rychlostí která vyvolává pochybnosti zdali vůbec jídlo pořádně rozkousala+

Jo to bylo. +pokývá Nef vážně hlavou, ale pak se na ní vesele uculí+ Jo, to už pomalu taky vidím. +koukne směrem k těm dvoum hrdličkám u ohně a tváří se přitom dost zachmuřeně+ K předání vzkazu a poslání dalšího nepotřebuje magii. Komunikuji přes Eset s Mariusem a ten magii nemá. +pokrčí zlehka rameny+ Je to sice poněkud nezvyk. Přeci jen když přenáší cizí vzpomínky a obrazy se zvukem, tak je to poprvé dost... no trošku nepříjemné, pravda, a člověk si musí dát pozor na to, aby neposla špatný vzpomínky... ale dá se na to zvyknout. +promne si bezděky zápěstí a opět ho schová do záhybů látky+ Ale jestli nechceš, nutit tě nebudu. +usměje se na ní nakonec+ A co jít na to přes vázací kouzlo? Vratné svázat s vázacím, které by ten proces odstartovalo? Třeba slovní spojení, aby Byronovi nezmizel dopis v půlce slova.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2013 15:40

On to taky nemá jednoduchý. Tohle je pro něj... dost nová pozice. +poznamená, jak je tak pozoruje, a pak vytáhne cigarety, jednu si zapálí a nabídne taky Nef+ A omlouvám se. +dodá potichu, pohled pevně upřený na filtr mezi svýma prstama, a je jasný, za co myslí+ Já nejsem jako vy. Nejsem tvrdá a statečná a odhodlaná a pod tlakem se dost sypu. Někdy rychlejc mluvím, než myslím. +pokrčí rameny zamyšleně+ To bych mohla zkusit. +přikývne souhlasně, vezme dopis do dlaní a zamává nad ním hůlkou, ignoruje, jak upíři v nejbližším okolí ztuhnou, a po chvilce zaříkávání dopis vážně zmizí+ No, tak uvidíme. +povzdychne si+

No, já zase preferuju zvěřinu, ale člověk nemůže mít vždycky všechno, že. +uculí se pobaveně+ Já se taky dost bál. +přikývne, hlavně, když na něj letěl ten upír, to by mohl bejt docela problém :D+ No, tak to je jenom dobře, ne? +pousměje se spokojeně+ Aspoň nám dají pokoj. Vážně? +uculí se+ Já věděl, proč je mi sympatický. +dodá pobaveně+ A neudus se prosím tě. +zasměje se+ Kolik hodin spánku máme? +zajímá se, než si lehne mezi přikrývky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 říj 2013 16:14

Nová pozice? +zvedne mírně obočí zvědavá jak to přesně myslí, protože o Chrisovi vlastně v podstatě skoro nic neví, jenom to co jí řekla Jasmine a toho nebylo moc, protože neměli příležitost si o všem promluvit+ Ne děkuju. +zavrtí odmítajíc s úsměvem její nabídku+ To je dobrý. Jasmine mi řekla, co se stalo vaší mámě, kdybych to věděla taky bych reagovala jinak. +pousměje se trošku smutně+ Chápu to. Naše máma mi zemřela před očima při jednom rituálu. +pokrčí výmluvně rameny, když se na chvíli zahledí do tmy+ Myslíš, že jsme tvrdé a statečné? +pousměje se trošku hořce+ Léta praxe a nikdo není dokonalý. +ušklíbne se trošku, ale s ohledem k tomu kdo se kolem nich motá to raději nerozvádí+ Kdyby se neozýval stačí říct a můžu ti otevřít portál. Určitě bychom to tu bez tebe pár hodin při odpočinku zvládli. +pousměje se a vytáhne se na nohy, když k nim zamíří Marius+ Měla by sis odpočinout. Zítra nás čeká náročná cesta. +poradí jí s přátelským úsměvem a poodejde s Mariusem kousek stranou, aby s ním dořešila nějaké podrobnosti+

Tak možná se nám zadaří. +zazubí se na něj vesele+ Ale nebylo to na tobě vůbec vidět. Zvládl si to naprosto skvěle. +líbne ho obdivně zlehka na tvář+ Jo, to je naprosto úžasný. +zazubí se na něj vesele+ No jen se tak neraduj, ještě jsi s ním moc nemluvil a on umí být... +protáhne zamyšleně+ ...velice zábavný, kvítku. Že je to přesně to, co si chtěla říct? +houkne na ně Samuel, který postává nedaleko mezi stromy a vesele se na ně zubí+ Jak jinak. Nemáš náhodou hlídkovat kolem? +zazubí se na něj a mávne k němu rukou, aby koukal zmizet+ Hmn... +zvedne tvář k nebi+ ....tak dvě hodiny do rozednění a počítám, že kolem poledního bychom měli začít balit. Takže tak šest hodin, pokud budeš moc spát. +pousměje se a skopne boty, přeci na spánek jsou dost nepohodlný+ Máš tam pro mě místo, lásko? +zazubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2013 18:12

Hodně nová. +pousměje se trochu, ale radši to nerozvádí, protože by jí brácha určitě zabil :D+ To je teda drsný. +vykulí oči+ Já ji jenom našla, a stačilo mi to. +zavrtí hlavou, a svoje ostatní poznámky k tomu tématu si radši nechá pro sebe+ Myslím, že chci jste na tohle stavěný. +pokrčí rameny+ Já...jsem možná trošku praštěná, ale chci celkem normální život, ve kterým nebudu muset spát s dýkou pod polštářem a hlídat svůj dům před upírama. +vyfoukne kouř+ To mi radši nenabízej, nejsem si jistá, jestli bych se zvládla vrátit. +zazubí se, a když Nef odejde, uloží se u stromu do lehu a zavře oči+

Mám takový tušení, že bych se popadal za břicho. +zavrtí pobaveně hlavou+ Neměli bychom se na hlídce střídat? +zapochybuje ještě, že by se asi měl taky zapojit+ šest hodin celkem stačí. +přikývne, že to je lepší, než čekal, a zavrtá se víc do tepla+ Chytnu ti k snídani veverku. +zazubí se+ No... +koukne na ni úkosem+ Moc ne, musela by ses hodně smáčknout. +pozvedne vážně obočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor