No já se radši ptám. Co kdybys byla nějaká superslavná rocková hvězda. +zasměje se+ Aha, no mně to bylo divný, že by se tady nějak masivně střílelo +máchne rukou po prostoru+ Pro... och. +zarazí se a než se s tihne zastavit, pohled jí automaticky vystřelí k jejímu levýmu předloktí+ No jasně, že mi to něco říká, všichni jsme se o něm učili, žejo. +usměje se+ Já myslela, že války o čistotu krve se týkaly jen Anglie, jak se k něčemu takovýmu připlete holka z Francie? +zajímá se+ Tak to jsi asi co se týče černý magie na trochu jiný úrovni než já. +uculí se+ Pro mě je text taky hodně důležitej, možná skoro stejně jako melodie. Mám ráda hudbu, co mě nutí přemejšlet. +vypráví+ No jasně, že se mi to stává, vždycky objevím něco novýho a pak mám obsesivní období a sjíždím to pořád dokola. +zasměje se+ No jo, potom, co máma umřela, otec nás odmítal pouštět z domova, takže jsme měli všichni tři domácí školu. Nevadilo mi to, do normální školy jsem v podstatě nechodila, tak mi to nechybělo. (akorát tam dělala zkoušky, to se tak dělá, když se děcka učí doma, tak musí dělat srovnávací zkoušky na normální škole. Takže aby jí uznali OVCE, musela je udělat v Krásnohůlkách, ale výuku tam neměla.

)
Taky jsem tím strávila spoustu let a ze začátku jsme to nesnášela, ale ukázalo se, že na to mám docela talent, tak se z toho stalo moje hlavní zaměření. +šeptá+
Tony: To je mi líto, že vaší rodině zničili dědictví. +řekne soucitně a podvědomě se trochu přikrčí, když se začne vztekat+ Odvelen? To zní jako byste dělal v armádě +zasměje se+ Nepřipadáte mi jako člověk, co by snadno přijímal rozkazy. +odhaduje ho pohledem+ To je ale hrozný, to bych radši normálně dala výpověď. +oklepe se nad jeho vyprávěním o Sibiři+ Je to v Irsku, moc fajn místo. Ale jak říkáte, není nad vlastní. Zatím se probírám katalogy a hledám něco, co by mi vyhovovalo. Nejsem zas tak náročná, takže myslím, že budu bydlet brzo. +usměje se+