Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 13:18

To by ale nebylo ono. +zatváří se nešťastně+ Navíc tu nemám nic na převlečí. Všechno je u mě na pokoji. Taky jsem dostal jeden. +zatváří se hrdě+ Takže leda bych tu chodil jen zabalený do ručníku. +zubí se vesele+ To je... na dlouhý povídání. Dalo by se to shrnout tak, že tu nikdy nebyl, když jsem ho potřeboval a byl... příliš tvrdý na dospívajícího chlapce. +rozumějte, nejspíš ho donutil někomu ublížit, když byl ještě kluk a nebylo to zřejmě hezký, takže jí nechce zatěžovat podrobnostmi+ To vůbec nevadí. +zazubí se na ní+ Chápu, že teď toho bylo hodně. Musíš být neuvěřitelně unavená. +pousměje se+ Hmn... já ti nevím... věříš mi natolik abys věřila mému slovu? +zazubí se na ní vesele, ale on když něco slíbí tak to i dodrží+

Ach. +zasměje se vesele+ Něco takového raději nebudeme pokoušet. +vrtí vesele hlavou+ Jo, to tvýmu egu nemůžeme udělat. Bylo by to proti němu nefér. +zubí se vesele a jemně ho hladí po zádech, jak ho objímá kolem pasu+ To ale moc ráda slyším. +pousměje se a nadšeně se překulí na břicho. Rukama si podloží hlavu a spokojeně zamručí, když ucítí jeho prsty putovat podél páteře a raději pořádně otevře oči aby okamžitě nevytuhla+ Tohle je příjemný. +zamručí tiše+ Klidně bys to mohl dělat celou noc. +broukne a pomaloučku se jí i proti její vůli zavírají oči, jak je to příjemné+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 17:14

No, tak to asi radši nebudeme pokoušet. Ale od koupele tě zdržovat rozhodně nebudu. +uculí se, jakože se neurazí, když půjde+ Jo... myslím že tomu asi celkem rozumím. +ušklíbne se a když dopije skleničku, napije se rovnou z lahve a ignoruje dolívání+ Ne že bych teda nebyla unavená, ale jsem celkem zvyklá jet několik dní bez přestávky. +pokrčí rameny vesele+ Jestli si myslím, že bys nesahal na holku, která to nechce? +pozvedne obočí+ Jo, myslím že máš nějakou sebeúctu a seš celkem slušnej kluk. +zazubí se a nakloní se k němu blíž+ A taky si myslím, že si pamatuješ naši malou lesní demonstraci, a i když bych tebou asi nešvihla o zem, rozhodně bys poznal, kdybys udělal něco, co by se mi nelíbilo. +usměje se poněkud nebezpečně+

+lehcejí přejíždí prsty po zádech a občas trochu přitlačí, když má pocit, že narazil na ztuhlé místo, usmívá se když slyší, jak se jí to líbí a sám si to taky celkem užívá+ Jestli chceš, tak klidně spi. +řekne tlumeně, a něco si u toho pro sebe brouká, že málem uspí sám sebe+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 17:30

Neboj se, dostanu se k ní. Pokud ti teď ovšem nevadí, že se ti v posteli válím nevykoupaný. +zazubí se na ní a raději se zase posadí+ Zvyklá? To takhle běžně cestuješ? +zajímá se zvědavě+ Hmn... holka ty máš postřeh, to se musí nechat. +pokývá souhlasně hlavou a pousměje se vesele, než se při její další poznámce vesele rozesměje+ Tak to bych rozhodně nechtěl riskovat. +vyhoupne se na nohy a obuje se+ Takže raději půjdu a nechám tě pořádně vyspat. +sesbírá prázdný talíř s miskou a položí je na podnos+ Kdyby ses ráno nudila tak mě najdeš buď na druhý straně chodby nebo v knihovně. +pousměje se a než stačí zareagovat skloní se nad ní, zlehka jí libne do vlasů, tak jakože přátelsky a vzápětí už míří ke dveřím+ Tak dobrou noc. +zazubí se na ní přes rameno+

+spokojeně mrouká vychutnávajíc si jeho péči a oči se jí pomalu zavírají+ Hmn... hmn... +zamručí a ještě chvilku ho nechá, než se překulí na bok, natáhne k němu ruce a stáhne ho do peřin, aby ho objala kolem pasu, přitiskla se mu k boku a tak všeobecně se kolem něj ovinula jak liána+ Takhle se mi bude spát mnohem líp. +broukne a za chvilku už to řeže+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 20:00

Zažila jsem už horší i věci. +zazubí se+ Ale ne, teda rozhodně ne na koních, i když na nějakej ten road trip občas vyrazíme. Spíš jsem zvyklá na několikadenní párty s minimem spánku, takže když mě budeš zásobovat vínem, vydržím dost. +uculuje se+ No, tak hezký sny. +usměje se, a na tu pusu přimhouří podezíravě oči, ale nechá to bejt+ Dobrou. +zavolá za ním zachumlá se do peřiny, zaboří se nosem do Byronova trička a za pár minut je totálně tuhá+

+padne vedle ní do peřin, pořádně je přikryje a zachumlá, aby jim k ránu nebyla zima, obejme ji a během chviličky je taky tuhej a spokojeně spí až do rána, tak tvrdě že by mu mohli za hlavou řezat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 20:07

Tak v tom případě se pořádně vyspi a zítra zkusíme kolik toho vydržíš. +zazubí se na ní vesele+ Dobrou noc. +pousměje se, když za sebou zavře dveře a odporoučí se k sobě, kde si dá teplou koupel a tak jak je ještě poněkud mokrej padne do peřin, zachumlá se do klubíčka a spí+

+spí poměrně klidně celou noc, jen sem tam něco zamručí ze sna a někdy k ránu se přetočí na bok, ale ze setrvačnosti chytne Chrise za ruku a přitáhne si ho k sobě a napasuje se mu zády k hrudi a obejme se jeho rukou kolem pasu. spokojeně zamručí, když ho má tak blízko a spí dál neochotná se jen tak probudit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 21:00

Neprobouzej draka. +zahýbe obočím pobaveně, a spí spokojeně až do pozdního dopoledne, probudí ji až slunce co jí vleze oknem do postele, tak se teda neochotně vyhrabe z peřin, a po tak dlouhý spánku má celkem hlad, tak se ani neoblíká a nečeše, jen si vezme svetr a vyrazí ven po chodbě hledat snídani, jednou se sice ztratí, ale nakonec někam dolů sejde+

+Chris to taky dře dlouho, ještě dýl než obvykle, tak napůl si ji sice vždycky přitáhne, ale jinak to úspěšně dře, probudí se sice asi dvakrát poránu, kdy obvykle musí do práce, ale když sezná, že ještě vstávat nemusí, akorát se překukí a spí dál+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 21:06

+Nef už je od rána na nohou, v noci spala jen pár hodin, jelikož měla spoustu vedlejšího zařizování a než se dostala do postele, tak vyšlo slunce a pak už nemohla usnout+ Míříš na snídani? +zazubí se na Vicky, když prochází kolem schodiště ve chvíli kdy ona z něj schází+ Požádala jsem kuchařku, aby pro jednou připravila chleba později. Ještě bude určitě křupavý a teplý. +pousměje se+ Jak ses vyspala? +zajímá se+

+Jasmine se vzbudí na chvíli když jí slunce zasvítí do očí, ale stačilo malý zamžourání a mávnutí rukou, aby se zatáhly těžký závěsy a v pokoji nastala více méně tma a chce dál spát, ale po chvíli si uvědomí, že potřebuje na toaletu. tak se opatrně vyprostí z dek a objetí, aby na chvilku odběhla, ale vzápětí je zpět a zaleze si zpět do postele. přitulí se opět k Chrisovi a po chvíli zase spí klidně dál přičemž se ze sna usmívá jak se jí zdá něco hezkýho+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 21:26

Hledám co bych zakousla. +uculí se+ Hmm... to zní moc dobře. +olízne se a v jídelně se sedne na židli s kolenama opřenýma nad stolem+ Parádně, postel a peřiny mi fakt chyběly. +usměje se+ Co ty? Dostali jste něco z toho zajatce? Chceš s tím nějak pomoct? +zajímá se mezi soustama+

+když už nemůže dýl spát, překulí se na záda a potichu pořádně zívne, ale ještě nevstává, jen tak leží a kouká do stropu, s úsměvem, a užívá si, jak je to hezky poklidný a jaká je v tý obyčejnosti nečekaná krása+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 říj 2013 21:37

Jo, Hannah umí ten nejlepší chleba na celym světě. +zazubí se na ní vesele a přisedne si k jídelnímu stolu a nalije si čaj+ Dáš si taky? +nabídne, že jí taky nalije+ Jo to mě taky, i když jsem si jich moc neužila. +zazubí se na ní trošku unaveně+ Něco málo jo, ale zatím nic významnýho. +pokrčí zlehka rameny a natáhne se pro krajíček chleba, který si pomaže máslem a na to si naskládá papriku+ Ne, děkuju. Je to špinavá práce a už jste toho pro nás udělali víc než dost. Tímhle si umažu ruce sama. +zavrtí zlehka hlavou a hladově se zakousne do chleba+

+překulí se na druhý bok čelem k Chrisovi a ještě nějakou dobu spí, než se pomalu začne probouzet. tiše zamručí a protáhne se, než rozlepí jedno očko, aby zjistila, že Chris je už vzhůru+ Dobré ráno. +usměje se na něj rozespale a zlehka ho pohladí po břichu+ Jak ses vyspal? +zabrouká a se zívnutím si mu hlavu odloží na hrudník+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 18 říj 2013 23:34

Nejlepší je s máslem a pažitkou. +zazubí se a namaže si ho+ Já si dám kafe. +usměje se a nalije si plnej hrnek a do něj trošku mlíka, a pomlaskává si+ Budu muset Jeefese uhnat, aby mi začal píct domácí chleba. +zazubí se+ Já se nechci vyhejbat špinavý práci. +pokrčí rameny, ale tajně je ráda+ Budeš mě dneska potřebovat? Chtěla jsem se kouknout do zahrady a tak. +nadhodí+

Dobrý. +usměje se a dá jí pusu na dobrý ráno+ No, musím uznat, že oproti lesní půdě je to celkem zlepšení. Zvlášť ta absence vlhka na mě udělala dojem. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor