Temný kout obývacího pokoje

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Temný kout obývacího pokoje

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2013 04:46

Co? +otočí se a už má dort v obličeji+ To neeee. +zalka naprosto tragicky+ Můj slaninovej dort. To byl MŮJ slaninovej dort. +už už chce udělat strašnou pomstu ale upustí od ni když m dá Vici pusu+ Ale ty taky vůbec nechutnas špatně Kočko. +zubi se na ni a slupne ji plátek slaniny z dekoltu kam se ji přilepil+ Kdybys dovolila tak tě odslaninim. +culi se a pojídání z ni kousky slaniny+
On na mě stříká! +žaluje a směje se u toho a snaží se odklonit jeho útok ale tragicky ji to nejde+ Ty ses ale zakernak zakernej. +zasmeje se ale když ji povalil na gauč tak konci veskera legrace+ Ne ne lechtat se nesmí! +směje se a odhani jeho ruce a zároveň se ho pokouší taky lechtat což se ji daří tak napůl+ Prestan!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2013 13:12

Já ti upeču novej. +slíbí mu to+ Bude v něm tak strašně moc slaniny, že nebude ani držet pohromadě, vlastně to bude akorát kopec slaniny na ozdobným talíři. +slibuje mu to a přitom mu nějak olizuje krém a těsto z tváří+ Teda to je asi fakt nejdivnější pusa, co jsem kdy dostala. +zazubí se, když ho políbí, a je z toho celá upatlaná a slaninová, a jak to tam z ní začne ojídat, kámoši protáčí oči a hlasitě si stěžujou+ Počkej... počkej! +směje se na něj a trošku ho odstrkuje+ To nemůžeš tady dělat, víš jak to dopadne. +uculí se na něj a olízne mu nos+
+nějakej kluk, kolem kterýho běží, na to má poněkud úchylnou poznámku, a cestou po nich obou stříká poslední šampus+ Jo, a Parchant, co bys chtěla. +zazubí se na ni, a jeho dlouhý šikovný prsty jí tančej po všech lechtivejch místech, o kterých ví+ Vzdáváš se? +uculí se významně, a když už se nemůže bránit, vtiskne jí pusu na břicho, jednu pod prsa, a taky někam vedle nosu, jak netrefí rty, když sebou tak škube+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2013 13:26

Miluju slaninový dorty, co jsou neom kusy slaniny. +zazubí se na ni+ No jo, jo jo. Už se umraňuju, abys věděla. Náhodou už jsem úplně celej umravněnej. +ruce má sepnutý za zádama a stojí rovně jako svíčka, aby ji neště náhodou neošmatlával, ale zachvilku se začne kroutit+ Ale je to teda přišernej pocit, jak to na tobě všechno schne. Půjdem se umejt? +navrhne nevinnost sama+
Nech toho! Nech toho! Já se počurám. +chechtá se ja ji lechtá+ Jo, jo, já se vzdávám. Vzdávááám sééé. +snaží se oddělat jeho prsty, celá zčervenalá a udýchaná od toho smíchu a jak na ni sedí tak se taky moc nemůže hejbat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2013 13:47

Tak ti je budu dělat každou neděli. +zazubí se+ A mezitím budeš jíst hodně brokolice, aby tě za dva roky nezklátil vysokej cholesterol, to by mi zkřížilo mý velkolepý plány. +zazubí se a musí se culit, jak se snaží+ No jde ti to fakt krásně. +pochválí ho pobaveně+ No to mi povídej, tak divně to svědí. +ošije se+ Noo, to bysme měli. +protáhne vážně+ Jsou tu nějaký sprchy? U sauny by měli bejt, ne? +koukne na něj, čapne ho za ruku, a asi se moc nápadně uculuje, protože na ně kámoši dělaj nemravný posunky+
Bohové, no to bych teda nerad. +uculí se, a když se vzdá, zatváří se přiměřeně vítězně, zajásá, a přestane ji teda lechtat, ale nepouští ji, skloní se k ní pro polibek, a chutná po šampaňským a cole a kečupu+ Teda Kůstko. +uculí se a svalí se z ní vedle na pohovku, chytne ji za ruku a drží si ji u sebe+ Takhle bude vypadat i ta párty po naší svatbě? +koukne na ni pobaveně, celej rozsvícenej drogama a nadšením+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2013 14:05

Brokolice je náhodou super, takhle na másle a se slaninou. +uculí se na ni+ To bych ji mohl jíst od rána do večera. +na kamarády vyplázne jazyka a zašklebí se na ně a pyšně jako páv, objímající Vici kolem pasu, si ji odvede do sprchy, co tam je a konečně shodí ty špinavý trenky a pustí vodu a se slastným vzdechem si vleze pod vodu+ Uf teda... +vydechne si a vtáhne ji za sebou a začne ji umývat+
+konečně si vydechne, když ji přestane lechtat a přitulí se k němu+ Hele jak se pěkně navzájem patláme a mícháme. +culí se, jak se tam ty jejich jídla na kůži smíchávají+ Po svatbě? +zasměje se a kouká, jak mu svítí oči+ Já osobně bych teda dala přednost něčemu umírněnějšímu, třeba aby se tam neházelo jídlem.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2013 14:26

Né, hezky vařenou v páře a jenom maličko posolenou. +culí se na něj, ale nejspíš mu to nehrozí, to by byli o hladu oba+ Mhm... +vydechne spokojeně, když to z ní začne teplá voda všechno smývat, a oplachuje mu trochu záda, kam si nedosáhne, a tu a tam ho přitom nenápadně hladí po kůži+ Dobrá párty. Nechtěla bych to uklízet, ale sranda byla. +uculí se na něj a dá mu pusu, a trochu se k němu přitiskne+
Jo, pěknej hnus. +uculí se, a experimentálně ochutná vzorek z její kůže, hezky jí okmitne rameno jazykem, a zaksichtí se+ To by nežral ani Brouk, a ten je ve vývinu. +zasměje se, a přejíždí po tom místečku co si akorát očistil rty+ No ale zase si představ, to hluboký vnitřní uspokojení, až bys trefila sestru pudingem. +zahýbe významně obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2013 15:19

+šklebí se tak moc, že to málem vypadá, že mu obličej odcestuje někam na stranu hlavy+ No to ne, to by ti snad strach a úcta nedovolili. +zasměje se nakonec+ Však na uklízení tu maj lidi ne? Já bych to teda bez lidí na úklid nedělal. +zasměje se a napění si houbu, aby ji mohl zbavit veškeré mastnosty, což taky s neuvěřitelným zájmem a zanícením provádí, umývá jí každý kousek těla, některé pečlivějc+
No právě, ve vývinu by měl jíst dobrý věci, ne? +směje se potichu+ Jo, ale to dělám každý vánoce. Ale jestli chceš na svatbě jídlovou bitvu, tak ji uděláme. +přikývne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2013 18:23

V životě ne. +zavrtí samozřejmě hlavou a zazubí se+ Všecičko budem mít se slaninou, těstoviny se slaninou, makový buchty se slaninou, palačinky se slaninou, škubánky se slaninou... +culí se na něj a smývá mu ten smetanovej krém z ramen, občas si někde ještě trochu lízne a ohlazuje mu kůži+ Asi jo, Maltezius akorát luskne prsty a bude to uklizený. +přikývne a s úsměvem pozoruje, jak fascinovaně se u toho mytí tváří+ Neprodři mi kůži prosím tě. +uculí se, se slastně přimhouřenýma očima si spokojeně vychutnává jeho péči, ale u některejch míst tiše vydechne a musí se kousnout do rtu, bradavky jí pomalu tvrdnou a oči pěkně svítěj+
Ve vývinu se jí všechno. Já toho jako děcko moc nesněd, a koukej jak jsem dopad. +přejede si přes ty svoje hubený žebra a zazubí se+ Fakticky? +vykulí oči+ Házíš po ní krocana? +představuje si to s neoddiskutovatelným nadšením+ Radši né, umazala by sis šaty. +usměje se+ Maximálně šlehačkovou bitvu potom v posteli. +uculí se a dá jí pořádnou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 kvě 2013 18:29

Na makový buchty se slaninou se obzvlášť těším. +uculí se a on si pro změnu lízne její umyté a čisté kůže, nejdřív na rameni a pak strašně nenápadně sjede na místo pod klíční kostí a to polaská jazykem+ Takhle je to mnohem lepší. +usměje se na ni a když ji políbí, tak se přitiskne k ní, kůži na kůži a dlaněmi sklouzne na zadek+
Fakt? Já jsem toho jedla spoustu a dopadla jsem taky tak. Ale tak nebo tak, ještě, že to dopadlo takhle. +zsměje se+ Né, krocana, ne. Ale míváme kapustičkový souboj, ten je velmi populární. +uculí se na něj a pomalu se k němu přilepí tak, že je budou muset rozlepit až ve sprše, protože to jídlo už schne a drží je u sebe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 kvě 2013 18:43

A ovocný knedlíky plněný uzeným. +zazubí se+ To je naše ujetá verze dirty talku, jo? +zasměje se, než ho políbí, hezky si pohraje s jeho rty, a když přesune pozornost k jejímu dekoltu, úplně tiše mu zasténá do vlasů, tiskne sek němu klínem a rukama mu klouže po kůži na zádech a na pažích, hladí ho na hrudi a rty pomaličku sklouzne k jeho místu, který polechtá špičkou jazyka a hezky pomalu a beze spěchu proti němu vlní boky, aby probrala k životu jeho mužství+
Ale tobě to tak děsně sluší. +zazubí se, a chce se sklonit, aby jí dal pusu na břicho, ale nějak mu to nejde, kůže mu tak lepkavě táhne a lepí se k její+ Ty, Kůstko, asi máme problém. +nadhodí pobaveně, a tu pusu jí dá na rty, když je má tak hezky vhodně blízko u sebe+ Kapustičky. +zašklebí se Locke nepříliš nadšeně+ No, s těma se nic jinýho než bitva dělat nedá. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Letohrádek