Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 13:36

my tu budem hodný. +slíbí a nevinně zamrká+ Vzala? Wenai? Fakticky? +kulí nevěřícně oči+ Takže se jako nechtěli vzít? A byli teda spolu nebo nebyli? +je taková zmatená+ On jí ublížil? +zachmuří se a pomáhá mu vršit bordel na Viktora+ Možná bysme si měli pokecat radši s ním. +zahučí temně, ale pak se na něj usměje a vezme si od něj hadici+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 13:45

Byli spolu. +prikyvne+ Co já vím tak do sebe byli blázni ale pak se Wenai vrátila a já nevím co se stalo. +pokrčil rameny a natáhne se tak, že si položí hlavu do jejího klína+ že bysme si zahráli na velkyho zlyho bráchu? +uculi se a když mu pohled padne na Viktora na posteli tak se musí rozesmát+ Asi jo vzhledem k tomu že tenhle je v limbu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 14:37

Tak to je asi blbý, když to neřekla ani tobě, co? +koukne na něj trochu s obavou, opře se o postel a bloudí mu prsty ve vlasech+ No jasně, někdo tyhle povinnosti musí převzít. +uculí se+ Chceš bejt hodnej nebo zlej policajt? +zazubí se+ Hele víš co? Měl bys taky někdy zase jednou zajít někam s ní. Poslední dobou seš furt se mnou a taky jí musíš chybět. +navrhne, skloní se a dá mu pusu na nos+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 15:05

Zlej policajt. +zazubí se+ Myslím že jo. Každou blbost rozmaže do nekonečna, ale když je to vážný, tak se větši nou zahrabe a nemluví. +přikývne a koukne na ni+ Ale mě se s tebou strašně líbí. +kouká na ni jako štěně+ A nejsem si jistej, jestli to tak dlouho bez tebe vydržím. +nakonec pohled sklopí+ Ale asi máš pravdu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 15:31

Tak já budu hodnej. +souhlasí+ Mně se s tebou přece taky líbí. +usměje se a dá mu pusu+ Mluvím o jednom večeru, a jestli se pak nevrátíš, tak si pro tebe dojdu a přitáhnu si tě za kalhoty domů. +zazubí se+ Aspoň se na mě pak budeš víc těšit. +mrkne na něj poněkud nemravně+ Ale nechtěla bych, abys kvůli mě přišel o kamarády. +hladí ho ve vlasech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 15:40

Takže ty jí nabídneš kafe a já ho na ni vyliju? +zasměje se a proplete prsty s jejíma+ Bobře, dobře, já se vrátím slibuju.+dušuje se+ I když možná tentokrát s tučňákem na vodítku, ale doufám, že mě nevyhodíš. Mohl by bydlet v mrazáku. Ty seš náhodou taky moje kamarádka. Nejlepší. +políbí ji na hřbet ruky a usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 16:21

Tak nějak si to představuju. +zasměje se+ Jé, budeme mít tučňáka! +nadchne se+ Pojmenujem ho Pepi a založíme mu továrnu na Pollaretti. A Jeefes ho bude krmit rybíma prstama. Budeme mít hlídacího tučňáka. +uchichtne se+ Já bych tě nevyhodila ani s medvědem, ale musel by spát venku. +vymíní si+ To jsem ráda. +usměje se na něj hezky+ Taky tě nebudu půjčovat ostatním na moc dlouho. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 16:33

Tak jo, jsme domluvený, bude to tučňák Pepi. +směje se+ Radši tučňáka, s tím se líp přelízá přes plot. +uculí se+ Ale mohli by sme mít i hlídacího medvěda, jakože v boudě. +navrhne+ A já bych mu ji postavil! +vyprsí se+ Dobře, tak občas teda vyrazím s kamarádama, ale budu se před nima tebou chlubit. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 17:00

To je fakt, s medvědem bys asi tak nenápadnej nebyl. +zazubí se+ Ale musím říct, že pro mě ještě nikdy nikdo neukrad tučňáka. To je fakt důkaz lásky jako prase. +uculí se+ Tak jo. Aspoň bude mít náš lidožravej tučňák Pepi kamaráda. +souhlasí+ A doufám, že Jeefes ví, co žerou medvědi. No, to můžeš. Ale musíš o mě říkat samý pěkný věci, a vymejšlet si jenom trošičku. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 17:09

Jo tak to bude lidožravej tučnák, jo? +zasměje se+ Já myslím, že Jeefe ví snad všechno. Aspoň se tak tváří. Možná by sme si ho měli občas vyzkoušet. +začne tam vymejšlet+ Já si ani nemusím vymejšlet, ty seš náhodou dokonalá, jsi skvěle praštěná, umíš čarovat a seš prakticky wonderwoman. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré