Cestou, necestou...

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Cestou, necestou...

Příspěvekod Neferet » 11 črc 2014 23:25

+sleduje pohyby jeho rukou, vnímá jeho dotyk, klidná a v bezpečí s pocitem, že nechce aby jí někdy pustil+ Opravdu? +vykulí na něj oči, ve kterých jí vesele zablýská+ Sakra a tou horskou tůrou jsem si byla tak jistá. +posteskne si hraně, jelikož se na něj vzápětí zazubí+ Budu? To mi ani nedáš nápovědu, abych mohla hádat? +udělá na něj štěněčí oči. stočí pohled k servírce, která jím donese objednávku a s jistou dávkou uspokojení zhodnotí, že je slečna náležitě odtažitá. chtě nechtě musí stáhnout ruku z Isaacovi péče, jelikož jednou rukou se palačinky jíst bohužel nedají, najednou se cítí podivně osaměle, tak moc by si přála usadit se mu na klíně a nasnídat se v jeho objetí. musí několikrát zamrkat a zavrtět hlavou aby dostala takovou představu z hlavy+ Jo, vypadá to, že jsme se jí dotkli. +zasměje se tiše a chopí se příboru+ Umím si živě představit jak běžně láme jednou mužské srdce za druhým. +zavrtí nad tím zlehka hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 14 črc 2014 21:25

Tak jestli mermomocí chceš šplhat po horách, *nadhodí a v očích mu zajiskří,* můžem si někdy vyrazit na Ká dvojku, nebo tak něco. Ale dneska ne, dneska mám v plánu něco jinýho, *hodí po ní tajuplný úsměv a pustí se do vajíček, zakusuje je toustem, padá to do něj jak němci do krytu.* A ne, nápovědu ti nedám, to by pak nebylo překvapení, že ne? *zazubí se na ni.* Nikdo nemůže čekat, že mu každej padne k nohám, *prohodí po chvíli.* Je to namyšlený a arogantní a to nemám rád. Nehledě na to, že je evidentní, že jsem přišel s tebou, neříkám, že nesmí flirtovat se zákazníkama, ale ne s těma, co přišli s děvčetem, to se prostě nedělá. *pokrčí rameny.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 črc 2014 21:35

Ehmn... +hlesne, když si takový výšlap představí+ ...myslím, že přesně něco takovýho bych si klidně i odpustila. +zasměje se vesele+ Ká dvojka je moc, ale samotná procházka přírodou by mi nevadilo. +pousměje se a pustí se do palačinky+ Hmn... fakt dobrá... +pochvaluje si potěšeně+ Ach jo. +povzdechne si a udělá na něj děsně smutnej obličej a psí oči. přestane na chvíli jíst a pozorně se na něj zadívá při jeho poslední poznámce+ Jsi úžasnej, víš to? +pousměje se, protože v tu chvíli jí přijde jako někdo naprosto jedinečný, unikátní, když si bezděky vzpomene na jednoho ze svých bývalých milenců, kteří by se servírkou flirtovali+ Ale třeba si myslela, že jsme sourozenci. +zazubí se na něj vesele, aby zahnala to staré uvědomění si z očí a zase se pustí s chutí do jídla+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 14 črc 2014 21:57

Tak dobře, tak Ká dvojku ne, *smiluje se nad ní.* Najdeme něco do čtyřech tisíc metrů, abysme se úplně nezlikvidovali, *navrhne a potutelně se usmívá, děsně ho baví ji popichovat.* Žejo? ty vajíčka taky nemaj chybu, *souhlasí a vyzobe z talíře posledních pár kousíčků a pak si přitáhne talíř s palačinkama a plynule pokračuje.* Hmm, lahoda, *zamumlá s plnou pusou a olízne si rty od šlehačky. Při její poznámce o tom, jak je úžanej, po ní střelí obezřetným pohledem, sice se pousměje, ale nekmentuje to a v hlavě se mu ozývají poplašný zvonky, přes to, jak je mu s ní dobře, přece jenom nechce, aby si o něm tohle myslela nebo aby se do něj nedejbože zamilovala, jeho odjezd je jenom otázka času a akorát by si navzájem ublížili. Její teorie o sourozencích ho ale povabí a on se rozesměje.* No, tak to teda rozhodně nejsme, *zakroutí hlavou a upře na ni pohled, ve kterém se odráží všechno to, co spolu už dělali a co by se mezi sourozenci rozhodně neodehrálo. Až mu z těch představ stoupne tlak a tak se radši rychle napije džusu, aby se ochladil aspoň zevnitř.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 črc 2014 22:08

Uhmn... no víš... nemyslim, že zvládnu něco víc, než je malej kopeček za barákem a klikatý cesty v lese. +zatváří se na chvíli rozpačitě, ale v očích jí vesele svítí, jak přijala výzvu ke hře+ Budu ti muset věřit, jelikož předpokládám, že ochutnat mi nedáš. +zazubí se na něj vesele, když v něm zmizí poslední kousek vajíček a zatímco on se začne potýkat s palačinkou ona se svojí pomalu končí+ Díky bohu... +vydechne, když se na chvíli střetne s jeho pohledem. raději rychle stočí vlastní pohled ke skleničce studeného džusu+ Neměl by ses na mě takhle dívat nebo nás zavřou za sex na veřejnosti. +hodí po něm vilným pohledem, ve kterém se jí zračí veselé jiskřičky, těžko říct, jestli je to myšleno vážně či jestli ho jen škádlí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 14 črc 2014 22:16

No tak jo, tak teda jenom malej kopeček, *hraně protočí oči, ale pak to nevydrží a zasměje se.* No, to asi nedám, no, *trošku rozpačitě pokrčí rameny, protože to ho ani nenapadlo.* Ale dám ti ochutnat tohle, *nabídne se a už jí přes stůl podává pořádně boruvkové sousto na vidličce a zastaví se s ní kousek před jejími rty. Když mluví o sexu na veřejnosti, zatěká očima kolem, jako by uvažoval, kdo je sleduje a jestli by to fakt vadilo, ale pak zatřepe hlavou a přiměje mozek k poslušnosti.* No, je pravda, že tohle by se mi kolegům pak vysvětlovat nechtělo, *zasměje se.* A to si piš, že by se to k nim dostalo, poldové jsou děsný drbny, *zakření se.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 črc 2014 22:25

Uf dík ti, právě si mi zachránil život. +vydechne úlevně, než se s ním vesele rozesměje+ No ne počkej neblázni. Jen jsem tě škádlila. +vykulí oči, když jí odkrajuje takovej kus palačinky+ Ach, tak dobrá... +usměje se na něj nakonec a nabízené sousto si vezme+ Hmn, páni, naprosto úžasný. +zamručí div blahem neprotáčí oči+ Počkej, snad o tom vážně neuvažuješ? +vykulí na něj oči, jelikož jí neuniklo jak podezřele zatěkal pohledem po místnosti, než se vesele rozesměje, aby po něm vzápětí hodila pohledem prozrazujícím, že osobně by se s ním bránila málo čemu+ No co, řekl by si jim, že máš tak sexy žhavou milenku, že neudržíš ruce u těla. +zazubí se na něj jak nevinnost sama, když si nenápadně vyzuje botu a natáhne nohu, aby ho nártem poškádlila na lítku+ Skutečně? +zazubí se na něj vesele+ A já myslela, že je to výsada žen.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 16 črc 2014 22:52

Já nevim, uvažuju? *nakloní hlavu na stranu a pozvedne obočí.* Nojo, tak dobře, to fakt asi nemůžem, *vzdá to a povzdechne si.* Škoda, mohla bejt sranda, dovedeš si představit, jak by se tvářili? *zakření se a kývnutím hlavy obsáhne zbytek hostů, od kravaťáků, co nad hrnkem kávy studujou burzovní rubriku, po dělníky, co se ládujou vajíčkama a slaninou, aby nabrali sílu před těžkou šichtou.* Ještě by někoho kleplo a nás by kromě veřejnýho pohoršování zavřeli ještě za zabití z nedbalosti. *ušklíbne se.* To je mýtus, *zakroutí hlavou.* Snad každej z chlapů u nás na oddělení je větší drbna, než všechny jejich manželky dohromady, *zasměje se. Když ucítí, jak její noha skloune po jeho, podívá se na ni zpod přivřených víček, jako by ji vybízel, aby pokračovala, zvědavý, jak daleko zajde.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 16 črc 2014 23:05

No když se to tak vezme, tak uvažovat můžeš. Otázkou je jestli ti to k něčemu bude. +zazubí se na něj vesele+ Pravda, nemůžem. Navíc opravdu nepotřebuju publikum. +zavrtí nad tou představou vesele hlavou+ Pravděpodobně by byli nejdřív pořádně v šoku. Pak by část utekla, část by začala volat polici a někteří by se dokonce mohli chtít přidat. +pokývá vědoucně hlavou+ Vždycky jsem chtěla vidět, jak vypadají místní věznice. +zasměje se vesele. přimhouří oči, když se na ní tak vyzývavě dívá, jsou výzvy které přímo miluje. přejede mu chodidlem nohy po lítku, nahoru dolů, hladí ho a škádlí+ Tak na druhou stranu, aspoň nikomu nikdy nic neuteče. +zazubí se na něj vesele, když stoupá chodidlem výš a výš až přejede prsty po jeho koleni a vtěstná nožku mezi jeho stehna, kde se zdá se pohodlně uvelebí, když dojí, složí příbor a pohodlně se opře o opěrku židle, tak aby to vypadalo co nejméně nevhodně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 27 črc 2014 21:25

*Trochu poplašeně se rozhlídne kolem, jako by ho představa, že by se kdokoliv z lidí kolem chěl přidat k tý švandě, upřímně děsila, a jako by přemýšlel, kdo z nich by byl potenciálně nejhorší možnost.* To snad radši ani ne... *usoudí.* To by taky mohlo klepnout mě, *zazubí se.* No, to neuteče, občas se člověk dozví víc, než by chtěl, já razim tu teorii, že jsou věci, který o nich fakt vědět nepotřebuju. *Pousměje se, jak mu její chodidlo klouže po noze pořád výš, ale najednou se ocitne přímo mezi jeho nohama a ve chvíli, kdy zavadí o jisté citlivé partie, cukne sebou a posune se na sedadle o kousek dozadu, dál z jejího dosahu.* Opatrně, krásko, aby ten náš výlet neskončil dřív, než začal, *varuje ji zhrublým hlasem.*
Isaac Walker
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Darktor