Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2014 16:07

+sedí v posteli a kouká tak kolem a přijde jí to všechno takový hezčí, takový jasnější, když je tam u toho on a když přijde, koukne na něj a usměje se+ Díky, Locke. +usměje se a vezme mu tác a položí ho na postel vedle, obejme Lockeho kolem ramen a políbí ho+ Děkuju. +zašeptá mu do rtů s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2014 16:34

+uculi ae, obejme ji kolem pasu a polibek ji rad a s chutí oplati, hezký něžně a vroucne, a nechá to na ni, jak bude dlouhéj+ paní, koukám že bych ti měl nosit snídani castejc, vyplácí se to. +zazubi se, vynda kytku z vázy a poda ji ji+ pro tebe. +usměje sr hezký, a kouká, jestli sr ji libi+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2014 16:37

+polibek je hodně dlouhej, protože na to má zrovna chuť, líbat ho před snídaní+ Já umím bejt vděčná za jídlo. +uculí se na něj hezky a vezme si od něj tu kytičku+ Děkuju. +usměje se+ a přivoní k ní+ Nevěděla jsem, že ještě něco kvete. +voní si k ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2014 17:10

+užije si každičkou vteřinu, a úplně všechno co mu dává, a je mu moc krásně a blaze+ Tak to si dám záležet, abych ho měl vždycky u sebe. +zahýbe vesele obočím+ No, musíš umět hledat. +uculí se+ a nebo mít skleníky. +připustí+ líbí se ti? +usměje se, a dívá se hlavně na ni, jak je pěkná poránu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2014 17:21

Děsně se mi líbí. +usměje se na něj mile a pohladit ho po ruce a kyticku vrátí do vazy aby ji nezvadla+ Co si daš ty? +zeptá se ho a napij e kakaa a pak si vybere toust s máslem a s marmeladou. Angrestovou. Kousne do něj nadrbi si do postele a tazave koukne na Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2014 17:42

To je dobře. +usměje se+ ty se mi taky děsně líbíš. +řekne jen tak, protože to je pravda, a nic tím nesleduje+ já si dám všechno. +zazubí se, nandá si na toust trochu vajíček, jen aby mu nepřepadly, a zajídá to studeným uzeným+ Co máš na dnešek za plány? +zajímá se, jestli ho vykopne do Camorru+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2014 18:58

No... Nic moc. +odtusi a zamyslí se nad tím.+ Přemýšlím o tom že bych se jela prilojet na koní. Po lese k letohrádku a k moři... +pokrci rameny a koukne na něj tazave+ Jen tak pomalu. Žádnej spěch. Chceš jet taky? Asi bysme si vzali i něco na svačinu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2014 20:31

To by bylo hezký. +přikývne s úsměvem a s plnou pusou+ Pamatuješ, jak jsme takhle jeli spolu naposledy? +uculí se trochu+ ukazovala jsi mi jak se proměníš ve zvíře, a pak jsi spadla a do řeky a nastydlas. +pousměje se trochu, a už nedodá, že pak se spolu parádně pomilovali na seně ve stájích, pač nechce vypadat, že na ni tlačí, ale on si to rozhodně pamatuje víc než dobře, a musí se usmát+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 říj 2014 21:49

+překvapeně na něj koukne a rty se ji roztahnou v úsměvu+ Ty si to pamatujes? Ty jsi... No boží. +pousmeje se a strčí si do pusy zbytek toustu+ Takže pojedeš taky? +koukne na něj a zvedne se z postele vezme si ještě jeden toust aby neumrela hlady a jde se do šátky prevliknout+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 říj 2014 22:08

No jasně že si to pamatuju. +pousměje se, proč se tomu diví+ Bylo to hezký. +pohladí ji lehce po ruce, a dojí svoji snídani+Ty jsi taky boží. +zazubí se trochu, a pak vstane, zbytky jídla dá na stůl a taky se doobleče, a vezme si kabátec, aby mu nebylo chladno+ Pojedu rád, když mě vezmeš. +usměje se na ni, a podrží jí kabát, aby se oblíkla+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré