Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 17:25

+opře se nad ním o lokty a musí se culit, jak na ni mžourá+ No asi za hodinu je poledne. +prohrábne mu vlasy zvlhlý spánkem, a pak se rozesměje a padne zpátky do peřin+ Já tě fakticky miluju. Seš můj blázen. +zazubí se+ Ale v šatech ze slaniny se vdávat nebudu. +koukne na něj pobaveně+ I když ty punčochy pod šatama mít budu. +mrkne na něj+ nějaký úplně superděsně sexy. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 kvě 2013 17:47

Jo jasně, a ty seš psycholog? +zasměje se+ Já vím, že ne. +usměje se a hledí na ni+ Super sexy punčochy? A myslíš, že bych ti je mohl vybrat? Fakt slibuju, že budou pěkný a úplně normální. Ani palačinkový, ani slaninový. +culí se na ni a pak si ji přitáhne k polibku+ Takže půjdem na oběd? Mám hlad jako vlk.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 18:05

Jo. +uculí se na něj+ Diagnóza zní naprostej a totální cvok. +zazubí se a skloní se pro pusu+ A já jsem absolutní blázen, do tebe. +zasměje se+ No jasně že můžeš. Já teď tajně než se vzbudíš projíždím katalogy s prádlem, ale jestli to chce vybrat sám, tak klidně. Stejně to je pro tebe. +uculí se+ Slaninový jindy. +slíbí mu+ Na svůj svatební den chci, aby na mě lidi koukali protože mi to bude slušet, né proto, že mám na sobě spodní prádlo ze slaniny. +zazubí se, ještě ho políbí a vyleze z peřin, aby se oblíkla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 kvě 2013 18:33

Já nejsem zas tak šílenej, jak vypadám. +zasměje se+ No to je přece normální, že jsi do mě blázen, ne? To už se ani neléčí. +usměje se a přitáhne si ji k polibku ještě než mu zmizí z postele a pak taky vyleze, zapálí si cigaretu a s ní v koutku úst se oblíká+ Neboj, budou bílý, jo? Nebo tělový. Jaký chceš, ale já je vyberu. +zazubí se na ni a mrkne a je jasný na co myslí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 19:07

Já nevím, já to nepoznám. +uculí se+ Ještě jsem do nikoho takhle moc blázen nebyla. +mrkne na něj, použije na oblečení čistící kouzlo, když tu jiný oblečení nemá, a obleče se+ Cigarety ti fakt slušej. +usměje se na něj, pohladí ho po ramenou, cigárko mu šlohne a potáhne si, než mu ho zas vrátí+ To je jedno, co se ti líbí víc. Já mám stejně dlouhý šaty, tak to uvidíš až potom. +zazubí se, čapne ho za ruku a jde s ním do jídelny, na chodbě ho ještě opře o zeď a políbí ho+ Ale těším se. +zašeptá mu do ucha+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2013 23:48

To se ti nelíbí? +uculí se, nadechne se do břicha, aby se jí pořádně nafouklo, a pohladí si ho+ Solidní čtvrtej měsíc. Nebo pořádná snídaně. +zazubí se+ Chceš? +koukne na něj s úsměvem+ Ale nechci tě s tím otravovat, jenom jestli fakt chceš. +lapne ho za ruku a dovede si ho zpátky do pokoje, natáhne se na postel na břicho a kinklá nohama ve vzduchu+ No hlavně se musím rozhodnout, jestli budu mít závoj nebo ne. +koukne na něj vážně, že to je zásadní+ Taky jak to tam ozdobíme, vezmeme se prostě pod stromem, nebo si pořídíme takovou tu bránu z kytek, nebo já nevim? +pokrčí rameny+ A co budem dělat, když bude pršet? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 00:05

Mě to náhodou vůbec neotravuje! Já jsem hrdej ženich a budu ti pomáhat. +lehne si vedle ní na postel a přitulí se k ní, jednou rukou ji obejme a druhou jim zapálí cigaretu+ Závoj? +udiveně se na ni koukne+ Já jsem myslel, že ty už jsou kompletně z módy. Ale pokud se k tomu můžu vyjádřit, tak já jsem pro žádnej závoj. Víš co? Vezmeme se pod stromem, ale dáme tam nějakej pěknej stůl a ten ozdobíme kytkama, to by bylo hezký ne? U toho by stál ten kněz a byli by tam prsteny, nebo kde bývaj. +koukne na ni, jakože co ona na to+ Nebude pršet. +řekne rezolutně+ Je to zakázaný, takže nebude. +zavrtí hlavou a usměje se na ni+ Vidíš jak nám to jde? Já jsem užitečnej! +vypne hrdě prsa+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 00:36

Tak jo. To mám teda kliku. +uculí se a dá mu pusu+ No, móda mě nezajímá. +pokrčí rameny+ A krom toho budu mít třicet let starý šaty. +uculí se+ Ale asi ne. +souhlasí s ním+ Chci na tebe hezky vidět. +zazubí se+ Prsteny má u sebe svědek ženicha. Až do tý chvíle než se maj natáhnout. +vzpomene si+ No vidíš, prsteny. +zazubí se+ Jestli se nevytasíš s nějakým děsně starým rodinným dědictvím, musíme si nějaký sehnat. +koukne na něj vážně+ Tak jo, pod stromem. +souhlasí s tím+ Bude to pak náš strom. Já si na něj budu chodit číst, a občas se pod ním pomilujem, a až budem mít děti, pověsíme na něj houpačku a naučíme je na něj lízt, a až umřu, tak mě pod něj pohřbíš. +zazubí se+ Můžem mít svůj strom, nebo je to na tebe moc velkej kýč? +mrkne po něm+ Jseš úplně báječnej. +souhlasí s ním pobaveně a dá mu pusu+ Tak dál, musíme se rozhodnout, jestli budem psát sliby. A kdo mě povede uličkou. +odškrtává si mentální seznam+ Vždycky jsem si myslela, že to bude brácha, ale asi bysme měli vymyslet nějakou alternativu. +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2013 00:46

Jo, já na tebe chci taky vidět. +usměje se na ni+ A ne se koukat na nějakej závoj. Svědek ženicha? +poškrábe se v hlavě, jako že si není jistej, jestli je to dobrej nápad+ A seš si jistá, že nám je Wenai během obředu nevymění za nějaký žertovný prsteny, co se scvrkávaj, nebo tak? +uculí se na ni tázavě+ Žádný prsteny v dědictví nemáme. +zavrtí bezradně hlavou+ Jenom meč, chceš nosit na ruce meč po svatbě? +zazubí se na ni+ Nějaký vyberem. Dal bych přednost něčemu praktičtějšímu, když ho budu nosit pořád, ale zase dostatečně ulítlímu, aby si ze mě kluci nedělali srandu, že jsem normální, chápeš. +koukne na ni, že to je jako jasný+ Sliby asi jo. Ale žádný dlouhý proslovy. A co kdyby jsi šla uličkou sama, ne? Jako jak chceš, ale jestli se bojíš, že se na těch podpatkách zabiješ, tak můžeš i s doprovodem.+zasměje se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2013 01:04

Tak jo, žádnej závoj. +přikývne+ No tak je budeš muset mít u sebe. +pokrčí rameny+ Saka mají takovou kapsičku tady, ne? +pohladí ho na hrudi+ Teda, budeš se vdávat v saku? +zarazí se a koukne na něj+ Ne, obávám se, že by mě to trochu omezovalo při letištních kontrolách. +zazubí se+ Meč si pověsíme do haly nad krb. Jestli nám ho vaši daj. +uculí se+ Jo, najednou myslíš na praktičnost. +zavrtí pobaveně hlavou+ Podívej se, co nosím každej den já. +ukáže mu ruku se smíchem+ Je fakt moc boží, ale taky fakt dost velkej. +uculí se a dá mu pusu+ Nemusíš ho nosit pořád. +pokrčí rameny+ Některý lidi to tak nedělaj. Nebo ho můžeš nosit na krku. +navrhne+ Tak jo. Ale já nevím, co mám říkat. +koukne na něj bezradně+ Ty to všechno víš. +pohladí ho po ruce+ A těm ostatním do toho nic není. +uculí se a dá mu pusu+ Jo, jo, půjdu sama. +usměje se, ale trošičku ji to mrzí+ No... hele... +přitulí se k němu blíž a začne dělat štěněčí oči+ Co kdybych se vdávala v converskách? Mám dlouhou sukni, nikdo to neuvidí, a když budeš chtít, večer si vezmu podpatky do ložnice... +kreslí mu prstem na prsa kolečka+ Ale celej den bych na podpatkách umřela. +zatváří se přiměřeně tragicky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré