Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 00:24

+prudce oddychuje, a sotva má volný ruce, hezky je kolem ní obmotá a obejme ji+ Teda Kůstko, ty seš číslo. +zasměje se a dá jí pusu, a lehce ji hladí po boku+ No vidíš, tak sis aspoň taky zkusila něco jinýho. +uculí se+ Já se asi musím jít osprchovat. +zavrtí se, jak je celej ulepenej a zpocenej, ještě jí vtiskne pusu a na chvilku zmizí v koupelně, a za chvíli se vrátí s ručníkem kolem boků, vezme jí ze stolu cigarety, aby nemusela vstávat, a výjimečně si taky jednu zapálí+ Někdy musíme spolu kouknout na nějakou tu kazetu. +zahýbe na ni obočím, natáhne se vedle ní, vyfoukne na ni kouř, vlasy má na konečcích ještě vlhký a voní čistou kůží a Lamorou+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2013 00:28

+usměje se vezme si od něj cigaretu a prituli se zase k němu+ A proč? +uculi se+ To jsou nouzový kazety pro chvíle samoty. Já myslím že se spolu dokážeme zabavit mnohem líp. A vymýšlet mnohem zajímavější věci. +zazubi se na něj+ Díky že si nemyslis že jsem šílená. +zašeptá a vděčné ho políbí+ Slibuju že ptiste si se mnou můžeš zase dělat ty co budeš chtít.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 00:41

Třeba se mi líbí představa, jak se na ně díváš sama. +zamumlá jí do kůži na rameni, kterou jemně přejíždí rty+ A co u toho děláš. +uculí se, než se svalí na záda, podloží si jednu ruku pod hlavu a druhou si ji k sobě přitáhne+ Kůstko, já žiju se Sanzama. Rozhodně si nemyslím, že jseš šílená. +zazubí se a dá jí pusu do vlasů+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2013 12:53

+zasměje se+ Skvěle, skvěle. Ty dva se rozhodně nebudu pokoušet přetrumfnout. +típne cigáro a stulí se k němu do náruče a přetáhne přes ně oba peřinu+ Dobrou, Locke. Díky, že mi dovolíš bejt cvok. +usměje se na něj a vtiskne mu pusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 14:26

Obávám se, že to by ani nešlo. +zazubí se, přikreje je ze všech stran a dá jí pusu na rameno+ Dobrou, Kůstko. +usměje se, přitulí si ji blíž a zavře oči, a za chvilku to dře blaženým spánkem čerstvě uspokojenejch+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2013 17:01

+ráno se spokojeně vzbudí a nechá si dovíst snídani na balkon, kde si sedne s knížkou a ucucává čaj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 17:07

+jemu to trvá chvíli dýl, ale nakonec se z peřin taky vykulí, obleče si spodky a vyleze za ní, zívá na celý kolo a vůbec je poněkud přeleželej a rozcuchanej, a mžourá do sluníčka+ Dobrý ráno. +uculí se na ni, sedne si vedle, nohy si opře o zábradlí a nenápadně vybílí talíř se snídaní+ Jak se máš, snoubenko? +mrkne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2013 17:24

Mám se hezky. +usměje se na něj+ Ale venku už je trochu zima. +přitáhne si župan k tělu+ Hm... víš co mě napadlo? Není tu trochu nuda? Říkala jsem si, jestli se nechceš zas podívat do Camorru. Něco ukradnout. Chvíli žebrat na schodech. Spravovat chrám a tak. +koukne na něj tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 zář 2013 17:37

Chceš zahřát? +zazubí se a přejede jí dlaní po paži, protože tření jak známo způsobuje teplo+ No... jasně že chci. +usměje se+ Už jsme tam dlouho nebyli. A myslíš do Camorru nebo do Camorru? +koukne na ni opatrně a zahýbe významně obočím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 zář 2013 17:45

Tak jo. Upeču dýňovej koláč na cestu. +uculí se na něj+ Ráda peču věci na cestu. Co? +koukne na něj zmateně+ Oni jsou dva nebo co? Teď jsem zmatená, Lamoro, jak to myslíš? +začne přemýšlet a skoro je na ní vidět, jak jí to šrotuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré