Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 17:38

+vrátí se tam a culí se jako měsíček, skoro je nevidí a málem si sedne na Viktora+ Hi hi. Hi. +udělá a padne na postel+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 17:45

Dneska je svět drsnej, musí se o sebe umět postarat. +uculí se+ Já myslím, že to je anglická vlastnost, tvářit se, že všechno víš. Budeme ho pravidelně testovat. +rozhodne se+ Ale asi to nebude mít velkou vejšku, protože jak nás znám, bude nám to muset připomínat a taky si sám sestavovat testový otázky. +zazubí se+ A ty seš pěknej kecka a já tě děsně miluju. +uculí se pobaveně, skloní se a dá mu pusu+ A než to nadhodíš, ne, nemám kostým Wonderwoman, ovšem nejsem zcela proti myšlence si ho koupit. +zasměje se, a když přijde Wenai, zvědavě na ni kouká, co bylo+ Hele lásko, máš tady furt ten pokoj jako minule? Já si půjdu dát dvacet. +řekne děsně nenápadně, a velmi věrohodně zívne, líbne ho na tvář a zdejchne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 17:53

Určitě na nějaký otázky přijdem. Podíváme se na net. Nebo se zeptáme zdejšího sluhy, ten taky ví všechno. Možná jsou spiknutý. Maj nějakej výbor sluhů. Gang! +napadne ho+ A já budu Kapitán Amerika. +zasměje se+ Tak běž. +usměje se tomu, jak ho do toho pěkně navezla a koukne na Wenai a lehne si k ní na postel a trochu pošoupne Viktora+ Ty, Wenai... Jak se máš? +začne opatrně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 17:57

Co? Co? Žiši. Viktore! Vypadni k sobě! +vzbudí ho a odežene pryč+ Mám se dobře, ne? Skvělá párty, ne? +uculuje se+ A jak se máš ty? Docela vám to s Vici klape, co? Ste jak dvě hrdličky a milenci se milujou, milenci se milujou. +zaculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 18:00

No jo, klape. +usměje se a je vidět, že se mu to vážně líbí+ Ale o tom jsem mluvit nechtěl. Co Locke? Proč přijel? Ty jsi ho.... pozvala? +vyptává se, ne moc nenápadně+ Jak to vůbec naposled dopadlo, že jsi se z toho jejich světa vrátila sama.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 18:28

Co? Já? +koukne na něj+ No jo, kvůli té galerii aby bylo jasno. +zamračí se na něj, ať se jako opováží něco namítnout+ Získá pro mě nějaký obrazy. Jo? +koukne na něj+ Ehm... No, vrátila. +pokrčí rameny+ Měl nějakou práci, tak jsem jela domů.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 18:47

Jasný, kvůli galerii. No, doufám, že si tenhle vejlet užiješ. +usměje se na ni+ Wenai, já vím, že jsem teď víc s Vici, ale já ... totiž... ji miluju. +usměje se na ni+ Fakt moc. +zahýbe významně obočím+ A chci abys taky byla šťastná. A kdybys sis chtěla vylejt mozek jak za starejch časů, tak jsem tu pro tebe. Jo a budem muset šlohnout tučňáka.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 18:53

He hé. Milenci se milujou. +zazpívá mu poťouchle+ Takže tučňáka, jo? +zasměje se+ Tučňáka s tebou klidně šlohnu, ale zrovna musím nastudovat nějaký knížky, dohodli jsme se, že když pomůžu já jim, tak oni pomůžou mě. +řekne, jako by nic+ Takže Když mě omluvíš, tak já jdu číst.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 18:55

+rozcuchá jí vlasy+ Tak já tě teda omluvím, ale nezapomeň na ně s tím tučňákem. +podá jí knížku a přečte si název+ Karthain a společenské vrstvy. Jo, zní to jako bestseller. +zašklebí se na ni+ Tak se měj, trdlo. A zavolej mi někdy. +zvedne se z postele a mizí ke dveřím+ Čao! +zazubí se na ni, mávne a zmizí na chodbě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 20:05

+hodí po něm polštář a pak se začte do knížek, docela ji to zaujme, zejména ta část, jak likvidujou svý nepřátele+ A sakra. +ale nedá se zvyklat a čte dál+ A kurva. +vezme si druhou knihu+ No do čeho jsem se to zas namočila. +zakvílí trochu zoufale, nakonec knihy odloží a radši vyšle patrona, aby se podívala na Sanzovy a Brouka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré