Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 14:10

+se smíchem za ní plave a vyleze na břeh, kde se natáhne do trávy na sluníčko a chvíli ji jen pozoruje+ Takhle se do večera nestihnem vrátit. +zavrtí nad tím vědoucně hlavou a přesune raději pohled k nebi, koho by taky nedráždil pohled na polonahou mokrou ženskou, co kolem něj běhá jak Viktorka+ Tak co ty jezinko? Můžeme vyrazit dál? +zazubí se na ní vesele+

+tu krátkou pauzu, kdy jí pod zadek podsouvá polštář ani nevnímá, jak je poměrně dost mimo sebe a co teprve, když do ní začne pronikat v novém úhlu, který je mnohem víc smyslný a intenzivnější, ne že by po chvíli byla schopná rozeznat rozdíl, jelikož se naprosto ztratí ve víru vzrušení a pocitu blízkosti, který jí naplňuje, když jsou takovým způsobem spojení a netrvá to příliš dlouho, když se v ní vzedme vrcholná volna rozkoše a projede jí celým tělem. znovu a znovu nutíc jí hlasitě vykřiknout slastí a tělo zavlnit pod tíhou orgasmu, po kterém zůstane jen naprosté malátné vyčerpání a pocit neuvěřitelného uspokojení+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 14:18

No jo, dyť už jdu. +povzdychne si strašně těžce, a přemění jim plavky zpátky na oblečení, nasouká se do kalhot, i když to moc nejde a chvilku tam poskakuje na jedný noze, ale pak to zmákne, vyždímá si vlasy do trávy a doobleče se, a dává si pozor, aby se vůůbec nekoukla, jak se převlíká :D+ Tak jo, jdem. +zazubí se, přehodí kolem sebe plášť, aby se trochu ohřála, a počká na něj, aby šel první a vedl je+

+už je napůl mimo sebe a když ucítí její orgasmu, odstartuje to ten jeho, hlasitě zasténá a vyvrcholí sám, prudce, několika přírazy ještě zachytí těch pár nitek slasti, svalí se vedle ní a dvě vteřiny jen prudce oddychuje, než se převalí na bok, aby jí odvázal šátek z očí; provazy spadnou z jejích zápěstí samy+ V pořádku? +zeptá se tiše, pořád poněkud udýchaně, a pohladí místa, kde jí provazy tiskly kůži, aby zkontroloval, že tam nemá otlaky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 14:35

No nekoukej tak na mě. Tys chtěla do města, kdybys chtěla strávit den u vody, mohla si zůstat na pozemku. Mají tam pěknej rybníček. +zazubí se na ní vesele a vyskočí na nohy, sundá si ten kousek oblečení, co nazvala plavkama a odhodí ho do trávy. je mu naprosto jasný, že se určitě koukne, takže se trošičku předvádí, protože se nemá za co stydět, ale nakonec na sebe natáhne všechno oblečení+ Rozkaz. +zazubí se a přehodí jí přes ramena ještě svůj plášť, jelikož ho hned tak nepotřebuje, taková zima mu není a vydá se zpět na cestu+ Takže začneme trhy a ukončíme to prohlídkou hospod? +zajíme se když po chvíli vyjdou z lesa a naskytne se jim pohled na menší město, které je obehnané vysokými kamennými hradbami+

+fakt, že on také dosáhl vrcholu prodlouží ten její přijímajíc vše co jí dal, dává a dá. padne zpět do postele aniž by vnímala, že měla tendence se vůbec zvednout z peřin stejně tak jako v první chvíli nezaznamená, že už má volné ruce a jen si tam tak leží. prudce oddechuje a na těle se jí perlí pot. otevře pomalu malátně oči a zamžourá do šera a chvilku jí trvá, než zaostří a vůbec si tak nějak přebere na co se ptá+ Ne. +hlesne a koukne na něj celá malátná a uspokojená+ Ještě mi něco chybí. +broukne, když se jí podaří zformulovat slova. převalí se na bok, ruku mu obtočí kolem pasu a přitulí se k němu, hlavu si mu zavrtá na hrudníku a tiše si povzdechne+ Teď už ano. +šeptne+ Všechno v pořádku. +zabrouká a tulí se k němu užívajíc si poslední dozvuky všech těch orgasmů+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 14:49

No ale to jsem nemohla vědět! +zazubí se+ Rybníček byy asi byl i teplejší, ale zas bych si tam tak nezaplavala. +uculí se a jde s ním, je to celkem kousek+ Dík. +usměje se na něj a přitáhne si plášť blíž k tělu+ To je hezký, skoro jak ve filmu. +zasměje se, když se jim otevře pohled na město, sejde k němu a když vidí všechy ty lidi na trhu, usměje se+ Jo, civilizace mi možná maloučko chyběla. +zasměje se+ Nejdřív potřebuju trochu zahřát kosti. +zamumlá+ Zvedni mě. +koukne na něj+ Koupím nám svařák nebo teplou medovinu, ale potřebuju z vejšky kouknout, kde mají stánek. +uculí se+

Co? +koukne na ni zmateně, a v první chvíli mu zatrne, že jí nějak ublížil+Ah. +zasměje se pak+ Tak to potom jo. +uculí se, rozvalí se spokojeně a uspokojeně na záda a s pocitem dobře vykonané práce se usmívá do stropu+ Myslím, že teď si zasloužíme minimálně oběd. +zazubí se+ A upřímně doufám, že tě nikdo neslyšel. +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 15:00

Kdyby ses zeptala dřív, tak by ti to určitě někdo řekl. +zasměje se vesele+ Jo to je pravda. +souhlasí s ní a jen s úsměvem pokývá hlavou, že není vůbec za co+ Počkej až to uvidíš za hradbami. +usměje se na ní a projde s ní bránou, drží se těsně za ní a pohledem skenuje okolí, kdy někteří pod jeho pohledem ustoupí a udělají jim víc místa+ Tohle není civilizace. To je noční můra všech osobních strážců. +zazubí se na ní vesele+ A já jako můžu za to, že jsi tak malá? +zatváří se na oko ukřivděně, než se vesele rozesměje+ Tak pojď. +klekne si na jedno koleno, aby si mu sedla na ramena a pak si s ní stoupne. drží jí jemně, ale pevně za lítka, aby mu nespadla+ Tak kudy? +uculí se na ní nahoru+

+vyleze si mu víc na hrudník, když se rozvalí na záda a spokojeně si povzdechne a zavře oči+ Jo, oběd... +vydechne zasněně a bezmyšlenkovitě mu přejíždí špičkami prstů po boku+ ...to bych musela vstát a na to se momenálně moc necítím. Nejsem si jistá, jestli by mě nohy teď udrželi. +zazubí se na něj vesele+ Neslyšel? +vykulí na něj oči+ To jsem byla tak... +zapoliká a zrudne ještě víc, než už beztak je růžová ve tvářích po všech těch orgasmech+ ...tak hlasitá? +vykulí na něj oči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 15:12

Tss, prej noční můra. +nakrčí vesele nos+ A to tě s sebou mám dobrovolně, nepřála bych ti dělat osobního strážce někomu, kdo enchce bejt stráženej. +zazubí se+ No dovol, já nejsem malá! +napřímí se jak nejvíc může+ Náhodou, u nás jsem na holku docela dost vysoká. Nemůžu ani nosit pořádný podpatky, abych nebyla vyšší než chlapi, s kterejma tancuju. +postěžuje si+ což je dobrá výmluva, protože na nich moc neumím chodít. +zazubí se a vyleze mu na ramena+ Hmm... máš kliku, je to skoro na druhý straně. +zazubí se+ trochu doleva, já ti řeknu, kdy zastavit. +naviguje ho+

Však on tě hlad vyžene. +zasměje se+ No... možná trošku. +zazubí se poněkud pyšně+ Ale to je dobře. +uculí se a vtiskne jí pusu do vlasů+ náhodou jsi byla úžasná. mně se to teda aspoň fakt líbilo. +mrkne na ni pobaveně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 15:26

Jo to máš jediný štěstí, že jdu úplně dobrovolně. +zazubí se na ní vesele+ Nééé vůbec. +zasměje se, když si jí představí, jak se klátí na podpatcích+ Tancuješ? Jaký u vás máte tance? +zajímá se zvědavě+ Na druhý straně? +vyvalí na ní oči+ Proboha, co já kdy komu udělal. +zazubí se vesele a začne se prodírat mezi lidmi a předstírá jak příšerně těžká je, i když mu nedělá nejmenší problém jí udržet na ramenou+ Fajn doleva... jdeme správně? +houkne na ní když pohledem zpraží jednoho chlápka, co se motá příliš blízko+

Asi jo, ale ještě chvíli vydržím. +broukne+ Trošku? +třeští na něj oči rudá až na zadku při představě, že jí mohli všichni slyšet+ Och... tak v tom případě... +zauzardí se+ Tys byl taky naprosto úžasný. Naprosto neuvěřitelný. +brouká uspokojeně a líně se natáhne, aby ho jemně políbila+ Miluju tě. +broukne a ještě jednou ho políbí, než jí zakručí v žaludku+ Tak jo mám příšernej hlad. +zasměje se tiše+ Což znamená, že budu muset vylézt z postele, ale pokud se udržím na nohou, tak budu mít problém se od tebe udržet dál. +povzdechne si tragicky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 15:47

Víc doleva. To je moc, takhle spadneš do příkopu. +zazubí se, a donaviguje ho až ke stánku+ Různý společenský, ale já radši jdu do klubu. Nemá to moc pravidla a ještě se tam můžeš seznámit. +zasměje se+ Tak jo, jsme tady. Dolů prosím. +zazubí se, a když ji sundá, koupí jim dva kalíšky teplý medoviny, ucucne a usměje se, jak jí do žaludku steče teplo+ A taky se tam naučíš pohybovat v davu. +zazubí se, chytne ho ze předloktí, aby ji neztratil, a celkem obratně se motá mezi lidma, ne tak jako on, že by si razila cestu, spíš se tak mezi všema proplétá a motá, a občas zastaví u stánku, kde se jí něco líbí a popíjí si přitom medovi+

Jen ať záviděj. +zasměje+ Takže ti to přišlo dobrý? +zajímá se nenápadně a uculuje se+ Já bych teda taky něco zakousl. +připustí se smíchem+ Ty pořád nemáš dost? +vykulí oči+ Já bych čekal, že už toho budeš mít na nějakou dobu dost. +zazubí se+ Ty seš teda neutahatelná. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 16:04

Ne do příkopu nechceme. +směje se vesele a prodere se davem ke stánku+ Tak prosím madam, jsme zde. +pousměje se a zase si klekne na koleno, aby mohla slézt dolů+ Do klubu? Co je to zač? +zajímá se zaujatě+ Děkuju. +pousměje se a odpustí si řeči o tom, že by měl pití kupovat on a ne ona, a hrneček si od ní vezme+ Na co? Mě lidi uhýbají. +zubí se vesele, ale i tak poměrně obdivně sleduje jak se proplétá davem+ Nic se ti nelíbí? +zajímá se, jak jí sleduje když se jí něco zalíbí, ale nakonec si nic nekoupí+

Dobrý? +vykulí na něj oči+ Bylo to naprosto neuvěřitelný. +usměje se na něj jak měsíček na hnoji+ Tak v tom případě budeme muset vstát. +pokývá vážně hlavou+ Cože? +vykulí na něj na oplátku oči+ Ale né, takhle jsem to nemyslela. +zavrtí se smíchem hlavou+ Jde o to, že... takhle mi je naprosto skvěle. I jen se k tobě tulit, nechat se objímat, užívat si toho skvělýho pocitu naprostýho uspokojení... +brouká upřímně+ ...a představa, že když vstaneme a půjdeme dolů na oběd, tak nebudu tak blízko tebe, se mi vůbec nezamlouvá. +povzdechne si ztraceně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 18:59

No... to jsou takový jako hospody, ale kromě pití se tam taky tancuje. prostě se tam jdeš bavit. +pokrčí rameny, a upíjí, než jí to vystydne+ No, mně obyčejně neuhýbaj. +zazubí se+ krom toho, občas je schopnost vlízt někam nepozorovaně celkem užitečná. +uculí se+ Právě že se mi líbí všechno, a všechno si koupit nemůžu. +zasměje se, a nakonec zakotví u nějakýho stánku se šperkama, kde koupí zásobu barevnejch dřevěnejch korálků na krk pro všechny možný lidi, který by mohla chtít podarovat, a dva stejný ornamentální přívěsky na kůži pro sebe a pro Byrona+ Hele, tohle je taky hezký ne? +usměje se a nakonec koupí i kovovýho vlka na kůžičce pro Samuela+ Prosím. +zazubí se, když mu ho podá i v tom papírovým pytlíku, a postoupí zas o stánek dál, motá se tam okolo, tu si koupí jabko, tam sušenou směs na čaj, jenom drobnosti, aby nemuseli nic tahat+

No, to jsem rád. +vyprsí se hrdě :D+ No už jsem se začal smiřovat s tím, že tě večer budu muset osouložit znova. +zatváří se sebeobětovačně, ale oči se mu smějou+ no, já bych se i objímal u oběda, ale obávám se, že by to tu mohlo být považováno za provokaci. +zasměje se+ Pak můžeme jít do té zahrady. +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor