Pracovna s knihovnou

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Pracovna s knihovnou

Příspěvekod Tony Dolohov » 14 črc 2013 10:41

Tak v tom případě jsi zvaná na večeři na Orlík. Styx bude určitě příjemně překvapená, jakého máme vzácného hosta +usměje se a vezme si od sluhy čaj, což je možná trošku překvapivé, ale ani Tony nepije jenom whisky:)+ Ano, jsem spokojený. Nouzi o společnost žen zatím nemám, když po nich zatoužím a kromě toho, při mém povolání ani není čas myslet na nějaký vážnější vztah, nebo dokonce založení rodiny (lách jsem si vzpomněla na to, když mi kdysi chvíli Lana psala Tonyho, jak mi hned zkřivila jeho charakter tím, jak se chtěl se Styx ženit a mít s ní potomka :lol: ) Měla bys na chvíli trochu vypnout. Alespoň dokud jsi u nás. Tady ti žádný problém nehrozí +kdyby tušil, jak se mýlí+ Ale nic... jen jsem slyšel, že tvoje sestra je stejná jako ty. Tvrdohlavá a cílevědomá +uculí se+ Říkala mi to Styx, ujala se toho trochu ti ji tady pohlídat, ale prý to bylo nad lidské síly +ušklíbne se vesele+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 črc 2013 11:24

+na tváři se jí objeví nadšený úsměv při vidině jídla+ Dobře, to nemůžu odmítnou. Děkuji. Jen tedy koukám, že jsem asi nevhodně oblečena. +usmívá se jak měsíček na hnojí a s požitkem upíjí teplého čaje, trošku překvapeně zamrká, že Tony taky pije čaj, jelikož by ho spíš tipovala na kávu, ale nijak se tím víc nezabývá+ Spokojenost je rozhodně důležitá, ale úplně to nevylučuješ, že ne? Mít někdy v budoucnu rodinu. Nerada ti to říkám, ale nikdo není věčně mladý. +zazubí se na něj vesele a přátelsky na něj zamrká ( :D hezký :D sme si to přátelské rýpnutí odpustit)+ Jo to bych snad mohla, na chvíli si odpočinout. Snad máš pravdu a tady se nic nesemele. +pousměje se trochu unaveně+ Jo to ona je, když si něco zamane. +pokývá hlavou, že je to přesně její sestra+ A vůbec já nejsem tvrdohlavá. +zazubí se a zatváří na oko tvrdohlavě a uraženě, než se opět zazubí+ Nad lidské síly? Proboha, doufám, že tu nic nevyváděla. +zamračí se podmračeně a zdá se, že svojí sestřičku brzo navštíví+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 14 črc 2013 14:05

Jestli chceš, dojdi si ke Styx, ona ti určitě půjčí něco na sebe. Určitě nepohrdneš ani koupelí +usměje se, když vidí, že přišla rovnou z akce+ Ne, nevylučuji. Nikdy nemohu vědět, koho mi osud přivane do cesty. Budeš se možná divit, ale vůbec bych se nebránil mít potomka, aby můj rod nevymřel. A rád bych to stihl, než mě zastihne smrt někde na bojišti. Problém je, že jsem ještě nenašel tu pravou, se kterou bych chtěl pokračovat ve svém rodu a založit s ní rodinu. Styx mě nechce, tak asi zůstanu na ocet +pokrčí smířeně rameny, ale cukají mu koutky+ Nevím, jestli něco tady vyváděla nebo ne, ale Styx říkala, že se prostě nedala uhlídat. No však sama uvidíš, co je u ní nového +mrkne na ni+ Ale myslím, že se má skvěle a že je šťastna... a to jsi přece chtěla +připravuje ji nenápadně na novinky+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 črc 2013 14:37

Koupelí? +zvedne na oko uraženě obočí, ale rty jí cukají v úsměvu, když si přičichne k lemu košile a zašklebí se+ Jo, myslím, že by přišla vhod. +uzná nakonec vesele+ Tak tenhle přístup docela i chápu. +pokývá vážně hlavou, než do něj vesele strkne+ Nezůstaneš, neboj. Co ty víš, třeba se brzy objeví někdo s kým bys rád pokračoval v rodové linii. +zamrká na něj vesele a přátelsky+ Co je u ní nového? +zeptá se opatrně a obočí jí vyletí do závratných výšin+ No momentálně jsem chtěla aby byla v pořádku a v bezpečí. +přimhouří podezřívavě oči a zřejmě hned odsud zamíří na Darktor za sestrou, jelikož netuší že tam už dávno nebydlí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 14 črc 2013 18:30

+zatváří se zděšeně+ Merline, tak jsem to nemyslel! +jako že by byla cítit :smich: + Myslel jsem, že po tom náročném dni bys to sama uvitala... ne že bys to jako... potřebovala... +zamotává se do toho víc a víc, jak jí chce vysvětlit, že to nemyslel tak, jak to vyznělo+ Prostě, že by sis ty sama ráda odpočinula ve vaně +svěsí ramena a už toho vysvětlování radši nechá, než to ještě víc zhorší :D + Tak to jsem opravdu zvědav, která to bude +uculí se nevinně+ No to ona v pořádku a v bezpečí prý je, co jsem slyšel, takže si o ni nemusíš dělat starosti. Ale nejlepší bude, když se jí zeptáš sama, jak se jí daří. Já toho opravdu moc nevím +pokrčí rameny+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 črc 2013 18:48

+obočí jí stoupá výš a výš čím víc ho poslouchá a rty jí cukají v úsměvu, jak se snaží zůstat vážná, ale moc se jí to nedaří, zejména, když vidí jak zděšeně se tváří. nakonec to nevydrží a tiše se zasměje+ Promiň, já si nemohla pomoct. +omlouvá se vesele a natáhne se, aby mu jemně omluvně stiskla paži+ Já to pochopila hned napoprvé, jen sem si prostě nemohla nerýpnout. +tváří se jak nevinnost sama+ Ale máš pravdu, dlouhou koupel bych určitě uvítala. +pokývá souhlasně s úsměvem hlavou+ Jen bych s ní ještě počkala, předpokládám, že v koupelně tak dobrou společnost mít nebudu. +zamrká na něj spiklenecky a opět se pohodlně opře pomalu dopíjejíc svůj šálek čaje+ Upřímně... já také. +koukne na něj vážně, přes okraj šálku, než se na něj vesele usměje+ Proboha, Tony, začínáš mě děsit. +zamračí se na něj, jak se jí nelíbí že to vypadá, že její sestra není tam kde má být+ Proč začínám mít dojem, že jí na Darktoru nenajdu?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 14 črc 2013 21:04

No tys mi teda dala +pohrozí jí se smíchem, když se to nakonec vysvětlí+ Tak pokud nechceš přijít tou koupelí o moji společnost, rád ti přijdu umýt záda +vrátí jí s kamennou tváří ten její vtípek a tváří se, jakože nevinnějšího tvora jako on na světě není+ Jak jsem řekl, já o tvé sestře toho opravdu moc nevím. Drby nečtu a Jasmine nepronásleduji, nejsem žádný úchyl. Styx ti toho určitě řekne víc +mrkne na ni přátelsky+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 črc 2013 21:16

+tváří se jako nevinnost sama, než se tiše rozesměje a zatváří se trošku provinile+ Promiň, já si prostě nemohla pomoc. Dlouho jsem se s nikým tak dobře nebavila. +pokrčí výmluvně rameny a vesele se pousměje+ Oh... +hlesne a promne si zamyšleně bradu, přemýšlejíc co s tím+ ...to je ale skvělý nápad. +rozzáří se nakonec, zřejmě se rozhodla se jen tak nedat a v očích jí vesele svítí zvědavá kdo couvne dřív+ Ach, tak dobře. Promluvím si se Styx a pak zajdu přímo za Jasmine. +pokývá nakonec hlavou a odloží potencionální starosti na chvíli později+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 15 črc 2013 14:03

Tak to jsem rád, že si někdo myslí, že jsem i zábavný smrtijed +zasměje se vskutku pobaveně a pak ji tedy vezme za slovo+ Dobře, tak pak nezapomeň Styx upozornit, že jako předkrm před večeří si dáme koupel. Tedy ty si dáš koupel a já ti budu u toho asistovat +uculí se, protože nevěří, že by se cudná Neferet před ním svlékla donaha+ To je dobrý nápad. Ale trochu mě překvapuje, že tvé první kroky vedly sem a ne za ní +pozvedne zvědavě obočí+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 15 črc 2013 15:07

Někdy ten dojem mám, ale neboj se nikomu to neprozradím. +zazubí se naprosto nevinně a zvedne před sebe ruce do výši hrudi jako by se vzdávala+ Dobře, jak si přeješ. +zazubí se vesele a rychle uvažuje co teď s tím bude dělat, ale nejspíš ho vystrčí za dveře, než si vleze do vany s takovou pěnou, ze které jí bude koukat jenom hlava a nic jiného nebude vidět+ V kolik, že to má Styx dorazit? +zajímá se naprosto nenápadně kolik, že má času na vymyšlení případného úhybného manévru+ No... +nadechne se, aby se z toho nějak vymluvila, ale nakonec to vzdá a povzdechne si+ ...za to může tohle. +vytáhne z výstřihu medailon stejný, jako ten co poslala po Jasmine+ Před pár dny se to rozzářilo jak vánoční stromeček. +podmračeně jím zakynklá+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho