Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 17:40

To je dobře. Že tam pořád někdo je. V domě. Neměl by zůstat nehlidanej když je tam portál. +pokýval hlavou+ No kecas! +vykuli na něj oči+ to byl docela průser ne? Počítám že ho nechytili. +uculi se+ A to bylo předtím nebo potom co zasunul? +koukne na něj tazave+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 18:15

Neboj, já bych to tam nenechal opuštěný. +usměje se na ni+ No, to docela jo. +zazubí se+ zdrhal se spuštěnýma kalhotama přes celou zahradu. +rozesměje se+ ale nechytili ho. akorát k ní teďka nemůže zpátky. +přikývne vážně+ Potom. +uculí se+ Takže je teďka samozřejmě navždycky zamilovanej. +zahýbe obočím+ slíbili si věčnou lásku. tak je z toho úplně hotovej. +uculí se trochu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 19:02

Já vím že ne. +usměje se na něj+ Děkuju Locke. +prikyvne vdecne+ Nějak ti to oplatim slibuju. +řekne mu upřímně a položí prazdnej talirek na stolek a stáhne si nohy na gauci pod sebe+ No tak to je určitě vážný. +pokyve hlavou. Však oni to určitě nějak vymyslí aby yes mohli sejít. +řekne presvedcene+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 19:19

Nemusíš mi to oplácet. +pousměje se a jen se na ni dívá, jak je pěkná, a jak dlouho ji neviděl+ nedělám to abys mi něco dlužila. +pokrčí rameny+ No, on je teďka úplně špatnej, chudák. Asi mu budeme muset s klukama nějak pomoct. +uculí se+ předstírat že jsem učitel hudby a učím ji na klavír, a nějak tam dycky Brouka propašuju. +zazubí se vesele, jak on už to umí+ A co ty? co jsi tu zatím dělala? +pousměje +
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 19:25

Třeba v klavíru. +usměje se na něj a tak trochu ho okukuje protože se ji líbí a děsně ráda by ho chytla za ruku a držela+ Díky Locke ses moc hodnej. +usměje se na něj mile+ Já se mám tak docela normálně. +pokrčil rameny+ Pitvala jsem mrtvolu! +řekne hrdě a vypne hruď+ A moc mi to šlo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 19:50

třeba v klavíru. +zazubí se+ akorát budu muset sehnat někoho, kdo bude hrát, zatímco ty dva se budou vítat. +uculí se, a je rád, že na něj tak kouká+ Cože jsi?+vykulí oči+ Jako schválně? +ujistí se, pač on by něco takovýho rozhodně dělal jen kdyby fakt musel+ No... a jaký to bylo? +zeptá se zaujatě+ nebylo ti blbě? +nakrčí trochu nos+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 19:54

No.. Já znám jenom Phillipu ta umí hrát na klavír. +zazubi se na něj+ N jasné že chtěla. Dyť je to děsně zajímavý. Mohla bychto dělat pořád. +rozmluvit se o tom nadšeně a s vervou+ Preparovaly sme orgány a dávali je do sklenic a zalivaly smradlavou vodou. A pak se koukaly na buňky srdce. No boží. +pokýval vážně hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 20:14

Tak Phillipu bych ku pomoci asi nepřekecal. +zazubí se+ jak se vůbec má, švagrová moje nerudná? +usměje se+ Jo? +pousměje se, a spíš se kouká jak je zaujatá a jak o tom nadšeně vypráví a moc se mu to líbí+ No tak hlavně že se ti to líbilo. +usměje se na ni hezky+ A ty orgány máš někde na výstavce? +uculí se trochu+ Já nějak netoužím vidět, jak to vevnitř funguje. Jen ať to zůstane všechno tam kde má. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 zář 2014 20:47

Phillipa je někde na návštěvě ve Švédsku takže je tu docela klid. +uculi se na něj+ Neexistuje to šlo prp nějaký studenty do školy. +zavrti hlavou s úsměvem+ Ale když víš jak to funguje tak je to taky snazší spravit. +usměje se na něj tak nějak mírně a mile+ No jo je to trochu nechutný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 zář 2014 21:21

Páni. Ona tam má rodinu, co? +koukne na ni+ No jo, mně tyhle léčitelský věci nikdy moc nešly. +pousměje se+ Jean to má trochu načtený. a rozhodně má lepší stehy. +zazubí se+ ty bys chtěla bejt léčitelka? +usměje se+ Já ti nějakej orgán v láku klidně ukradnu. +uculuje se+ třeba játra ve sklenici, nebo tak.
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré