Pánský pokoj

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pánský pokoj

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 kvě 2013 17:18

+koukne kolem, jestli je někdo nesleduje+ Ty... totiž... seš úplně báječnej a já mám asi tak milion a jednu chybu a Phillipu, která mi je připomíná. +skousne si ret+ Já se bojím, že to zkoním. Strašně. A taky tě miluju, ale já to jednoho dne zkoním. +řekne mu, je už taky patřičně líznutá+ Jsem? Jsem že jo. +uculí se na něj a přitulí se k němu+
Ale my si z ní něděláme srandu, my to s ní myslíme smrtelně vážně. +řekne jeden+ Až do doby než odjedeme. +zazubí se na ni druhej+ Ale no ták... +udělá na ni psí oči+ My sme s bráchou tak ošklivý, že si nikdy božího kluka nenajdem, takže jsme odkázaný na pomoc druhejch. +politujou se před ní+
+Byron se zasměje+ Tak jim ho nech, kočko. Mám tu ještě záložní. +zasměje se a vyndá ještě jedno a podá jí ho, nejdřív si od ní ale vezme pořádnou pusu, než jí ho dá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 17:41

Když já nevím, co mám udělat, abys to pochopila. +koukne na ni nešťastně a poněkud přiopile+ Já tě mám fakticky rád se vším, a mám rád i tvoje chyby. Jsou to totiž děsně boží chyby. +uculí se na ni+ To si piš, že to zkoníš. +přikývne vážně+ Já to taky zkoním, nejmíň milionkrát. Tak to prostě chodí. +zamudruje v náhlým záchvatu filozofování+ Ale žádný zkonění nemůže bejt dost pitomý, abych tě už nechtěl. +slíbí jí a široce se culí, ale pak zvážní a přitulí ji k sobě+ Já už jsem o tebe jednou přišel, a je to teda pěkně zasraný, takže už to znova zažít nechci. +zamumlá jí do vlasů a pohladí ji po zádech, a oči se mu poněkud lesknou alkoholem+
No tak jo, za tu děsnou odvahu si to asi zasloužíte. +souhlasí a zazubí se+ Vyjebat s Phillipou, to chce koule. +přikývne uznale, než jí dojde, jak to její plácání vlastně vyzní+ Ojebat Philllipu. Vyje...ugh. Na zdraví. +utne to radši, uculí se na Byrona a radši si přihne ze svýho koflíku+ Ty máš ještě. +vydechne naprosto uchváceně+ Já tě miluju. +kouká na něj unešeně a honem mu dá pořádnou pusu+ Už jsem vám říkala, že ho miluju? +zazubí se na Sanzy a zapálí si nový brko+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 kvě 2013 18:18

Ale já to chápu, Locke, nemusíš nic dělat. +trochu se zamračí, když jí to tak nešťastnej vysvětluje jak trubce trubkovaté+ Neměla jsem s tím začínat, co? +pousměje se+ Víš co, půjdu si lehnout. +usměje se na něj a dá mu pusu+ K sobě. Tak přijď, až tu skončíte. Užij si to, Locke.
Na to my máme dost velký koule. +zazubí se na ni Calo a zapálí si brko+ Hustýýý. +vyfoukne kouř a podá špeka bráchovi+ No né, Galdo. Ona ho miluje, věděl jsi to? +koukne Calo na bráchu+ Něco jsem tušil, skrytý pohledy nad stolem, otevřený doteky pod stolem. +zapolemizuje si a zašklebí se na bráchu+
+Byron se zasměje a přitáhne si Vici k sobě+ My sme jasný, co, kočko? +dá jí pusu a potáhne si z jejich brka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 kvě 2013 18:51

Počkej... určitě? +koukne na ni jako kdyby mu hodila hračky do kanálu+ Tak já přijdu. +slíbí jí teda a snaží se děsně urputně přijít na to, jestli chce vážně bejt sama, nebo ho zkouší a chce aby ji zastavil, a vyplázne jazyk na Jeana, co se mu nepokrytě směje+ Ženský. +zafuní frustrovaně a přisedne si k Jeanovi, ještě chvilku tam spolu popíjej a když už se s ním točí místost, zvedne se a poměrně dovrávorá k Broukovi, kterej už sotva leží, opře ho o sebe, se všema se rozloučí a napůl donese malýho Parchanta do nějakýho pokoje pro hosty a uloží ho do postele, pak ho osvítí geniální nápad a odpotácí se do zahrady, kde orve nějakej záhon a s kyticí se vrátí do jejího pokoje, napotřetí trefé správný dveře a zapadne k ní do postele+ Kůstko... hele, nesu ti kytky. +vyprsí se hrdě+ Už se nezlobíš? +koukne na ni nešťastně+
No hlavně my je neukazujte. +zazubí se+ Víte co udělejte? +navrhne jim+ Když už propagujete ten zdravej životní styl, běžte si poránu zacvičit pod její okna, nahoře bez. +uculí se+ Jen si to vemte, ona děsně dlouho abstinuje a najednou má přímo z pokoje výhled na polonahá, mírně zpocená protahující se mužská těla, a je jasná. +zazubí se+ Vy ste pitomý. Bledá závist. +zasměje se a vyplázne na ně jazyk, a jak si ji k sobě Byron přitáhne, sklouzne mu z opěrky do klína, tak mu dá ze strany pusu na čelist a taky si potáhne z brka+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 kvě 2013 20:12

+dvojčata na ni vykuli oči+ To je naprosto geniální nápad! +vyseknou ji dvojitou poklonu+ Máš nás neskonaly obdiv fakt. Kdybys někdy něco potřebovala - ve vsi slušnosti +dodají když si všimnout jak se Byron tváří a jak si ji majetnicky obejmul kolem pasu+ Jsme ti k službám. To ji položí. +oba se odeberou do křesel v rohu kde začnou rozvíjet další plány jak nachytat Phillipu+
Ty ses fakt neskutecna. +zazubi se na ni Byron+ Ehm... Mám taky nějakou šanci vidět tě ráno cvičit polonahou? Nebo polonahou? +s uculem ji rty pohladi po krku a nenápadně na ni mrká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 20:52

No není za co. +zazubí se+ Která holka nekouká ráda na polonahý chlapy? +uculí se na ně+ Tak jo, já se vám ozvu, až budu něco potřebovat. +zamrká na ně+ No, to měla subtilní narážka, že bys mohl chodit doma častějc bez trička. +uculí se na něj a dá mu pusu+ A vzhledem k tomu, že jediný cvičení, který praktikuju, je sex, je to víceméně na tobě. +zasměje se+ A kdybys po tom fakt hodně toužil, jsem vcelku ochotná naučit se takovej ten striptýzovej tanec. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 kvě 2013 21:22

Jo? Ty chceš obdivovat mou muznou hruď vid? +zaculi se na ni+ No pro tebe jsem ochotnej donyst i takový obětí jako chodit bez trika. Fakt? Ten tanec? +chvilku na ni beze slova hledí a představuje si to a je rád že mu není vidět klín pak si uvědomí že na něm sedí a nejspíš to cítí+ Ehm. Víš že tě strašné miluju a že jsem ti dál velkej prsten takže... Kdyby ses to naučila tak mě by to udělalo ohromnou radost. +mrká na ni rozpustile a uculuje se u toho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 kvě 2013 21:57

Hmm, odhalils mě. +zazubí se+ To je totiž moje oblíbený mužná hruď. +uculí se na něj, dá mu pusu a zlehka ho pohladí pod tričkem na boku+ Tak to vypadá, že by tě to potěšilo fakt hodně. +mrkne na něj, když ho pod sebou ucítí, a tělem jí projede záchvěv vzrušení+ To jsem moc ráda, že mě vůbec citově nevydíráš. +zazubí se a dá mu pusu na nos+ No... sexy tanec sice neumím, ale svlíknout se pro tebe můžu kdykoliv budeš chtít. +nadhodí nenápadně a kouká na něj přes okraj svýho hrnku s tequilou, co už skoro vyluxovala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 kvě 2013 23:40

Jistě citové vydírání je naprosto mimo můj obor. Já tě jenom tak lehce popichuju. +zasmeje se ji do kůže kterou ji na krku a rameni olibava+ Hec! +zazubi se kolem+ Ona se pro mě svlikne kdy budu chtít! +vypadá na to náležitě hrdej+ A tu holku já si budu brát. Jsem já to ale stastnej kluk. +lebedil si spokojeně+ Ale ten tanec se taky naucis že jo. +ukecava ji+ Hele já se ho taky naučím a budu tě jim svádět.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2013 00:14

Jo ták. +uculí se+ No ale koupil jsi mi fakticky velkej prsten, takže to budu muset přinejmenším zvážit, +zazubí se na něj, a Sanzové uznale zakývaj hlavama+ A pro nás se taky svlíkne, kdy budem chtít? +zajímaj se+ Koupili jste mi snad prsten? +koukne na ně pěkně zvrchu+ Nekoupili. Tak máte smůlu. +vyplázne na ně jazyk, a lehce se mu zavrtí na klíně, jak jí jeho rty zrychlujou dech+ A já jsem šťastná holka. +usměje se mu do ramene+ Ale mohla bych bejt ještě šťastnější. +nadhodí strašně nenápadně a prstama po šplhá po bocích+ No jo, co bych pro tebe neudělala. +uculí se teda, a pak vykulí oči+ Tyjo, fakticky? +zazubí se nad tou představou+ Ty mě svádět nemusíš, tobě stačí, když se usměješ, takovým tím božím způsobem, a už se mi svlíkaj kalhotky. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré