Salónek

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Salónek

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2013 20:07

+zaklepe a vejde do Tonyho pokoje a už ode dveří se usmívá, když uvidí, že Tony má návštěvu+ Ach, Jasmine... jsem ráda, že vás zase vidím. Vítejte u nás +přivítá se s ní mile a s úsměvem se pozdraví i s Tonym+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 úno 2013 20:21

+pokývá vážně hlavou jako díky za jeho poklonu+ Ale obávám se, že to je vrchol mého umění odhadnout lidi. Víc toho bohužel nevymyslím. +zazubí se na něj vesele+ Nemusíte mít strach. Nikomu cizímu to nepovím. +ujistí ho s veselým smíchem, že jeho tajemství o tom jak je milý, si nechá pro sebe+ To je opravdu jen zdání. Pořád jsem zvědavá na vaše další záliby. +usměje se na něj s jiskřením v očích+ Záleží na tom, co byste rád věděl. +pokývá hlavou, že mu o sobě něco prozradí, stačí se jen zeptat. ve chvíli kdy se otevřou dveře a vejde Styx, k ní otočí hlavu a široce se usměje+ Dobrý den, Styx. +pozdraví jí a vstane, aby se s ní mohla přivítat+ Děkuji... já... přišla jsem vám vlastně poděkovat za pozvání na ten váš úžasný ples... za mě a za Christiana. +dodá, když si vzpomene že mu to slíbila+ Pan Dolohov byl tak laskav a ujal se mne, když jsem přišla tak nečekaně a nezastihla vás. +mile se na Tonyho usměje. umí být milá a šarmantní, když chce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 20 úno 2013 21:46

+uculí se, jak je Jasmine zvědavá a tak jí částečně něco prozradí, to, co ji tak nevyděsí+ Rád čtu. Nevím, jestli na to vypadám. Hlavně knihy o magii a tajemnu. Mám rád zbraně, hlavně chladné, a moc rád je používám +řekne neurčitě+ Poslechnu si to, co mi o sobě prozradíte. Jestli jste stejná jako Neferet, co se týče vlastností a umu +naráží na tu jejich zvláštní magii a kouzla+

+otočí se ke dveřím, když se v nich objeví Styx, široce se usměje a políbí ji zlehka na tvář+ Máme vzácného hosta +poznamená s úsměvem+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2013 21:50

Ach, za to opravdu nemusíte děkovat. Ale jsem opravdu moc ráda, že se vám ples líbil. Všimla jsem si, že jste se dobře bavila +mrkne na ni, měla Jasmine v hledáčku během celého plesu:)+ Christian... to byl ten zajímavý muž, který vám dělal společnost? +usměje se+ Copak Tony, ten se vždycky velice rád ujme každé hezké ženy +pohlédne na něj s pobaveným úsměvem+ Jak se má Neferet? Docela mě její dopis vyděsil +posadí se a nalije si čaj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 úno 2013 22:05

+zamyšleně si poklepe prstem o bradu a podívá se na něj, jako by nad něčím uvažovala+ Ne, popravdě moc na to nevypadáte. +zakroutí nakonec hlavou přičemž odmítavě našpulí rty, ale vzápětí se vesele usměje+ Máte nějakou oblíbenou zbraň? +zajímá se, zlehka pohupujíc nožkou+ Myslíte, jestli mám magii jako moje sestra? +zvedne mírně s úsměvem obočí, než pokývá hlavou+ Ano, mám stejné nadání jako ona, ale nejsem v tom tak dobrá. Chybí mi potřebná... disciplína. +zlehka pokrčí rameny+ Ale za to miluji tanec, šerm a umím zacházet s dýkami. +dodá o něco veseleji+

Byl úžasný skutečně. +zářivě se na Styx usmívá, ples si rozhodně nemůže vynachválit+ Ano... ano, to je on. +pokývá hlavou zatímco se opět začne nevědomky a nechtěně červenat+ Ale to je dobře, jinak bych byla nucena se vrátit zpět na Darktor a prožít další nudný den. +vesele se zazubí, než se zarazí nad Styxinou poznámkou+ Neferet vám psala? +zamrká překvapeně, o žádném dopise nic neví+ Podle posledních zpráv se je sestra naštěstí v pořádku, ale ještě nějakou dobu bude trvat, než všechno vyřeší. Věci se zatím moc nepohnuly. +trošku se nad tím zamračí a tak nějak posmutní, než potřese hlavou a opět se usměje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 21 úno 2013 18:11

Já nevypadám na podstatně více věcí. Rád klamu tělem +uculí se na ni+ Líbí se mi dýky, ty mám asi nejradši. Když byste chtěla, ukázal bych vám později i svoji sbírku, na kterou jsem obzvlášť pyšný. Jestli vás to tedy zajímá... Ano, přesně to jsem měl na mysli. Neferet mi říkala, že vaše magie je odlišná od té naší. Jste ještě moc mladá, abyste podléhala přísné disciplině, to všechno časem přijde. Smím se zeptat, kolik vám je? +zvědavě+ Tanec se k vám hodí, ale zbraně? Na to bych zase netipoval já vás +usměje se+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2013 18:24

Zcela vás chápu, být někde sama, kde to moc neznáte, ani lidi kolem. Klidně můžete přijít kdykoliv, až se budete nudit. Rádi vás uvidíme +nabídne jí s úsměvem+ Ano, psala mi +řekne s klidem+ Že je jí to líto, ale musí na čas odejít a nestihne se osobně rozloučit. Spíš bych se divila, kdyby odešla a nedala nám vědět +vysvětlí jí+ Tak to jsem si vážně oddechla, že je v pořádku +uleví se jí očividně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 úno 2013 18:37

+zkoumavě se na něj chvíli zahledí+ A na co ještě nevypadáte? +zajímá se naprosto bezprostředně a zvědavě+ Ale jistě že zajímá. Moc ráda se na vaší sbírku podívám. +očka se jí rozzáří nadšením+ Moje sestra v mém věku zvládala magii mnohem lépe než já. Někdy mám dojem, že moje nadání není prostě tak velké. +zlehka pokrčí rameny+ Ale jistě... dvacet. +usměje se na něj a zlehka upije čaje+ Je spousta věcí, na které byste mě nejspíš netipoval. +usměje se na něj vesele na jeho obdobu klamání tělem+ Ale také miluji jízdu na koni a lov. +doplní své oblíbené činnosti+

Jste laskavá, ale nerada bych vás otravovala. +upře na ní opravdu vděčný a přátelský pohled+ Ah... ne, já jen... odešla hodně narychlo netušila jsem, že stihla napsat nějaké dopisy. +pokrčí nad tím s úsměvem rameny+ Chtěla jsem se zeptat... jsou zde nějaká místa, která byste mi doporučila navštívit? Ráda bych poznala váš svět. +zajímá se živě o zajímavá místa tohoto světa+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 21 úno 2013 23:51

Třeba na to přijdete sama. Nebyl bych už tolik zajímavý, kdybych vám na sebe všechno prozradil +usměje se potměšile+ Dvacet? To je nádherný věk. Teprve poznáváte svět, všechno přijde, chce to jen trpělivost a ctižádost. Pak věřím, že zvládnete magii stejně, ne li líp, než vaše sestra +povzbudí ji+ Tak to máme společný koníček... ty koně a lov. Co lovíte? +zeptá se zvědavě, lidi to nejspíš nebudou+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2013 23:56

Vůbec neotravujete, přijďte kdykoliv, když se budete cítit sama +aspoň si na ni pěkně dohlídne:)+ Tady je spousta míst, která bych vám doporučila. Co konkrétně máte na mysli? Nějakou zábavu, umění, podniky, obchody, nebo spíš restaurace a bary? +řekne žertem, nejspíš by ji do žádného nočního baru samotnou neposlala+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho