od Jasmine Clarvik » 20 úno 2013 22:05
+zamyšleně si poklepe prstem o bradu a podívá se na něj, jako by nad něčím uvažovala+ Ne, popravdě moc na to nevypadáte. +zakroutí nakonec hlavou přičemž odmítavě našpulí rty, ale vzápětí se vesele usměje+ Máte nějakou oblíbenou zbraň? +zajímá se, zlehka pohupujíc nožkou+ Myslíte, jestli mám magii jako moje sestra? +zvedne mírně s úsměvem obočí, než pokývá hlavou+ Ano, mám stejné nadání jako ona, ale nejsem v tom tak dobrá. Chybí mi potřebná... disciplína. +zlehka pokrčí rameny+ Ale za to miluji tanec, šerm a umím zacházet s dýkami. +dodá o něco veseleji+
Byl úžasný skutečně. +zářivě se na Styx usmívá, ples si rozhodně nemůže vynachválit+ Ano... ano, to je on. +pokývá hlavou zatímco se opět začne nevědomky a nechtěně červenat+ Ale to je dobře, jinak bych byla nucena se vrátit zpět na Darktor a prožít další nudný den. +vesele se zazubí, než se zarazí nad Styxinou poznámkou+ Neferet vám psala? +zamrká překvapeně, o žádném dopise nic neví+ Podle posledních zpráv se je sestra naštěstí v pořádku, ale ještě nějakou dobu bude trvat, než všechno vyřeší. Věci se zatím moc nepohnuly. +trošku se nad tím zamračí a tak nějak posmutní, než potřese hlavou a opět se usměje+