Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 21:59

No. +prikyvne+ Rodinu svýho mrvyho muže. +vysvětlí to+ No jo. Tobě šli dycky jiný věci. +uculi se na něj a sama si není moc jistá jak to myslí. Jestli slušně nebi ne+ To nemusíš. +zavrti se smichwm hlavou+ Myslím že pár jich mám ještě ve sklepě. Po dedeckovi. On se tím tak trochu zabýval. Já jsem ho teda neznalá...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 22:15

No jo.Na co vůbec umřel? +koukne na ni opatrně+ Já vím, chceš ukázku?+zazubí se a zahýbe obočím, spíš tak napůl v žertu, ovšem kdyby chtěla, byl by nahej do dvou vteřin+ Bohové. +vykulí oči+ Jak jako zabýval? +zeptá se ostražitě, a už chce prohodit něco vtipnýho o tom kam se to přiženil, ovšem pak si uvědomí,ž by to asi nebylo vhodný+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 22:19

Já nevím. Popravdě nemám dost odvahy se ji zeptat. +usměje se na něj a pak se usměje ještě o něco víc+ Jakou ukázku Locke? +zeptá se ho s uculem+ No já nevím. To říkala babička že je to jeho. Teda babička byla jeho sestra ale já jsem ji říkala babi chapes... +pokouší se mu to vysvětlit+ Je tam pár datovanejch flasek s ruznejma vecma v lihu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 22:33

+akorát soustrastně pokýve, a taky se už radši nevyptává+ No, toho co mi jde nejlíp samozřejmě. +zazubí se vesele, jak on už to umí+ tvoje babička byla sestra tvýho dědy? +vykulí oči poněkud, pač i v camorru se ví, že to je vcelku degenerativní uspořádání+ tyjo, ale to je zajímavý. třeba byl doktor frankenstein, nebo něco takovýho. to by stálo za to vyzjistit. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 22:38

Takže mi něco slohnes? +zkusí to a uculi se na něj+ Ale né. +zasmeje se+ Můj děda měl svou vlastní babičku a spolu měli mého otce. A dedova sestra se nikdy nevdala ale já jsem ji říkala babi. +vysvětlí mu to. Nebo se pokusí+ Nemám šest prstů na noze. I když jsem si jistá že kdysi dávno si nejakej bratranec vzal sestrenici. +uculi se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2014 10:26

No, to bych taky mohl. +uculí se vesele, a oči mu jen hrajou+ Jo tak. +zazubí se+ No tak aspoň víš kdo to byl, co se mě týče, moji prarodiče mohli klidně bejt příbuzný a vůbec to nezjistím. +zasměje se+ Tak to je v těhle vrstvách normální ne? +pousměje se+ Máš ty vůbec nějaký příbuzný kromě Viktora a Phillipy? +zajímá se, a přijde mu děsně fajn, že se spolu normálně baví a nikdo nekřičí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2014 12:48

No to vím úplně přesně. Máme rodokmen dlouhej jako hajzlpapír a jako malá mě o těch lidech učili. O většině. Někteří byli pěkný sprosťáci. +zazubí se na něj vesele+ No... nemám. +zavrtí hlavou+ Kdybych fakt počádně hledala, tak najdu nějaký příbuzný z matčiny strany. To je asi tak všechno. +koukne na něj a nadechne se+ Locke... Co kdyby sis sednul sem. +položí ruku vedle sebe na gauč+ Vedle, prosím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2014 13:35

to je ale náhodou fajn, vědět přesně kdo seš a odkud pocházíš, ne? +usměje se+ Tak aspoň víme po kom to máš. +zazubí se významně+ tak zas tě nikdo neotravuje. ono to taky asi není nic moc, když máš furt za krkem příbuzný. +uculí se+ teda Jean to říkal. +pousměje se, pač on tohohle moc nezažil+ No... to bych rád. +usměje se, a posadí se tam k ní, trochu se jí otře kolenem o její, a hezky se na ni usměje, i když nejradši by ji teda zalehnul a pomuchloval, ale je mu jasný, že to musí brát pomalu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 zář 2014 13:50

Po kom mám co Locke? +zazubi se na něj vesele+ Ale jo tam by se asi našlo všechno. +pousmeje se+ jean má ještě nějaký příbuzný? Já jsem myslela že měl rodice a ti umřeli... +zaráží se a zamyslí se nad tim a je děsně ráda když si tam k ni sedne. Sedne si hned vedle nej přehodit si nohy přes jeho a Obejme ho tak aby si mohla dát hlavu u na jeho rameno+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 zář 2014 14:07

ty sprosťárny. +zazubí se, obejme ji kolem ramen, a schová si nos do jejích vlasů a voní si k nim, a potichu se usmívá+ Jean má příbuzný. +přikývne+ rodiče mu umřeli, to je pravda. a pak přišel k nám. Ale někde okolo Tal Verraru farmaří sourozenci jeho matky, a tak. +pousměje se, a jen tak zlehka ji u toho hladí po nohou+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré