Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 23:31

+s nesouhlasným mručením rozlepí jedno oko a koukne na ní, jak má čumák zastrčený pod jejím tričkem. olízne si čenich, takže jí poslintá tričko a trošku i hrudník a převalí se na bok, hlavou padne na polštáře a široce zívne že by mu mohla spočítat všechny zuby v hubě a zase oko zavře, ale už nespí, ale naslouchá jejím krokům+

+hlasitě sténá a svíjí se pod jeho přírazy. naprosto pohlcená svým vlastním vzrušením, které Chrisova přítomnost násobí a utváří, dělá ho silnějším a intenzivnějším. ve chvíli kdy má pocit, že už víc nemůže se zdravým rozumem snést se všechno změní. tělem jí projede vrcholná vlna orgasmu nutící jí hlasitě vykřiknout, tělo se jí napne a rozechvěje, když nehty zatne Chrisovi do zad a drží se ho jako nechtěla aby ten úžasný orgasmus někdy přestal+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 22 říj 2013 23:42

Bezva, už se nemusím sprchovat. +zamrká poněkud, vyleze z postele a odskočí si do koupelny, a když se vrátí, vleze si ještě do postele a zeširoka zívne, ale spát už nejde, natáhne se na záda a prohrábne si rozcuchaný vlasy+ dobrý ráno. +uculí se+

+jak se kolem něj stáhne v orgasmu, dlouze zasténá a přepadne přes okraj toho vlastního, vtiskne jí prsty do stehen a zuby sevře na jejím krku, několika přírazy vyvrcholí a div u toho nevidí hvězdičky, pár parádních chvil má úplně vymyto a oddychuje s hlavou na jejím rameno+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 říj 2013 23:54

+otevře oči, když se Vicky vrátí a pozorně jí sleduje. odfrkne si na pozdrav a převalí se na záda na znamení, že by ho taky mohla podrbat když jí celou noc dělal zahřívací lahev a na důraz svojí žádosti jí strčí zlehka čenichem do ruky+

+připadá jí to jako věčnost po kterou je unášená na vlnách vrcholné rozkoše, které jsou delší díky partnerovu vrcholu. chvilku o sobě neví a když se vzpamatuje spočívá tváří na Chrisově rameny s prsty zlehka zabořenými v jeho vlasech. ztěžka oddychuje a tělo se jí jen lehoučce chvěje+ Bože můj... +zašeptá a zlehka ho líbne do vlasů+ ...jsi naprosto nepřekonatelný. +zabrouká, taky proč nepohladit navíc i jeho ego+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 00:18

Co chceš? +pleskne ho po tlapě, když začne dorážet, ale uculuje se u toho+ No jo no jo, já to říkám furt, že chlapi a psi nejsou zas tak rozdílní. +zazubí se podrbe ho za ušima+ Tak jak ses vyspal, co? +koukne na něj zkoumavě+ Teda, funkce kde nemůže mluvit, to by měl mít každej. +zasměje se+

Přítomen. +zamumlá na to oslovení :D+ No jistěže. +zazubí se, a udělá těch pár kroků k posteli, protože se mu poněkud chvějou kolena, nicméně uzná, že mise byla úspěšná, vzhledem k tomu, že se usmívá+ Tak co? Už jsi unavená? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 říj 2013 00:45

+odfrkne si, když ho pleskne po tlapě a na oplátku jí tu ruku hezky celou oblízne+ Hmnn... vrr.... +zavrní spokojeně a nastavuje jí hlavu k dalšímu drbání a spokojeně přivírá oči+ Pfsff ... pfs... +zafuní na znamení, že se mu spalo jak v bavlnce a pak na ní upře takový pohled, který jasně říká, že jestli si z něj bude dělat srandu tak se promění na místě zpět a bude mít v posteli nahýho chlapa a oči mu jen hrajou veselím+

+tiše se zasměje a zavrtá se mu tváří do ramene+ Jak jinak. +zabrouká a nechá se odnést do postele. usadí se mu na klíně, když se Chris posadí na kraj postele a stulí se u něj+ Já a unavená? Nikdy. +zazubí se na něj vesele, ale pak zeširoka zívne+ Tak jo možná trošičku. +ukáže na prstech jak moc trošičku to je+ Jsem utahaná jak kotě. +vypadne z ní nakonec přiznání+ Myslím, že jsem tě poškrábala. +zamručí starostlivě když mu koukne přes rameno na jeho zarudlá záda+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 01:01

skvělý. +zazubí se+ Nejsou vlkodlačí sliny nakažlivý? +zajímá se nevzrušeně, podrbe ho i pod bradičkou a rozvaluje se tam+ No vážně, kdyby se všichni chlapi uměli měnit ve psy, tak by byl svět mnohem krásnější místo. Když na něj nemáš náladu, promění se v parádní chlupatou ohřívací láhev, a když potřebuješ poškrábat zas ty, voilá. +zazubí se, tak nějak nevěří, že by to fakt udělal+

Jo, a oči ti padají jen tak gravitací. +zasměje se pobaveně+ To nevadí. Já ti zas pokousal krk. +pohladí cucfleky a červená znamínka, co má od něj po cele straně krku a v dekoltu,nemluvě o modřinách od jeho prstů na stehnech+ Dej si lektvar a půjdem spát. +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 říj 2013 01:10

+zavrtí svojí velkou hlavou a nastavuje mu bradičku a ouška a krček, všechna ta místa co chce podrbat, tedy ne úplně všechna :D odfrkne si při její zmínce a vzduch kolem něj se rozvlní a za chvíli před ní leží nahý muž, který má založený ruce za hlavou a hezky se předvádí+ Vysvětlil ti někdo rozdíl mezi psem a vlkodlakem? +koukne na ní vážně+ A vůbec já nejsem ohřívací lahev. +zazubí se na ní vesele+

Ano, přesně tak. +pokyvuje hlavou a nejspíš by mu odkývala i to, že země je placatá a slunce je modré kdyby chtěl+ Cože? +zvedne si ruku bezděky ke krku+ No jo vážně. +pousměje se, když koukne do zrcátka, který vyloví z nočního stolku+ Jaký myslíš? +mžourne na něj a zase se u něj uloží+ Antikoncepční jsem měla ráno. Proti nočním můrám včera, vlastně skoro všechny dny co tu jsme a ten bych neměla brát příliš často. +zavrtí mírně hlavou+ A na ty modřiny a kousance nic nechci. Líbí se mi, takhle každý ví, že jsem tvoje. +usměje se na něj tkaovým tím sexy něžným úsměvem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 01:35

+drbe a drbe a culí se a culí se, až najednou nedrbe srst ale holou kůži :D+ Uh. +vypadne z ní, asi dvě vteřiny na něj zírá a pak po něm hodí peřinu a zaboří obličej do polštáře+ Panebože. +zaúpí do látky+ Teď by měl nejlíp přijít můj brácha. +uculí se+ No, propustku do týhle postele máš jen chlupatej, takže se pakuj, ó vůdče smečky. +zazubí se+

Nejsem si jistý, jestli je úplně rozumný je tady takhle vystavovat. +pousměje se+ Ráno řeknu Vicky, ať ti na to něco dá, naši lékárničku má ona. +slíbí a přetáhne přes ně peřinu+ Třeba to přes noc aspoň trochu vybledne. Budu na tebe muset být opatrnější. +usměje se a natáhne se na záda+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 říj 2013 08:07

Hmn... pokračuj... to bylo příjemný. +culí se na ní jak měsíček na hnoji, když ho drbe chvilku na holé kůži a vesele se rozesměje, když po něm hodí peřinu, ale musí se mu nechat, že se zakryje a zachumlá+ Proboha nestraš. To by se blbě vysvětovalo. +zazubí se na ní vesele+ To opravdu musím? +udělá na ní psí očk, ale když jinak nedá, tak odhodí deku a jme se tedy vstávat+

Hmn asi máš pravdu. +pokývá souhlasně hlavou+ Tak jo. Ale už vidím ten její vědoucný úcul. +povzdechne si tragicky, ale vzápětí se na něj vesele zazubí a spokojeně se k němu přitulí pod peřinou a hlavu si odloží na oblíbené místo na jeho rameni, když ho objeme kolem pasu+ Teď nevím jestli mám souhlasit a dovolit ti to, protože se mi to strašně líbilo a chtěla bych si to někdy zopakovat. +dělá na něj psí očka a vesele se u toho culí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 říj 2013 12:36

+vyplázne na něj jazyk, ale culí se+ Jo, to by se asi nevysvětlilo. Rovnou by bylo jednodušší říct, že jsme se spolu vyspali. +zazubí se+ Ne! +vyjekne, když už se tam zas hodlá producírovat nahatej a hodí po něm polštář+ Lež. Přikrej se. Drž se na svý půlce. +zavrtě ztrápeně hlavou, a natáhne se na břicho+ Myslíš, že se něco stalo? +vzpomene si na ten včerejší dopis+

Culit se asi bude, ale nebude z toho dělat velkou vědu. +usměje se+ Krom toho mi v tomhle ohledu ještě poněkud dluží laskavost. +ušklíbne se+ Teda ty jsi taky čím dál zvrhlejší, poslouchej. +zazubí se+ za chvíli abych tě přivazoval k topení. Nebo vzal do sexshopu. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor