Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 říj 2013 00:35

+Warlow se Vicky rozvalí na klíně a naprosto blaženě pořádá čokoládu a při jejích slovech k ní zvedne oči jako by chtěl říct "Že jo. A představ si, že mě nechtějí vzít k sobě domů" a přitom vypadá tak nešťastně. Jo to si myslela správně, jen jsem nečekala, že byste se podělili o svojí krev. Přeci jen je to.. +pokrčí výmluvně rameny a zlehka se pousměje+ Není. Prý tak hodina cesty, do půlnoci bychom tam měli být. +pokývá si pro sebe souhlasně hlavou a vstane, aby nepřekážela, když jeden z upírů bere Mariu do náruče a pomalu s ní míří mezi stromy+ Mladí jsou vnitřním odrazem starých. +pokývá souhlasně hlavou+ Což nic nemění na tom, že nedodrželi svoje slovo. +zamračí se a vypadá to, že skutečně bude chtít aby smečka potrestala provinilce+ Jasmine? Až budeš připravená, tak můžeme vyrazit. +koukne na sestru a vyskočí do sedla+

+mračí se na něj, v očích starosti, jak si nemůže pomoc+ Dobře, když to říkáš. +hlesne, ale i tak se drží v jeho blízkosti jako by čekala, že sebou každou chvíli sekne a v nestřeženém okamžiku ho zničeho nic pevně obejme a nic neříká. jen ho objímá a nasává jeho přítomnost, než ho pustí a dokonce mu přidrží koně+ Kdybys měl pocit, že potřebuješ odpočinek, tak mi to řekne, že jo? Není problém zastavit nebo tak něco. +kouká na něj starostlivě a s láskou+ Pojedeme první, jsem jediná kdo zná cestu. +povzdechne si a usadí se v sedle a pak se rozhlédne kde má vlčka, který si hoví Vicky na klíně+ Koukám, že sis našel novou kamarádku. +zasměje se když vidí jak div nevrní blahem když ho Vicky hladí a krmí čokoládou+ Jestli chceš, tak může jet s tebou. +usměje se na Vicky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2013 00:49

Víš ty co? Chlapi a štěňata vlastně vůbec nejsou zas až tak odlišný. +zazubí se, když ho tak vidí, čapne ho pod břichem a vyleze na koně, trochu se u toho zapotácí, ale naštěstí to nikdo neviděl, tak si vezme ještě jeden lektvar, a štěně uplatí kouskem čokolády, ať to nikomu neříká+ No a? Potřebovala to, a na krvi není zas až tak nic speciálního. A pokousat jsme se nenechali. +pokrčí rameny a zařadí se do kolony+ Supr, o půlnoci se to musí provést. +přikývne+

Vždyť se vážně nic nestalo. +usměje se, ale drží, hladí ji po zádech, a pak vyskočí na koně+ Jsem v pořádku. Ani mě nezranili, přísahám. +opakuje pořád dokola+ No skvělé, další štěnětem oblblá holka. +protočí vesele oči, že se proti němu určitě spojí+ Jen jí ho nech, myslím, že se jí stýská. +zamumlá směrem k Jasmine, a taky je rád, že je chvilku vlk z cesty a on si může užívat její nedělenou pozornost :D+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 říj 2013 01:01

+vlček na ní tak koukne jakože vůůůůůbec netuší o čem to mluví a dál se k ní s radostí lísá, a když se ocitne na koni, stočí se v sedle, tak jak má naučeno a podezřívavě na ní koukne když se tak zapotácí, ale čokoláda ho uplatí a on jí položí hlavičku na stehno a zavře důvěřivě oči+ Dobře, dobře, věřím ti. +pokývá Jasmine souhlasně hlavou, ale i tak se neubrání letmým starostlivým pohledům, ale když Chris vyskočí bez problémů na koně, tak se znatelně uklidní a vyskočí a svého+ No jo, on si umí získávat ženy, když chce. +zazubí se vesele+ Vicky? Víš, že mi Chris nechce dovolit vzít Warlowa k nám? +napráská na něj, když se s tichým smíchem vydá na cestu+ Taky myslím. +pokývá souhlasně hlavou, že vlčka nechá u Vicky, jak to půjde a obezřetně a zamračeně sleduje postavy, ke kterým míří jako by čekala že jim zatarasí cestu, ale oni se místo toho rozestoupí a nechají je projet+ Tak jo... +vydechne aby se soustředila+ ...jedeme tudy. +pokývne hlavou na první křižovatce a vydá se po paměti k jejich cíli a někdy v půlce cesty sjedou z cesty a ke konci musí z koní úplně slézt a vést je ze strmého kopce dolů a pak zase nahoru dokud se nedostanou do další kotliny, kde se rozprostírá starý hřbitov+

Spoiler: show
Obrázek
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2013 14:12

(No tam je to vysloveně přátelský :D)

No jo no jo, ty seš mazel, viď? +pousměje se, ale náladu má o něco lepší, jak už není tak podraná a prší s trochu menší intenzitou, ale když si na něco vzpomene, svraští obočí, trochu pobídne koně a zařadí se vedle Samuela+ Poslouchej... kolik toho vlastně víte o tom, co tady já a brácha máme udělat? +začne oklikou, jednou rukou přidržuje štěně v sedle, a horečně přemýšlí, jak se někdo,, kdo se dovede proměnit ve zvíře velký jak kráva, vlastně žádá o trochu krve :D+

+Chris si drží svoje místo v koloně, v hlavě si prochází slova zaříkávání a když dojedou k postavám, zamračí se a ruku drží celou dobu na hůlce, radši na Jasmine moc nemluví, aby ji nevyhodil ze soustředění+ Bože, to je jak z hororu. +pousměje se nevesele, když vyjedou na kopec a uvidí svůj cíl+ Doufám že víš, který hrob je ten správný. +nadhodí opatrně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 říj 2013 15:50

(že jo :D)

+Warlow souhlasně zamručí a strčí jí hlavičku pod ruku a přitulí se k ní, aby ho jako hladila a s radostí se dál mazlí+ Hmn... +zamručí Samuel trošku nepřítomně, než se vzpamatuje a stočí pohled k Vicky+ Nef říkala, že máte provést nějakou kletbu. +pokrčí zlehka rameny+ Prý díky ní dostaneme toho hajzla na lopatky. +zamračí se a zavrčí, když si vzpomene na Senderse+

+Jasmine jede pomalu v čele, zamračená a tak nějak schoulená do sebe, jak se ocitla na místě, na které nemá zrovna dvakrát dobré vzpomínky. zastaví na kopci a poplácá klisnu po plecích a něco zabrouká, aby jí uklidnila, jelikož koně začínají být čím dál tím víc nervózní jak se blíží k cíli+ Jo, vím. +pokývne hlavou a seskočí+ Tady necháme koně. Vezměte všechno potřebný sebou. +pobídne ostatní k činnosti a chvilku na ně počká než se jme pomalu a obezřetně sestoupit z kopce a musí si dát pozor kam šlape, aby neuklouzla na zmoklé zemi nebo nezakopla o kořen a jak jdou ve tmě, tak každou chvíli čeká na Chrise, kolem kterého krouží světýlka magie, které má sama na svědomí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2013 16:09

Jo, to říkala správně. +usměje se+ Jde o to, že naše magie je... trochu jiná, než jejich. +ukáže směrem k holkám v čele+ Někdy potřebujeme konkrétní kouzla posílit, jsou s tím spojený rituály, rozestavění předmětů, přísady s určitýma magickýma schopnostma, co tu energii správně vyvolají nebo usměrní. To, co se tady snažíme udělat je... celkem pokročila, nebezpečná černá magie, a černá magie většinou vyžaduje... no, oběť. Nejvyšší oběť v magii je život... a krev. +dodá a děsně nenápadně okolo toho krouží :D+ Má to svoje zákony, a vzhledem k tomu, že se snažíme kouzlit proti upírovi, potřebujeme trochu krve jeho přirozenýho nepřítele. +objasní mu to+ Já vím, že to je celkem nevhodný, něco takovýho žádat, a nedělala bych to, kdyby to nebylo nezbytně nutný. Prostě potřebuju trošku vlkodlačí krve. +sklopí oči nervózně+

Dobře. +souhlasí+ Jdou s náma všichni? Možná by to bylo lepší, nechci aby ten rituál cokoliv přerušilo. Nemáme dost ingrediencí na další pokus, nehledě na to že bychom museli měsíc čekat na postavení měsíce. +usměje se, pobere svý brašny s přísadama, zkontroluje si hůlku, a pomalu a obezřetně se pustí z kopce, klouže to jak prase, a za chvíli je po kolena od bahna. ale podaří se mu nespadnout+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 říj 2013 17:34

+Samuel Vicky pozorně poslouchá a trochu se přitom mračí, ale nic neříká+ Aha. +hlesne a zvedne nad tím zjištěním obočí, když to vypadá, že bude chtít aby se stal dobrovolným dárcem krve+ Trošku? Co považuješ za trošku krve? +koukne na ní vážně+ A co z toho budu mít já? +zazubí se na ní vzápětí, taky když má cedit krev tak proč z toho něco nemít, třeba polibek nebo něco podobného :D +

Jo, ale někdo by měl hlídat koně. Bene? Zůstaň tu prosím. +koukne Nef na jednoho z vlkodlaků, který pokývá hlavou a zaujme výhodnou pozici, ze které má rozhled a přehled, než se ostatní vydají opatrně dolů z kopce+ Ukaž něco vezmu. +zastaví se Jasmine uprostřed kopce, když si uvědomí, že toho má Chris opravdu hodně a nechce aby se dolů zkutálel, tak mu pomůže s nějakou brašnou a opatrně seběhne dolů do údolí+ Tudy. +pohodí hlavou k něčemu co vypadá jako rozpadlá brána porostlá břečťanem či co by to mohlo být a vydá se pomalu mezi hroby+ Tohle je hodně staré pohřebiště. Tak dávejte pozor kam šlapete. +koukne na chvíli za sebe+ Tak tady to je. +zastaví se na druhé straně hřbitova kousek od lesa před starým polorozpadlým náhrobkem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2013 17:53

jo, tohle není čistá tvořící magie jako kouřový dráčci, tohle je těžce černá magie, která nezůstává bez následků, a je nutný ji nějak vybalancovat. Každá přísada tý kletby má svý opodstatnění, a bez ní to nebude fungovat. Upřímně jsem v životě uvalila jenom pár horších kleteb, a u těch jsem jenom jednou byla hlavní kouzelník, oběť většinou přinášel můj ex, takže to pro mě taky není úplně jednoduchý. +usměje se křivě a hraje mu trošku na city+ Asi tak... +vyhrabe ze záhybů pláště lahvičku velikosti bromexinu :D+ tolik? Není potřeba moc. +dělá na něj úpěnlivý oči+ No... když to uděláš dobrovolně, můžeš bejt za hrdinu co pomůže dámě v nesnázích. +uculí se+ Když ne, tipuju že hned jak zastavíme, Nef ti to dá rozkazem. +zazubí se+ Co bys jako chtěl? +zvedne pobaveně obočí+ Mám i vaše peníze. +navrhne+

To je dobrý, není to těžký. +usměje se+ Jen si nešáhni dovnitř, jsou to samý hnusný věci. +usměje se a úspěšně zdolá kopec,i když ho půlku seserfuje na bahně, a následuje ji na hřbitov, ostražitě si prohlíží náhrobky, a když se u jednoho zastaví, složí věci u paty kamene+ To je dobré, je tu dost místa. +přikývne a pomalu začne vyndavat jednotlivé věci z tašky, zatímco se k nim pomalu trousí zástup ostatních+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 říj 2013 18:13

Jakou oběť přináší hlavní kouzelník? Když krev budeš mít vlčí, co se stane tobě? +zajímá se podmračeně a už už otvírá ústa aby souhlasil, když Vicky zmíní rozkaz, což ho přiměje se na ní vážně tvrdě podívat+ Neferet mi nemá co dávat rozkazem. +zavrčí bezděky, jak mají měsíc vysoko nad hlavou+ Jsem vůdce smečky od Mlžných jezer. Já nepřijímám rozkazy od nikoho. Jsem tu jenom proto, že Jasmine je naše dobrá přítelkyně a udělala pro nás toho tolik, že doprovodit jí při takové cestě je maličkost. +trošku se po chvíli uklidní+ Nech si svoje peníze. +zamručí a najednou nemá náladu na to šaškovat, jak je najednou vážný a dotčený, že si někdo myslí že on přijímá od někoho rozkazy+ Udělám to pro Jasmine. +natáhne ruku k lahvičce+

Hnusný věci? +nakoukne zvědavě do tašky a zašklebí se+ Proboha co to je? +tváří se docela ne zrovna nadšeně když kouká co se to válí na vrchu a raději tašku zase zavře a přehodí si jí přes záda+ Můžu s něčím pomoc? +zajímá se, když tašku složí vedle té co nesl Chris a Neferet k nim přidá svojí tašku a dvě malé klícky, ve které je holoubě a netopýr a na chvíli se vzdálí aby prozkoumala okolí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2013 18:38

Krev a život. +pousměje se trpce+ Ne můj. +uculí se, když vidí jak kulí oči+ Máme s sebou netopýra a holoubě. Mladě jako nejčistší bytost, a netopýra jako bytost noci. A já jim ten život musím vzít. +pokrčí rameny a trošku nad tou myšlenkou pobledne+ A samozřejmě moji krev. Je to stará kletba, stovky let, a... no, středověký kouzelníci vnímali sami sebe jako... nejnadřazenější tvory na zemi. +sklopí oči+ Což neznamená, že s tím souhlasím. +dodá rychle, a když na ni zavrčí, podvědomě o krok ustoupí+ Tak promiň. +povzdychne si+ Já se v tom nevyznám. +podá mu lahvičku+ Určitě najdou nějakou odměnu za tvůj přínos. +přejede si unaveně rukou oči+ Potřebuju... čerstvou z žíly. +vzpamatuje se trochu a je jí z toho smutno, vezme ho jemně za ruku a položí si ji hřbetem do dlaně, vytáhne nůž, jedinej nestříbrnej co má, a nařízne mu zápěstí, a sotva se v ráně objeví krev, přiloží připravenou lahvičku, aby do ní nechala pramínek natéct, dává pozor, aby rána nekrvácela moc, a když je lahvička naplněná, což je vzhledem k její velikosti za chvilku, přejede ránu palcem, a kde se dotkne jeho kůže, rána se zacelí a zůstane po ní jen slabě narůžovělá jizvička+ Děkuju. +přikývne, zazátkuje nádobku a uloží si ji, ještě teplou, do kapsy, pak se na něj podívá jako by si něco rozmýšlela, nakloní se k němu, vystoupne na špičky, a vtiskne mu pusu na tvář. pak se odvrátí a vezme si svý tašky, a zamíří pomalu dolů z kopce+

Mrtvolky a shnilý ovoce, samý fajnový přísady. +zazubí se, a očaruje postupně všechny svíce, aby odpuzovaly déšť, a plamen chvilku vydržel+ Myslím, že všechno máme. Kdo má ten pergamen s návodem? +zajímá se, vytáhne lahvičku s jednorožčí krví, která ve tmě slabě světélkuje, a jme se na půdě hrobu kreslit kruh, dost prostorný, aby si do něj mohli sednout dva, a ještě měli místo na přísady+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor