Salónek

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Salónek

Příspěvekod Tony Dolohov » 19 úno 2013 21:36

To moc dobře znám. Taky jsem tady často úplně sám, Styx je pořád někde v luftu a mně to tady samotného nebaví. Vlastně je to velká náhoda, že jste tady dnes někoho vůbec zastihla +zasměje se+ Christiana? +zapřemýšlí+ Neznám. Ale jak tak na vás koukám, vy už ho znáte docela dobře +usměje se pobaveně, jak se červená+ Tu lední revue jsem s radostí oželel. Ale na afterparty jsem byl. I když většinou jenom u baru +uculí se+ Bavila jste se dobře? Styxiny plesy jsou vyhlášené.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 úno 2013 21:47

Mám prostě štěstí. +zazubí se na něj vesele, skutečně je ráda, že nemusí sedět doma samotná a čekat+ Kde jde dnes vlastně Styx? +zajímá se, jestli to Tony ví. někdy je hold zvědavá+ Zase tak moc dobře asi ne. +vyhrkne, když si vzpomene na ten polibek na rozloučenou a zrudne ještě víc+ Ale je to moc milý muž. Dělal mi společnost celý večer. +dodá už o něco mírněji a společenštěji, aby zakryla svoje rozpaky+ Škoda. Byla to opravdu zábava. Chvílemi jsem si sice myslela, že se na tom ledě zabiju, ale rozhodně jsem nebyla sama. +usměje se vesele, jak tak víc vzpomíná+ To rozhodně, byl to nezapomenutelný večer. +očka jí září nadšením+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 19 úno 2013 23:03

To netuším, kde je Styx. Nesvěřuje se mi. Má tolik zájmů, že domů se chodí jen vyspat. A to ani ne každou noc +řekne s trochou hořkosti v hlase+ Ale poslal jsem jí vzkaz. Tak to je moc fajn, že jste se seznámila s tím mužem, zdá se, že vás docela zaujal +pousměje se těm jejím rozpakům a radši změní téma, aby ji už netrápil+ Takže tady kromě toho muže ještě nikoho neznáte? Neferet vás s nikým neseznámila, než odjela? +vzpomene si na dopis od Nef, který mu Styx nedávno ukázala+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 úno 2013 23:14

+pokývá vážně hlavou, než se na něj opět zvědavě podívá+ A vy máte také nějaké zájmy? +zajímá se živě, jak chce poznat jednoho ze sestřiných přátel. skousne si ret, jak vzpomíná na své zaujetí z plesu, a zlehka jen pokývá hlavou+ Ne, nikoho dalšího zde neznám. Sestra musela odjet docela narychlo. Všechno se to tak nějak přihodilo z ničeho nic... bylo to nečekané. +zamračí se, spíš sama pro sebe, než potřese hlavou a zlehka se pousměje, jako by se vůbec nic nedělo a přitom se bojí jak to všechno doma dopadne+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 19 úno 2013 23:38

+musí se zasmát+ Ano, mám spoustu zájmů. Ale myslím, že by vás to moc nezajímalo +je si tím téměř jistý; když se na ni podívá, jak nevinně vypadá, nechce ji vyděsit+ Musíte mít ale od Neferet podrobné instrukce, když jste našla naše sídlo a mně jste poznala na první pohled +uculí se vesele+ Se Styx jste už mluvila osobně? +zajímá se nenápadně, jestli na Jasmine Styx dávala na plese pozor:D+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 úno 2013 23:49

+nakloní hlavu na stranu a upije trochu čaje+ Zkuste to. Jsem si jistá, že mě určitě nudit nebudete. +usměje se na něj, zvědavá jaké zájmy tak může být. to že ho na pohled poznala ještě neznamená, že o něm ví něco víc+ Ukázala mi pár vzpomínek a nechala mi tu takový... seznam, návod... abych nebyla úplně ztracená. Navíc se zdá, že vám hodně důvěřuje, takže poznat vás nebylo tak těžké. +schová široký úsměv za okrajem šálku když si vychutnává další doušek čaje+ Ano, mluvila jsem s ní na plese. Ale jen chvilku, měla tam spoustu práce a tolik hostů, tak jsem jí nechtěla zdržovat.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 20 úno 2013 00:18

Radši ne, nechci, abyste se mě bála, hned jak se se mnou seznámíte. Ale můžete zkusit hádat +mrkne na ni šibalsky+ Seznam? Je tak pro zajímavost by mě zajímalo, jak tam popsala například mně... kromě toho hezkého zadku +pousměje se na ni zpoza sklenky, ale netrvá na tom, aby mu to prozradila+ Tak to je dobře, že Styx už o vás ví, že jste tady. To se tady určitě brzy objeví +ujistí ji+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 úno 2013 00:34

+tiše se zasměje a zavrtí mírně hlavou+ Mě nikdy hádání moc dobře nešlo. Ale tipla bych si vás asi na některé z bojových umění... mistr meče, možná. +nakloní hlavu na stranu jak nad tím přemýšlí. docela si ho i umí představit+ No... +odolá nutkání promnout si bradu a pousměje se+ ...vyjma barvy vašich očí a vlasů, výšky a poznámky o vašem zadku... je tam uvedeno, že jste její dobrý přítel. Spolehlivý a milý, ale také nebezpečný, ale že vám důvěřuje. Proto vám řekla o našem světě. +nakloní hlavu mírně na stranu a zlehka se pousměje+ Ale neříkejte jí, že jsem to na ní práskla. +zazubí se na něj vesele+ To je v pořádku. Ráda na ní počkám. +rozhodně když jí bude dělat společnost, je ráda že s ním může mluvit, když ho má sestra tak ráda+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2013 01:09

+dorazí na Orlík, když dostane zprávu od Tonyho a vydá se do jeho pokojů+

(pokračování zítra, už musím jít)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 20 úno 2013 20:02

+usmívá se pobaveně, jak ho tam odhaduje+ Máte neuvěřitelný odhad +vysekne jí poklonu, když se trefí s tím mistrem meče+ Tak toho si cením, že mě pokládá za dobrého přítele. Milý? S tím bych asi jako smrtijed měl něco dělat +rozesměje se+ Zdá se, že o mně toho víte opravdu hodně. Prozradíte mi taky něco o sobě?
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho