Salón

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salón

Příspěvekod Syriana Spinnel » 19 lis 2015 10:48

Tak to vítej do klubu, snažím se to řešit od té doby co.... +jen zavrtí hlavou+ to je jedno. Snaž se si odpočinout. Neboj se, kdyby něco, budu volat SOS. +Pak docela překvapeně ztuhne, a jakmile se Viktor vzdálí, tak zapadne zpátky do pokojíku+
Tááák, už jsem tady, tak co, postavíme hrad, velikánský +buchne sebou na koberec za drobotou, na tváři úsměv+ Limču přinese Maltézius, a pak vás dva +cvrkne dvojčata do nosíku+ okoupem, že Nicci, pomůžeš mi? +A tak tam tráví téměř celý večer hraním, z pokoje je slyšet smích a občas pištění.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 19 lis 2015 15:00

+usměje se na ni a přikývne a vrátí se k sobě, naleje si sklenici whiskey a sedne si do křesla, upíjí a přemýšlí a hledí u toho z okna+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 lis 2015 17:09

+Když už jsou prťata uplně zmordovaná, tak je okoupou a hodí do peřin, kde jim s Nicci na střídačku čtou pohádku, dokud neusnou. Pak uloží i ji a dlouho si povídají, nebo spíš Syr se ptá a Nicci povídá všechno, co ví, až z toho nakonec taky usne. Syr se usměje, je to moc hezká, chytrá malá čarodějka. Opatrně, aby ji nevzbudila se vypeleší, nebo by tam taky usnula a vyklouzne z pokojíku. A dle jejích instrukcí najde Viktora. Jemně zaklepe na dveře, kdyby náhodou spal, aby ho nebudila. Pootevře dveře a vejde.+
Ahoj, nevzbudila jsem tě? +Usměje se a sedne si vedle něj.+ Teda, jsem uplně zničená +zakření se a fakt je to fakt.+ Jak to proboha můžeš zvládat každý den? +zeptá se ho, tak trochu s tónem obdivu.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 23 lis 2015 22:16

Ano. +Zvedne hlavu od knizky a kdyz vidi ze je to ona tak se usmeje+ Vubec ne cetl jsem si nejake poznamky z vykopavek v Chajrumu. +Odplozi papiry a narovna se+ Muzu ti neco nalit? +Zepta se ji+ Ani nevydrzi m jak. Deti jsou... no vsechno. +Pousmeje se+ Kazda vterina kerou jim venuji neni ztacena.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 23 lis 2015 22:50

Ne, ne, děkuju, jsem tu autem a ještě mě čeká cesta do hotelu. +Rozloží se v tom křesle a na okamžik zakloní hlavu dozadu a zavře oči.+ Nedokážu si představit +začne pak se zavřenýma očima+ jaké to teď pro tebe je. Pro mě je to přece jen jednodušší, nic si nepamatuju, ale +rozloupne oči+ ty víš všechno. A to je to. +Opře se lokty o dlaně v naprosto nedámském gestu.+ Nechci ti nějak komplikovat... situaci. +Nakonec na ni dolehne všechna ta únava a smutek z toho všeho a nechce se v tom pro dnešek už patlat. Času bude ještě spousta.+ Vykopávky v Charjumu? můžu se podívat? +zazubí se zvědavě+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 24 lis 2015 00:42

Muzu te tam premstit i s autem jestli budes chtit. +Usmeje se na ni trochu+ Ano neni to zrovna jednoduche. Hlavne vysvetlovat dvojcatum co se vlastne stalo. Ale strasne nerad jim vesim na nos nejake buliky. +Povzdychne si a prejede si dlani oblicej+ Chces se podivat? +Koukne na ni tazave+ No jiste. +Prikyvne a poda ji slozky+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 lis 2015 18:07

Hmm tak ale takovou nabídku nejde odmítnout, nuže nalej a je mi jedno čeho, hlavně ať to má grády +zakření se a otevře složky+ takže jsi archeolog jo? +zeptá se s hlavou zabořenou v papírech a pak zvedne obočí nad objevy+ teda pane jo +vydechne a prohlíží si přiložené obrázky+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 24 lis 2015 18:13

Dám ti whisky. +pousměje se na ni a naleje jí a podá jí sklenci+ Je z naší rodinné palírny. +usměje se na ni a sedne si do křesla+ Ano. +přikývne+ Bradavice a pak kouzelnická odnož Oxfordu, archeologie a staroověké právo. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 lis 2015 18:51

Tak jo +vezme si skleničku, přiťukne si spíš tak ze zvyku a napije se. Whisky hřeje jako oheň a ten se jí rozlije do žil a prohřeje tělo.+ Och, ta je! +zapálí si k tomu a poživatelsky znovu upije+
Teda to je pěkný výčet +usměje se+ jsi úspěšný muž. +pak se ale zarazí je jí děsně divně, nějak neví co říct, aby se nějak neshodila.+ asi bych už měla jít , máš ještě určitě spostu práce
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 24 lis 2015 21:17

Jo je dobra. +Usmeje se a prikyvne a taky si zapali+ Coze? A proc? Myslel jsem ze se jeste muzes nejakou dobu zdrzet... +odmlci se+ Deje se neco? +Zepta se pak opatrne+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré