Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 19:14

Aha takhle... +pokývá zamyšleně hlavou a následují jí napříč celým trhem+ Proč bys nemohla? S penězma problém není. +pousměje se a strčí jí do výstřihu strááášně nenápadně pár mincí, což vůbec neudělal proto aby mohl sahat někam kam nemá :D + To si vyřiď s Nef. +zazubí se na ní vesele, když začne protestovat a zrovna se dívá kolem, tak jako celou tu dobu hledá nějaké nebezpečí, takže moc nevnímá co jí říká+ Cože? Co to je? +koukne na ní naprosto nechápavě a otevře pytlík, ze kterého vyndá vlčka+ To je pěkný. +rozesměje se vesele+ Přivážeš mi ho, prosím. +zazubí se na ní a klekne si před ní, aby k němu měla dobrý přístup+

Oh, tak to tě večer nemůžu zklamat, že. +zazubí se vesele a jemně ho políbí+ Ale proč nemůžu osouložit já tebe? +vyprsí se, že by něco takovýho přeci zvládla a v očích jí vesele svítí+ Jo, to by asi mohlo. +povzdechne si tragicky+ Ale to je skvělý nápad. Venku je určitě zima. +uculí se+ Tak jo vstávat. +poplácá ho po boku a neochotně se od něj odtáhne. vyleze z postele a roztáhne těžký závěsy, aby do místnosti mohlo slunko a chvíli jen tak pobíhá po pokoji shánějíc si věci na oblečení. ze skříně kalhoty, z komody halenku a ponožky, až potom se začne oblékat a trošku se před Chrisem předvádí. chvíli na něj vystrkuje pozadí jak hledá věci v komodě, potom pro změnu když se shýbá pro boty dolů do skříně+ Mám tu pro tebe připravený čistý oblečení. +zazubí se na něj, když z druhé komody vyloví pánské kalhoty a košilí, což mu položí na postel nezapomínajíc vystavit svůj hrudník+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 19:34

Jo, Sanders si totiž vůbec nevšimne, až budu cestovat krajem s maringotkou suvenýrů. +zazubí se, a celkem pobaveně ho pleskne po ruce, když se ji jme osahávat+ Prosímtě necpi mi peníze, to je přece dárek. +zamračí se+ Co? +vykulí oči+ tyjo, nekleč přede mnou. +zazubí se, a trochu ji píchne, když si vzpomene jak ji Byron žádal o ruku, bezděky si palcem pohladí prsten, a obejde ho, aby mu tu kůži za krkem zavázala na dva uzle+ Tak co tu mají ještě pěknýho? +rozhlídne se a oči jí nadšeně svítěj, že je zase mezi lidma+

No... to můžeš. +připustí pobaveně a taky trochu překvapeně+ Už je určitě po poledni, jsme pěkný ostudy. +zasměje se, a taky se vyhrabe z peřin, obleče si věci, co mu přinesla, a je to i celkem pohodlný, i když trochu nezvyklý, obuje si vysoký boty a skoro to vypadá, že by zapadnul, pak se usadí na postel a čeká na ni, trochu ji u toho okukuje+ Můžem? +zeptá se s úsměvem, když se obleče+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 19:45

Přes den určitě ne. +zazubí se na ní vesele+ Taky to máš na to, co by sis chtěla koupit na víc. Nemůžu za to. Dostal jsem to za úkol. +tváří se jak nevinnost sama+ To si mám lehnout? Ale to by sis musela ke mě zase kleknout ty. +zazubí se vesel a zaujatě jí sleduje, než se mu ztratí ze zorného pole. zlehka přejede po vlčkovi na kůžičce a zase si stoupne+ Pleteš? Támhle mají pěknou vlnu. Nebo támhle jsem zahlédl pěkný stánek s keramikou a nebo... +zamyšleně se rozhlédne kolem+ ...támhle mají perníkový srdce. Je to asi u vás klišé, ale třeba bys tam našla něco pro toho svýho. +zamrká na ní spiklenecky+

Tak super. +zazubí se na něj vesele+ Po tom vašem rituálu sis odpočinek zasloužil. +usměje se na něj a začne se soukat do oblečení. rozčeše si ještě zacuchané vlasy+ Svázat nebo nechat? +mrmlá si spíš sama pro sebe a před zrcadlem zkouší jak to vypadá a pro co se rozhodnout. na zápěstí si připne náramky jako malou připomínku dnešního rána+ Jasně. Můžem. +pokývá souhlasně hlavou a otevře dveře+ Taky čekáme jen na tebe. +zazubí se vesele a vyjde ven na chodbu. počká na něj a natáhne k němu ruku, za tu se držet více méně můžou a vydá se s ním do jídelny. po cestě zastaví jednu ze služebných a požádá jí o oběd a prohodí s ní pár slov, než pokračují dál+ Jídelna je tady vlevo a naproti ní je pracovna s menší knihovnou. Támhle vzadu je hudební salonek a tady hned vedle pracovny je salonek pro hosty. +ukazuje po cestě ze schodů na různé dveře+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 20:30

Já mám svý, vyměněný. Nechci, abys mi dával peníze. +koukne na něj vážně, ale pak se zas usměje+ Já na tebe náhodou došáhnu, hele. +vyhoupne se na špičky a plácne ho do čela+ Akorát ponožky. +zavrtí hlavou+ A to si nechám až na zimu. +uculí se+ To by mi asi nevydrželo... poškrábe se ve vlasech nejistě. Perník mu koupím až doma. +usměje se+ Najdi nějakou hospodu, dáme si něco k večeři. +navrhne s úsměvem+

Nechat. +poznamená jen tak jako že on nic, chytne ji za ruku a jde s ní chodbou+ Budeme jíst v jídelně? +zajímá se+ Máte i hudební salónek? +uculí se+ Můžeš mi pak něco zahrát. Něco z vaší hudby, jestli je podobná jako ta naše. +navrhne, a v jídelně se usadí ke stolu, někam do rohu, aby nezabírali úplně celej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 20:40

Dobře, už ti nic nedám. Ale to potom budeš vysvětlovat Nef ty. +zakření se na ní vesele a zvedne před sebou v obraně ruce+ Hej. +ožene se po ní zlehoučka se smíchem+ Ale ponožky jsou opravdu důležitá část oblečení a my tu máme naprosto úžasnou vlnu. +pokyvuje vážně hlavou+ Jak chceš. +zasměje se tiše a pokývá hlavou, že najde tu hospodu a rozhlédne se kolem po domech hledajíc vývěsní štít+ A hele, támhle. +ukáže daným směrem a bez přemýšlení jí popadne kolem pasu, se smíchem si jí přehodí přes rameno a jme se prodírat davem+ Co by sis dala tak dobrýho k večeři? +zubí se vesele+

Hmn... +zamručí souhlasně a nechá si vlasy rozpuštěné, jen si je rozhodí po ramenou+ Jo, budeme a k obědu máme kuře na bylinkách s bramborem. +usměje se na něj a souhlasně si to odkývá+ To ti to jednou nestačilo? +zasměje se vesele+ Tak jo, ale na tvojí odpovědnost. +souhlasí nakonec vesele a usadí se vedle něj, načež jim vzápětí služebná donese oběd a něco k pití+ Děkuju Mio, to bude všechno. +usměje se na služebnou+ Dobrou chuť. +políbí Chrise ještě na tvář když služebná odejde a potom se hned pustí s chutí do jídla+ Ale hudební přednes bych nechala až na večer, abychom do setmění prošli zahradu. Ukážu ti pár míst, které mám nejraději. +usměje se na něj+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 21:07

Můžeš mi koupit panáka. +uculí se+ Ale nedávej mi cash, připadám si pak... já nevim, blbě. +pokrčí rameny+ Letos v zimě na to asi ani nebude čas. Kdoví, kde budu. +usměje se+ Jo to vypadá celkéééááá! +vyjekne, když je tak nečekaně uchopená+ Hej! Pusť mě! +buchne ho doprostřed zad+ Dej mě dolů! +kopne nohama+ Ty seš děsnej. +povzdychne si strašlivě tragicky+ Vlčí kotlety. +zamručí napůl pobaveně, napůl vztekle+ Krvavý. +dodá zachmuřeně+

To zní dobře. +usměje se+ No upřímně, tenkrát jsem se na hudbu moc nesoustředil. +zasměje se+ Dobrou chuť.+přikývne, chopí se příboru a pustí se do toho+ Jasně, jak chceš. +pokrčí rameny+ No to jsem měla vědět, byl bych tě tak nevyčerpal a mohli jsme všechny tvoje oblíbená místa znesvětit. +zazubíse+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 21:21

Tak jo, koupím ti panáka a něco k jídlu. +pokývá vážně hlavou+ Jak kdo ví kde budeš? Máš v plánu cestovat? +zajímá se zaujatě a vesele se culí+ Obávám se, že vlčí kotlety nebudou na jídelníčku. +postaví jí zpátky na zem, když projdou tím nejhustějším davem+ A krvavý by ti nemuseli udělat dobře. +zakření se+ Tak prosím madam, jsme na místě. +uculí se vesele a otevře dveře do výčepu, který je narvaný lidmi a křikem smíšeným s hudbou houslí+ Ale zrovna tady mají nejlepší srnčí. +pousměje se+

Jak to, že ne? +vytřeští na něj oči, jako by vůbec neměla tušení+ Dobrou chuť. +usměje se na něj a za chvíli už má vyluxovanou půlku talíře+ Ale to se nemusíš bát. Když na to přijde, tak moc vyčerpaná nejsem. +zakření se vesele+ A těch míst zase tolik není. +přejede mu laškovně po paži, ale spíš si ho jen dobírá, jelikož by nerada aby náhodou po takovém vyčerpání třeba selhal nebo něco podobného :D+ Nebo můžeme zůstat dnes vevnitř a zítra se projít. Stejně bude za chvíli tma, jak na to koukám. +koukne směrem k oknu odhadujíc tak tři hodinky do západu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 21:42

Tak jo, domluveno. +zazubí se, a dramaticky si narovná tričko+ Já si klidně vykuchám vlastního vlkodlaka. +zaksichtí se vesele+ Krvavý jsou náhodou dobrý, jsou šťavnatý. +uculí se a vleze dovnitř+ Tyjo. Boží. +zazubí se, když vlezou dovnitř+ Najdi stůl, jo? +uculí se a celkem zkušeně se proplete davem k výčepu, kde jim objedná dvě piva, panáky nějaký pálenky a něco k jídlu, na chvilku vyskočí na bar, aby obhlídla hospodu a našla, kam si sednul, a pak se se sklenicema proplete mezi lidma k tomu stolu+ Prosím pane. +zazubí se a přisedne si tam+

Soustředil jsem se na jiný věci. +pokrčí pobaveně rameny, a padá to do něj jak němci do tanku+ Uvidíme uvidíme. +uculí se významně+ To jsem vážně pro... ehm, promarnili celý den? +zvedne překvapeně obočí+ Alespoń na chvilku bychom ale ven měli, trochu se vyvětrat. Čerstvý vzduch nikdy neuškodí. +usměje se+ A měl bych se mrknout na sestru, jestli je v pořádku. +zauvažuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 21:53

Tak to tě chci vidět. To bys totiž musela nejdřív nějakýho chytit. +zazubí se na ní vesele+ No, když myslíš. +zamručí a skenuje pohledem lokál, který se mu svojí přemírou návštěvníků ani trochu nelíbí+ Ale... +hlesne v protestu a chce jí zadržet, aby se mohl vedle ní držet, ale to už je Vicky pryč. zavrtí nad tím hlavou a tiše si povzdechne, než se vydá hledat stůl, který najde úplně vzadu a jak vidí, že se tam producíruje po baru tak na ní raději zamává a zavrčí na nejbližšího chlapa co na ní podezřele zaujatě kouká+ Oh, děkuji... netušil jsem, že tady mají tak pěknou obsluhu. +zakření se na ní a nehezky koukne na dalšího týpka co jí očividně okukuje zadek+ Nechceš si sednout? +poplácá vedle sebe na lavici+

Ach, tak to pak ano. +pokývá vesele hlavou a za chvilku už pomalu vylizuje talíř, ale včas se zarazí aby třeba nepohoršovala+ Tak v tom případě jdeme ven! +rozhodne rázně s veselýma jiskřičkama v očích+ Jo prospali... většinu. +zasměje se tiše+ Dobře, tak půjdem i ven. +pokývá souhlasně hlavou+ Já mám pocit, že Mia říkala, že šla Vicky ven... do města. +koukne na něj opatrně co on na to+ Ale prý jí doprovází Samuel a ten na ní dá pozor. +doplní rychle pro informaci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 22:14

Já umím náhodou házet lasem! Trošku. +zazubí se+ Dobrý místo. +pochválí ho souhlasně+ Tak na zdraví. +uculí se a ťukne si s ním pivem, bouchne sklenkou do stolu a zhluboka se napije, a otře si pěnu z horního rtu do rukávu+ Dobrý pivo. Neředěný, to už se skoro nevidí. +zasměje se, vytáhne cigarety a jednu si zapálí, a ze zvyku mu taky nabídne a usadí se na lavici+ Jídlo přijde za chvilku. +oznámí mu co jí řekl hospodský+ Líbí se mi tu. +koukne na něj nadšeně a rozhlídne se po lokálu, ignorujíc chlápky co na ně koukaj+

Super. +usměje se, složí příbor a vstane od stolu, vyjde ze dveří a rozhlédne se po zahradě+ Do města? +vykulí oči+ Sama? +zamračí se+ Oh, no... doufám, že ví co dělá. Je vdaná sotva pár týdnů. +zamračí se nesouhlasně+ Možná bych se měl jít podívat za nimi... +zauvažuje o tom a zamíří ke stromům nedaleko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor