Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2013 17:39

Tak jo. +zazubí se a poslušně vstane+ A neutrpí tím moje mužnost? +zasměje se, a nestačí kulit oči, když se vytasí s provazem+ Uh... jo, jsem připravenej. +vydechne, a v životě by to nepřiznal, ale žaludek se mu maličko stáhne očekáváním a napětím, napíná všechny svý zlodějský smysly do tmy a snaží se odhadnout, odkud přijde, a zároveň si takhle potmě připadá ještě nahatější a obnaženější, než vážně je+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 17:49

Jo... to utrpí. +odtuší tiše a trochu se pousměje, když k němu pomalu přijde, stoupne si před něj a chvilku studuje jeho tvář než ji vezme do dlaně a palcem přejede přes rty a prsty prohrábne jeho vlasy+ Jsi bezbraný. Jsi bezmocný. Jsi můj... +obejde ho a zezadu mu zašeptá do ucha+ Že ano?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2013 17:55

+dýchá pomalu a pravidelně, jak se snaží zůstat v klidu, ale když se ho dotkne, dech se mu proti jeho vůli zrychlí+ Ehm... no jo jsem tvůj. +ošije se trochu a jak na ni nevidí, je z toho celej napjatej+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 17:59

+po jeho odpovědi nespokojeně zamlaská za zavrtí hlavou, načež ho štípne do zadku, aby to zabolelo+ Říká se: ano, paní. Zopakuj to. +nařídí mu tichým , ale jasným a autoritativním hlasem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2013 18:10

Au! +vyjekne ublíženě, jak to nečeká, a reflexivně si chce to místo protřít, než mu dojde, že je přivázanej+ A co když ne? +postaví se do opozice a otočí na ni hlavu, a v očích mu zajiskří+ Já nemám moc silnej pud sebezáchovy. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 18:18

Ne se nepřipouští, Lamoro. +zasyčí mu do ucha+ Když řekneš ne... +začne pomalu a její ruce se mu plazí přes břicho nahoru na hrudník+ Tak přijde trest. A ty si ho zasloužíš. Mě musíš poslouchat. +šeptá a najednou ho prudce štípne do bradavek, na hranici bolesti a slasti. Nakloní se k němu a tak že mu horký dech ovane krk znovu zašeptá+ Rozumíš? +špičkou jazyka mu přejede krk pod uchem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2013 18:28

+uteče mu něco mezi zasténáním a bolestným výkřikem+ Ugh... tresty nejsou tak špatný. +uculí se, a po zádech mu z její blízkosti přeběhne mráz, ale tak příjemnej+ Teda chci říct, ano paní. +zazubí se, a honem nasadí vážnou tvář, aby si nemyslela, že si z toho dělá srandu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 18:34

+pousměje se, ale tak, aby to neviděl+ A víš, co je ještě příjemnější, Lamoro? +zašeptá mu do ucha a rukama sklouzne z hrudníku na břicho, lehce se k němu zezadu přitiskne a hladí ho po stehnech proklatě blízko jeho klínu+ Odměna. +zašeptá a sevře v dlani jeho koule a jemně je promne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 zář 2013 18:44

Hm? +vydechne potichu a strašně nenápadně se snaží nastavit pánev tak, aby se ho dotkla v klíně+ Ah, bohové. +zasténá potichu a už je zase vzrušenej+ Jo odměna se mi líbí.+vyhrkne a uculí se+ Tak co budu muset udělat? Tančit v selským kroji? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2013 18:53

Budeš poslouchat, Lamoro. +řekne mu a pustí ho+ A nemluvit. +oznámí mu ještě, vytáhne poloprůhlednej pruh černé látky a uváže mu ho kolem očí, takže vidí jenom stíny+ Chtěl bys, abych ti to udělala rukou? +zeptá se ho, když stojí před ním a špičkou prstu přejede po stehně, proklatě blízko jeho mužství+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré