Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 01:04

Pojedeme pomalu, abyste to zvládli. Je mi jasný, že i přes ty všechny možný lektvary by vám příliš rychlá jízda neudělala dobře. +pousměje se mírně+ Jestli se ti podaří usnout, tak směle do toho. Chytím tě kdybys padala. +zazubí se na ní vesele a nechá jí v klidu se najíst+ Jak je možný, že jste tak odpadli? Myslíš, že za to může vyčerpání z toho jak jste pomohli Marii? +zajímá se+

To nikdo z nás. +povzdechne si Jasmine smutně a zlehka ho hladí volnou rukou po paži+ Jak jsem řekla, zaútočili na nás. +pokrčí zlehka rameny, ale když si jí o rameno opře bradu, tak se dalším podobným gestům vyvaruje+ Myslím, že se Senders dozvěděl, že jste tady a poslal na nás svoje lidi a nebo to byla jedna z divokých skupin. Těžko říct. Neměla jsem čas se toho upíra vyptávat, ke který skupině patří, než jsem... se ho zbavila. +dokončí myšlenku, nějak se jí nechce před ním roztrubovat že zabíjela, sice jenom jednou, ale na tom se nic nemění+ Drtivou většinu první vlny zarazila Nef s ostatníma v lese a rozehnali je. Jeden se sice dostal až k nám, ale nedovolila jsem mu, aby zničil rituál a ublížil vám. Ale když jsme vás nesli ke koním, tak se stačili dát zase dohromady a zaútočit znovu. Ostatní se rozhodli, že je zdrží, abychom měli dostatek času vás dostat co nejdál od nich. +shrne mu to nejpodstatnější+ Dobře, ale kdyby tak stačí říct. Klidně i zastavíme abyste se protáhli nebo se trochu prospali. +koukne na něj přes rameno a prohrábne mu zlehka vlasy ukonejšená jeho blízkostí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 16:56

Lepší se z toho pak dostávat v bezpečí, než aby nás někdo dohnal. +usměje se a spokojeně se cpe oplatkama+ Myslím si, že to asi nebude záležet na mý volbě. +zazubí se, i když už jí dělá trochu problém udržet oči otevřený+ Asi? Nevim, nemělo to být tak náročný. +zamračí se trochu+ Nevidím jiný vysvětlení. Ale to je jedno, stejně jsme s tím nemohli čekat. +pokrčí rameny, a jak se pod ní kůň pravidelně houpe, za chvilku v sedle podřimuje+

Jestli to ale věděl, muselo mu být jasný, že zrovna k jeho hrobu nejedeme dělat nic co by mu dvakrát prospělo. Proč nepřišel sám? +zvedne tázavě obočí+ Třeba z nich ostatní něco dostanou. +přikývne souhlasně+ Myslím, že rituál se povedl. +přikývne+ Nepovedená černá magie mívá mnohem dalekosáhlejší následky. +promne si bezděky krk+ Doufám, že za to nikdo nezaplatí životem. +povzdychne si+ Jeď co nejrychleji můžeš, odpočineme si v cíli. +zvrtí hlaovu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 17:13

Jasně, v tom máš pravdu. +souhlasí s ní, ale nevypadá to, že by hodlala popohnat koně k rychlejšímu kroku+ Hlavně abyste se z toho brzy dostali nebo sestra zešílí starostí. +usměje se křivě, nemusí ani nahlas říkat, že sama má o ně strach. obejme Vicky jednou rukou, aby se ve spánku nesesunula k zemi a přidá trochu do kroku, aby byli co nejdřív v relativním bezpečí+

Možná mu ten přesun sem neudělal moc dobře nebo zařizoval něco jiného, ale v tom případě nechci vědět co by to mohlo být. +zakroutí smutně hlavou a upřímně je ráda, že se se Sendersem nemusela zatím setkat+ Jo snad jo. +pokývá hlavou a mračí se na cestu před sebou+ Počkej. Jaký následky. +přitáhne koni uzdu a zastaví aby se na něj mohla otočit se starostí v očích vyzvídá na co se má dívat aby zjistila, že je něco špatně+ Ne, všichni budou v pořádku. +pronese naprosto přesvědčeně a pevně jako kdyby jenom tím mohla zajistit, že všechno bude v pořádku+ Pojedu, ale nemůžeme riskovat, že užene koně. Navíc pojedeme přes den, takže na nás nemůžou a s ostatními s Nef poradíme.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 18:26

To bude dobrý, už mi není zle, je to jen únava. +usměje se a úplně v klidu podřimuje v sedle, občas se trošku nakloní a hlava jí padá na stranu, ale nejspíš se jí něco pěknýho zdá+

No ne že bych si stěžoval. +pousměje se+ Jen mi to přijde zvláštní. +pokrčí rameny, a nestačí koukat, proč tak prudce zastavila+ No, to bysme viděli, kdyby se to nepovedlo. +pousměje se+ Ale nic se nestalo, takže to vidím dobře. +usměje se konejšivě+ To doufám. Nerad bych byl za něco takového zodpovědný. +povzdychne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 18:55

Ano, zvláštní to je, ale podle toho co říkala Nef, tak i předtím vysílal místo sebe ostatní. Což byl jeden z důvodů, proč ho ještě nechytili. +pokrčí zlehka rameny+ Dobře... dobře... +pokývá vážně hlavou a popožene koně opět k chůzi+ Jestli chceš, tak se taky na chvilku prospi. Koukám, že Vicky už to zařezává. +pousměje se a jemně ho pohladí po paži a pak popožene koně k rychlejšímu tempu+

+jedou více jak půl dne, během cesty minou několik vesnic a jednou je dokonce v dálce vidět město, ale nakonec, když se opět začne pomalu smrákat, projedou velkou starou železnou bránou a do půl hodiny už je vidět dům. starý, rozlehlý a honosný tím starým elegantním způsobem. z hlavního vchodu vyběhne postava a vzápětí další, a když se dostanou blíž, tak poznají, že to je Samuel, který sice trošku kulhá, ale už se zřejmě nemůže dočkat až je sundá z koně a obejme, aby se ujistil, že jsou v pořádku+ Kde jste tak dlouho? Už jsme si začínali dělat starosti. +zubí se od ucha k uchu, když ty dvě zastaví před vchodem, vyčerpané a unavené+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 19:40

+Vicky se probudí asi hodinku před tím, než dojedou do cíle, a rozhlíží se okolo+ Víš že to není zas tak odlišné od domu, kde jsme vyrostli? +pousměje se, když přijedou po cestě k sídlu, a musí se usmát, když vidí, že se Samuelovi nic nestalo+ Udělali jsme si takovou pohodovu vyhlídkovou jízdu. +uculí se+ Co ostatní, jsou v pořádku? +zajímá se ještě než sleze z koně+

+Chris se taky rozhlíží po krajině, a usměje se, když uvidí dům, protože takové prostředí je mu známé+ Vypadá to moc hezky. +usměje se, a seskočí první, trochu neohrabaně, ale nezapotácí se, a pomůže jí z koně dolů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 19:58

Opravdu? +usměje se na ní Nef, když se probere ze zamyšlení+ A počkej až uvidíš pokoj, který jsem ti nechala připravit. +pousměje se a zamává na Samuela, který na ně netrpělivě čeká+ Vážně? A jak se ti u nás líbí? +usmívá se Samuel na Vicky a pomůže jí dolů z koně, kdyby jí ještě nebylo zrovna nejlépe+ O nikoho jsme nepřišli. Odnesli jsme si jen pár škrábanců. +pousměje se a pak zvážní, když stočí pohled k Nef+ A jednoho z útočníků. +zavrčí tiše, při vzpomínce na útok+ Kde je? +seskočí Nef ze sedla a odvážně z něj tašku, než koně předá k péči jednoho ze sluhů co vyběhl z domu+ Marius ho vzal sebou. +pokrčí výmluvně Saumel rameny a Nef jen vážně pokývá hlavou+ A Marii se daří o dost líp, díky vám. +zazubí se Samuel na Vicky vesele+

To jsem ráda, že se ti líbí. A počkej až uvidíš tu velkou postel, měkkou a jaký je v ní úžasný teplo. +zazubí se na něj vesele a nechá si pomoc ze sedla, ale pozorně ho sleduje, jestli se nepotácí nebo neprojevuje jiné známky toho, že něco není v pořádku+ A já nevím jak vy, ale já si dám v první řadě teplou koupel. +rozhlédne se kolem, aby si odchytla jednoho ze sluhů+ Řekni prosím Elen, ať mi nanosí vodu, prosím. +poprosí ho s úsměvem, než stočí pozornost zpět k Chrisovi+ Dáš si se mnou? +zajímá se, ale nemyslí to s postranním úmyslem, spíš má starost aby sebou nesekl kdyby šel sám vykoupat se a aspoň se přesvědčí, že je pořád v celku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 20:25

Upřímně, mně by momentálně stačila teplá voda a matrace. +uculí se+ Moc pěkný, obzvlášť v noci a za úplňku. Vypadá to, že jsem měla pravdu, co se týče těch věcí co se vám schovávají v lesích. +zazubí se na něj, vezme si tašky a zamíří do domu+ To jsem ráda, teď už by se snad měla vyhojit sama, ne? +přikývne a počká, až ji někdo vezme do jejího pokoje+ Já se rozhodně nejdřív ze všeho pořádně umeju. +usměje se+

No, na tu se tedy zvlášť těším. +přikývne s úsměvem a posbírá svoje věci+ Koupel by tedy bodla. +připustí+ Mám pocit, že mě musí být cítit až do patra. +zasměje se, a taky projde dveřmi do domu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 říj 2013 20:40

To se dá rychle a snadno zařídit. +zasměje se Nef a zamíří s Vicky do domu, spoléhajíc na to, že Chrise si vezme na starosti Jasmine a vedle nich pokulhává Samuel, který vezme Vicky alespoň nějakou tu tašku, aby to neměla moc těžký+ To měla, ale polonahý nebyli. +zazubí se na ní Samuel a pustí jí první do dveří+ Jo, teď už se bude jen lepšit. +pokývá Nef hlavou a chystá se ještě něco říct, když k ní přispěchá sluha a něco jí rychle šeptá načež si Nef povzdechne a pokývá hlavou+ Je mi líto, ale budete se muset ubytovat sami. +zatváří se omluvně+ První patro, doleva a pokoj na konci vpravo. +nainstruuje Vicky+ Řeknu služebné, aby ti taky přichystala koupel. Pořádně si odpočiňte a sejdeme se ráno u snídaně. +usměje se na všechny a rychle odspěchá, načež se situace zhostí Samuel+ Tudy prosím. Odnesli jsme k tobě do pokoje tašky, které zůstali u koní. +pousměje se a pustí první do patra+

Tak pojď. Dáme si věci do pokoje a pak si dáme pořádnou koupel. +usměje se na něj a zamíří s ním za ostatními, vejdou do poměrně rozlehlé, ale střídmě a elegantně zařízené+ Ne víc než mě. +zasměje se a zašklebí se, když si opatrně přičichne ke košili+ Vlevo? Tak to máme pokoje hned naproti sobě. +zazubí se na Vicky a zamíří nahoru do schodů a dlouhou chodbou do pokoje, kterému vévodí velká postel s nebesy, pracovním stolem pod oknem a vedle dveří jsou dvě komody a skříň, vedle které jsou další dveře zřejmě do koupelny. z okna je poměrně hezký výhled do zahrady, která pod příkrovem tmy vypadá opuštěně a trošku strašidelně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2013 21:00

To by bylo fajn, už si připadám fakt nechutná. +usměje se+ S náma si nedělej starosti, zařiď si, co je potřeba. +přikývne na Nef+ Tak to je ovšem těžký zklamaní. +zavrtí pobaveně hlavou+ Pouštíš mě první, abys mi mohl na schodech koukat na zadek? +pozvedne pobaveně obočí, ale vyrazí teda na schodiště první, a podle instrukcí se dostane do svého pokoje+ Dík, to jste hodní. +usměje se a padne po zádech do postele+ Ugh, to jsem potřebovala. +zasměje se a pak se zvedne na loktech+ Kde se teda mmůžu umýt? +zajímá se+

Dobře, to zní poměrně přijatelně. +zazubí se a taky vystoupá po schodech do jejich pokoje+ Je to tu moc hezké. +přikývne a podívá se z okna, odloží tašky kolem postele a posadí se do křesla+ Bude se tu spát jedna radost. +usměje se a svlékne si plášť a těžké boty, které pro jistotu vystrčí za dveře, aby jim tam nesmrděly :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor