Temný kout obývacího pokoje

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Temný kout obývacího pokoje

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 kvě 2013 23:03

Ty seš celá můj majetek! +směje se+ Dal jsem ti prsten, takže žádný výmluvy, seš celá moje. +obejme ji a zpoza jejích zad se jakože mračí na kámoše+ Oni by chtěli, protože jsou to takový lamy, že si nedokážou sehnat holku samy. +zasměje se a kluci se mu jenom smějou, protože přesně ví, která bije. Tak si tam sednou do kroužku k nim a mluví v celku o ničem a dělaj si z nich srandu, jak jsou zamilovaný+
Locke, Locke, posaď se. Klid. +kouká na něj, jak tam pochoduje, ale Lamora ji stejně asi nevnímá, ona už je na takový věci víceméně zvyklá+ nechceš si jít zaběhat? +zeptá se ho se smíchem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2013 23:20

Pff, já ti dám majetek. +uculí se+ To je od tebe pěkně sexistický,lásko moje. +zazubí se na něj a dá mu pořádnou pusu+ To je fakt, dal. +přikývne a hnedka jim ho ukáže+ Vzal mně na mý oblíbený místo, v mým nejoblíbenějším městě, a dal mi prsten. A pak jsme... +zahvízdá významně a poklepe prstama o sebe, a ukáže tři prsty a významně se uculí+ Já mám kamarádky, nějaký vám dohodím. +zazubí se na kluky a opře se dozadu o Byrona, plácaj tam o ničem a smějou se, popíjej a hecujou se kdo udělá větší kravinu+
Ale to je závažný! +koukne na ni Locke vážně, akorát rozhoduje, jestli přestěhuje chrám na vršek věže, nebo Věž na střechu Chrámu+ To bych mohl. +přikývne souhlasně a zazubí se na ni+ Půjdeš se mnou? já tě vezmu na záda! +navrhne jí nadšeně, ale pak se teda nechá přemluvit a posadí se+ Máš ještě to dobrý zelený pití? +zkoumá strašně nenápadně a upírá na ni zamilovaný oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 kvě 2013 23:27

Fakt jo? A to jako vydržel, nebo si musel sehnat náhradníka? +smějou se tam kluci, ale myslí to dobře, Byron na ně taky ukáže obhroublý hesto a vesele se zašklebí+ Pro ně je holek škoda, dáme jim nějaký nafukovací. +uculí se a dá Vici pusu. Ale kámoši je přemlouvaj, že prej budou hodný, ať je seznámí+
+usměje se na něj+ Jasně, že je to závažný. +přikývne a přitáhne si ho k sobě+ Absint? +uculí se+ jasně, že jo a hned u ruky. +vezme flašku a hned mu jednu skleničku nachystá+ Ale opatrně s tím, ať tě tady po všech těch práškách nemusím křísit. +zasměje se a upije ze své skleničky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 kvě 2013 23:45

Pánové. +koukne na ně tak blahosklonně+ To si myslíte, že si ho beru pro jeho pěkný oči? +zvedne obočí, ale pak se na ně zazubí a Byronovi dá pusu+ Myslíš, že je někdo z nich dost silnej kalibr na Angie? +uculí se na něj, a dělá, jako že to fakt zvažuje+ Ale abyste si nemysleli, my děláme i jiný věci. Někdy taky hrajem videohry a nebo jezdíme na motorce, viď? +uculí se a kasá se tam, jaká je ideální+
No jo, když dáme věž na chrám, tak si vem všechny ty extra schody, ale když dáme chrám na věž, tak tam nebude nikdo chodit a nebude u koho žebrat. +koukne na ni vážně, a vezme si od ní skleničku+ Jasně, jasně, já jsem ztělesnění opatrnosti. +uculí se, přitáhne si ji k sobě a dá jí pořádnou pusu+ Cos měla ty? +zajímá e+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 kvě 2013 00:00

Jo máme pokoj plnej videoher a kulečníku na kterým nebudeme hrát jenom kulečník, já tě prostě miluju. +usměje se dá jí pořádnou pusu+ Na Angie? Já myslím, že všichni dohromady by ji zvládli určitě. +zazubí se na ni+
Tak je dáme vedle sebe a bude to dokonalý, no. +usměje se na něj+ Já jsem neměla skoro nic. +usměje se nevinně+ Jenom absinth a tu pilulku co ty a to je celý. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2013 00:18

To je zajímavej asociační řetězec. +zazubí se na něj a taky mu dá pusu+ Já tě taky miluju, víš? +usměje se a přejede mu nosem po čelisti+ Ale museli by ji rozhodně pořádně opít. +uculí se a všimne si, že vzadu pustilo pár lidí osmdesátkovej rock a začali přiopile tancovat+ Pánové když mě omluvíte, hudba volá. +sdělí jim vážně, Byrona pořádně políbí, takovým způsobem, že kluci okolo začnou hvízdat a povzbuzovat, a jde se tam k nim přidat zatrsat si na Bon Joviho+
Vedle sebe! Ty seš tak dokonale geniální. +vydechne užasle a koukne na ni jak na hrdinku+ Jo? Jenom? Tak já ti dám pusu, jo? +uculí se a hned ji pořádně políbí+ Nikdo se mnou nechce hrát karty. +postěžuje si+ Protože furt vyhrávám. +zazubí se na ni a dolije jí skleničku+ Tady jsem ještě nebyl. +rozhlídne se okolo, když mu dojde, že už nejsou přímo na Tvrzi+ To je dobrá zašívárna, proč sem nechodíme častějc? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 kvě 2013 11:43

Jo, opít. +zasměje se+ Nebo by stačila tady ta výbava. +ukáže na všechny ty pytlíky s práškama+ To je náhodou úplně normální asociace - kulečník, sex, Vici, miluju ji. Jde to vztáhnout na cokoliv: hudba, tančí Vici, miluju ji. +zazubí se na ni+ Tak běž kočko, já se k tobě přidám. +kouká jí chvilku na zadek, jak jde tančit a chvíli kecá s klukama o všem možným, ale každou chvilku se musí kouknout na ni a uculit se, až to nakonec nevydrží a vystane a jde za ní tančit+
Já vím. +uculí se skromě+ Jen jsem ti to nechtěla předhazovat. +zasměje se a oplatí mu tu pusu+ Tohle je letohrádek, je tu bazén a sauna a mám tu aťas. +mává rukama, že to všechno tady někde je+ A ty se divíš? Seš tady jedinej zloděj, ale v kulečníku by tě vyklepli, nebo ve videohrách, to se neboj. No jestli chceš, tak já si s tebou ty karty zahraju. +nabídne se mu+ Třeba svlíkací pokr. +to jak slyší ostatní, tak se začnou hnedka hlásit, že by si taky zahráli+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2013 16:13

No to nevíš, ta holka vydrží fakt všechno. +uculí se+ Jo? To se ti musí fakt blbě přemejšlet, co? +zazubí se na něj, ale kouká na něj tak zaláskovaně, a ještě se k němu přitiskne aby mu dala pěknou pusu+ Tak jo, stav se. +usměje se na něj, dojde tam za těma lidma a chvíli tam s nima hopsá a poskakuje, než k ní dojde Byron, chytne ho za ruku a zatočí se tam s ním+ Radši mě moc neobjímej, jsem zpocená jak prase. +zasměje se na něj a oči jí nadšeně svítěj, skáče tam do rytmu a směje se s ostatníma+
Na to je těžký zapomenout. +uculí se na ni+ Bazén! +rozsvítí se mu oči+ Tam mě ak musíš vzít. +vymiňuje si hnedka+ Tss, mě by nevyklepli v ničem, já se strašně rychle učím. +prsí se tam+ Jo? Svlíkací? +culí se nadšen tou myšlenkou+ Ale je ti jasný, že hned vyhraju. +mrkne na ni pobaveně a už tam dělá místo ostatním a sype z rukávu karty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 kvě 2013 16:49

Já jsem taky spocenej jako prase, takže to fakt nevadí. +zasměje se a otočí ji párkrát dokola+ Mě se náhodou přemýšlí docela dobře, děkuju za optání. Myslím na tebe a to je všechno, co potřebuju k životu. Kromě kyslíku teda, ale ten se vlastně nepočítá. +zasměje se+ Tak co kdyby sme si šli zaplavat? To by sme pak zpocený nebyli, ne?
No to mi je jasný, že ty jsi přeborník ve všem, co děláš. +směje se, ale v dobrým a bere si od něj karty+ No jenom abys ještě nebyl překvapenej, kdo tady vyhraje. +uculuje se a rovná si karty v ruce, aby je měla pěkně popořádku a nemůže si pomoct, pokerface prostě neudrží, tak se jenom culí, ale pořád stejně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2013 17:11

A tequilu, a čokoládu. +uculí se a hopsá tam kolem něj+ Tyjo, tady je bazén? +vykulí oči+ No to bysme mohli! +souhlasí s tím nadšeně, chytne ho za ruku, vezme jim flašku s sebou a nechá se odvýst k bazénu+ No teda, to je boží! +kouká na to jak tele na nový vrata, postaví ji na kraj bazénu a smočí si palec, jestli to není moc studený, a pak se přetáhne šaty přes hlavu, aby si je nenamočila, a vyhodnotí to, že by asi nebylo vhodný jít se ve společností koupat nahatá, tak tam hupsne v prádle+
Ty umíš nějaký fajnový tríčky? +uculí se+ To je moje holka. +pochválí ji a vtiskne pusu na rameno, obhlídne svý karty a zatváří se strašně neproniknutelně, a děsně nenápadně ji vezme kolem ramen a přitulí ji k sobě, a nakukuje jí přitom do karet, a když přijde čas, vyloží svý karty a nestojí si vůbec špatně, má full house, a rozhodně ho neměl, když ty karty dostal+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Letohrádek