Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 říj 2013 20:43

Myslím, že tam určitě najdeš něco, co by se vám mohlo líbit. Od porcelánu přes bylinky až po různý oblečení. +pousměje se+ Tak to chci vidět. +zasměje se vesele+ No dovol. +zatváří se poměrně dotčeně, ale pak se vesele zakření a hned jak Vicky odejde, vyskočí z postele, navleče se do kožených kalhot, dokonce si vezme i košili a kabát, takže za čtvrt hodinky, už stojí na místě a klepe Vicky na dveře+ Můžeme vyrazit? +nakoukne do místnosti a vesele se na ní zazubí+

Hmn... +zavrní a při tý představě, co by to mohlo všechno znamenat, se zachvěje+ ...to zní jako dobrý plán. +zašeptá a chystá se mu prohrábnout vlasy a klouzat prsty po jeho zádech, když se jí kolem zápěstí ovinou provazy a připoutají ji k posteli+ Ehh... +vydechne nechápavě a vykulí překvapeně oči. bězděky sebou trhne a prudce zvrátí hlavu co jí polštáře dovolí aby viděla co se to stalo, že nemůže hýbat s rukama+ Cože? +koukne na něj a chvíli jen nechápavě mrká, jak zpracovává co se to děje a na co se ptá+ Jo... jo věřím. +vypadne z ní po chvíli a zlehka se pod jeho dotekem zachvěje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 21:02

Jo, já jsem přesně ten typ, co schraňuje porcelánový hrníčky. +zasměje se, a než přijde k ní, sedne si do otevřenýho okna a zapálí si cigaretu+ Jo? No jasně, já můžu. +usměje se, vyskočí na nohy a sbalí si akorát nejmenší vak přes rameno, do něj akorát pár věcí, a peníze si schová do podprdy, odkud jí je jen tak někdo nevytáhne+ Jak je to daleko? +zajimá se, ještě si vezme plášť a vyjde na chodbu+

Já mám jen samý dobrý plány. +uculí se+ Dobře. +přikývne souhlasně+ Takže víš, že bych neudělal nic, co bys nechtěla, a že když na cokoliv řekneš ne, znamená to ne, a to respektuju. +usměje se, a pořád ji přitom konejšivě hladí po těle těsně pod ňadry+ Nemusíš nic dělat jen proto, že si myslíš, že to chci já. +pohladí ji jemně po spodní straně ňadra, palcem vyjede na něj a špičkou zlehka obkrouží bradavku, přesně těsně u ní, ale tak, aby se jí nedotkl+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 říj 2013 21:19

Tak šup šup ať jsme do večera zpátky. +popohání jí vesele a otevře jí dveře, když vychází z pokoje+ Asi tak půl hodiny cesty na koni. Popřípadě hodinu cesty pěšky. Můžeš si vybrat. +zazubí se na ní+ Tak jak ses dneska vyspala po tom nocování pod širým nebem? +zajímá se, když se vydají chodbou a vezme jí vak, aby se s ním netahala, přeci jen je to gentleman+

+srdce jí buší až v krku, ale s každým jeho pohlazením a jeho slovem je klidnější+ Jo, jo to vím. +pokývá trošku trhavě hlavou a těžce polkne, ale když jí tak sugestivně krouží prsty po ňadru, tak se zachvěje a tiše vydechne+ Nepřestávej. +zašeptá na znamení, že chce vidět a cítit, co má v plánu+ Chci vědět, co máš v plánu. +broukne a trošku se zavrtí, jak ho chtěla pohladit, ale vzápětí si uvědomila, že vlastně nemůže+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 21:43

Noční tahy městem jsou náhodou ty nejlepší. +zazubí se+ Jo, ježdění na koni mám na nějakou dobu fakt dost. +zašklebí se+ Půjdem pěšky, jestli to nevadí. +usměje se a nechá ho vést, protože ani neví, kterým směrem jít+ No to je známá věc, že postel je nejlepší. +zasměje se+ Co ty? Krom toho že spáváš nahatej? +pozvedne pobaveně obočí+

Dobře. +přikývne znova+ Já mám velký plány. +pousměje se, přejede jí prsty lehce po krku, na klíční kost, kterou obkreslí jazykem, špičkou nosu vybere prohlubeň mezi nimi, a tu druhou pohladí rty+ Chci, abys přestala myslet, a soustředila se jen na to, co tvoje tělo dokáže. +zašeptá jí do kůže+ Třeba... +přejede rty zpátky po jejím krku k uchu+ kolikrát za sebou se dokážeš udělat. +zavrní jí do ucha+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 říj 2013 21:58

O tom nepochybuju, ale v dnešní době to není dobrý nápad. +pousměje se+ Mě to určitě nevadí, ale nepočítej s tím, že tě při zpáteční cestě povezu domů. +zazubí se vesele a vyjde ven, aby se vydal po hlavní cestě k bráně, kterou přijeli+ No co jsem byl tak utahanej, že jsem se neoblékl. Navíc je to prý zdravý. Nic se nemůže odkrvit. +zatahá si vesele za pas kalhot+ Neříkej mi, že jsi nikdy nezkoušela spát nahá? +culí se na ní+ Ale vyspal jsem se naprosto skvěle. Sice jsem zvyklej spát venku, ale postel je postel. +pokyvuje souhlasně hlavou+

+zlehka pootevře rty, jak se jí pomalu zrychluje dech, zejména když jí tak hezky předkládá svoje plány+ Tak to nebude těžký... +zapoliká+ ...přestat myslet. +vydechne tiše a zavrtí se otírajíc se tělem o jeho+ Jak to chceš... zjistit? +zajímá se tiše svírajíc dlaně do pěstí a zase je rozevírá jak je nezvyklé, že s rukama nemůže nijak hýbat a přitom by se ho tak ráda dotýkala+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 23:01

Proč? Co je za dobu? +zajímá se a rázuje si to za ním+ No tak to mě nesmíš moc opít. +uculí se+ No, ale to by bylo fakt drsný. +vykulí oči+ Na vlkodlakovi jsem ještě nejela. +zazubí se+ No hlavně je to příjemný, to jako jo. +uculuje se vesele+ Jasně že spím nahá, ale doma, ne když jsem na návštěvě. +zazubí se+ Fakt spíš normálně venku? +koukne na něj+ Pro mě to je takový nezvyklý, trávím celej život v domech a ve městech. +pokrčí rameny+ A nepřijde mi, že by mě to dusilo, spíš se pak v takhle otevřený krajině cítím tak... nejistá, nechráněná. Z kterýkoliv strany může přijít úplně cokoliv. +zamračí se zamyšleně+ Teda, to neplatí pro vodu. Voda je parádní. Děsně osvobozující. +usměje se+

Nejdřív... tě přiměju soustředit se jenom na vlastní vzrušení. +pousměje se křivě, oči mu blýsknou, a přivolá si šátek, co má s sebou na krk kdyby byla extra zima, zamumlá kouzlo, a změní ho na čistý hedvábí, aby to měla příjemnější, nadzvedne jí hlavu a než stihne zaprotestovat, zaváže jí oči+ V pořádku? +ujistí se tiše, a palcem ji pohladí po tváři, zlehka jí sklouzne prsty po krku a jemně se jí dotýká, rty i dlaněmi, aby ji ujistil, že to je pořád jenom on, a že se jí nic nestane+ Pamatuj si, že stačí říct Dost. +připomene jí šeptem do ucha, chytne ji za dlaň přivázanou k pelesti, ujistí se, že ji pouta nedřou, a zlehka přejede konečky prstů po vnitřní straně paží až dolu k podpaží, hezky pomalu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 říj 2013 23:19

Je poměrně neklidná. Navíc jestli Senders skutečně ví, že jste tady... no jen tak bych se v noci někde nepotuloval. Umím si představit, jak moc bude nasranej až zjistí co jste mu udělali. +pokrčí zlehka výmluvně rameny+ Já tebe? Kdo říkal, že tě chci opít? To ty tu mluvíš o hospodě. +zasměje se vesele+ Tak na to okamžitě zapomeň. Nejsem žádnej domácí mazlíček. +zavrtí s úculem hlavou+ Tak nečekal jsem, že bys tak vpadla do pokoje. Příště se raději obleču. +zazubí se vesele+ No normálně... mám dům. Není to tak, že bychom spali jenom pod širákem. Máme domy a chatky... +pokrčí zlehka rameny+ Je to spíš tak, že často někde táboříme. Když vyrážíme na lov nebo se prostě jen proběhnout. +pousměje se+ Tak taky nevyrážíme sami. Většinou nás je pět, šest... někdy i víc. Pak to není tak hrozný. Navíc kdo by se chtěl přiblížit k bandě vlkodlaků, že. +zazubí se vesele+ Ráda plaveš? +zajímá se+

+už už se chce zeptat jak zrovna tohohle chce docílit, když vytáhne šátek a změní ho v hedvábí+ Co... +hlesne jen a to už nic nevidí. tak jen vyjukaně do látky kulí oči a trošku se napne, přeci jen je to něco nezvyklého, jenom tak ležet skoro bez možnosti pohybu a ještě když ztratí zrak. otočí tvář po zvuku jeho hlasu a jen chvíli vyplašeně rychle dýchá, než jí pohladí po tváři a začne sejí opět zlehka dotýkat+ Jo... jo... +hlesne nakonec, když se uklidní a připomene si, že není proč panikařit, že jí nic nehrozí+ Dobře. +přikývne, tak nějak rozhodnutá vydržet co nejvíc aby mu udělala radost, i když jí je poněkud jasný, že toho nebude ani v nejmenším litovat a jak jí klouže prsty po pažích, tak zlehka dlouze vydechne a pomalu se opět uvolní+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2013 23:54

Proč neklidná? Nějaký potíže? Kromě Sanderse teda.+zakoulí očima+ Myslíš, že by nás napadnul jen tak ve městě? +zamračí se+ Jo... u toho bych byla fakt nerada. +zazubí se+ No jsem v novým městě, jasně že se musíme kouknout do nějaký hospody. Koupím ti panáka. +uculí se na něj jakože to je přece jasný+ No já tušila, že mi to neprojde. +zasměje se+ No jo, já zas příště zaklepu. +připustí pobaveně+ Moc ráda. +přikývne+ Vyrostla jsem v domě u moře, a odmala jsme si běhali hrát na pláž, někdy jen tak plavat brzo ráno, dokud vzduch ještě čerstvě voní a dá se koupat bez plavek, chápeš. +zasměje se+

+ještě ji chvilku konejšivě hladí, a pak se na chviličku zvedne a přinese si z vědra co jim přinesli na umytí hrnek studené vody, přilehne k ní zpátky a pohladí ji, aby ji upozornil, že se vrátil, a že je to v pořádku, a na chvilku se na ni jen dívá, jak mu tam leží v posteli, na její tělo, a lehce jí přejede prsty, od klíčních kostí mezi ňadry až k břichu, skloní se a vtiskne polibek přesně nad pupík. pak se napije ledové vody z hrnku, nakloní se nad ňadry a přejede bradavku špičkou studeného jazyka, obkrouží ji tím chladem a hraje si s ní, dokud mu neztuhne pod ústy, načež na ni teple dýchne a pak ji skousne mezi zuby, nejdřív zlehka a pak silněji, až na hranici bolesti, a přitom pořád pečlivě sleduje její reakce, a dává si pozor, aby se dotýkal jen toho jediného místa na jejím těle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 říj 2013 00:19

Tak on Senders je jen momentální problém, ale jsou tu spory, který se táhnou léta a boje o území a tak. A když by na nás přímo ve městě asi nezaútočil, tak se taky musíme vrátit zpět na panství a po cestě bez koní a utahaní po celym odpoledni strávenym běháním po městě. +zazubí se na ní výmluvně+ Tak dobře, když jinak nedáš. +zasměje se vesele+ A jaký druh hospody bys chtěla? Nějakou čistější nebo raději zaplivanou putyku plnou místními lidmi? +zajímá se+ Jo to zaklepej, kdo ví do jaký situace bys mohla vpadnout. +zakoulí na ní očima+ To zní naprosto skvěle. +pousměje se+ Jestli chceš, tak kousek odsud je jezero a nevadí, že nemáš plavky. +zazubí se vesele+

+zamračí se, když jeho ruce zmizí a matrace se zhoupne, když Chris vyleze z postele. pootočí hlavu po zvuku a vypadá opět trošku vyplašeně, ale když se k ní vrátí se opět se jí dotkne, tak se zase uklidní. břicho se jí zahýbe jak potlačuje smích, když jí ten polibek nad pupík trošku polechtal, ale naprosto zvážní a tiše zasykne, když se jejího ňadra dotkne něco chladného a měkkého. chvíli jí trvá, než si uvědomí, co se vlastně děje a tělem jí projede vzrušující záchvěv, když si tak pečlivě pohrává s její bradavkou a ona je sama jako nástroj, na který svým laskáním hraje, jelikož tiše mručí a ze rtů jí unikají tichounké zasténání+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 20 říj 2013 00:34

Tyjo. No tak mě včas upozornit, komu nemám na baru kupovat pití. +zasměje se+ Nerada bych způsobila nějakou šarvátku co by pak přerostla v mezinárodní konflikt. +zahýbe obočím pobaveně+ No, tak jsi mě neměl nechat jít pěšky. +zazubí se+ Jasně že místní, jak jinak poznáš lokální kulturu a nejhrubší rum? +uculí se, že to je přece jasný+ Do jaký situace bych mohla vpadnout? +zeptá se maximálně zaujatě, ale uculuje se+ Máš tu nějakou holku? +zajímá se+ Nebo kluka? +vykulí oči ještě víc a zasměje se+ No to je mi jasný, že ti to nevadí. +přikývne pobaveně+ To leda že by ses nekoukal. +koukne po něm úkosem+

+pousměje se pro sebe, když vidí, že se tomu poddala, a když nemusí dávat pozor na to, aby oplácela rozkoš jemu, může se úplně položit do vlastního vzrušení, umocněného tím, že netuší, kde a jak se jí dotkne příště, po chvilce se přesune k druhé bradavce a chvilku ji taky trápí, dokud nejsou obě skoro bolestně ztuhlé a dokud z ní nedostane pár frustrovaných zasténání, a pak je úplně opustí a věnuje se jen její kůži; polibek na zápěstí, olízne loketní jamku, rty přejedou po rameni, dotek na hraně čelisti, stisk zubů na krku a polaskání ledově chladným jazykem mezi klíčními kostmi, olízne stranu ňadra a lehce ne ni foukne, šňůra polibků na žebra, která vzápětí spočítá špičkou jazyka, vychutnává si její tělo a jeho reakce a nikam nespěchá, skoro jakoby chtěl zkusit, jestli ji může přivést k vrcholu i takhle, aniž by se jí dotkl v klíně; leží vedle ní, aby se o něj nemohla otírat, a užívá si to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor