Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 12:00

+uzme Wenai v koupelně holící pěnu a pečlivě stříká Viktorovi kolem očí obroučky jako brejle+ Svaž mu boty k sobě. +naviguje poťouchle Wenai+ Jo, budeme navždy mladý a krásný, jako jsme teď. +souhlasí s takovým plánem a vezme si panáka+ A na flašky, co nikdy nedojdou. +uculí se, ťukne si s nima a oklopí to do sebe+ No já teda budu mít apartní vozíček a ty mě budeš tlačit. +sdělí Byronovi vážně+ To nevadí, spánek je pro slabý povahy. My jedeme až do rána, a pak zase znova +zazubí se a jde se podívat, co by pustila za hudbu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 18 úno 2013 12:07

+zaklepe na dveře a pak otevře a vejde a pustí dovnitř Lamoru+ Pan Locke Lamora z Camorru, slečnou. +uvede ho podle předpisů ukloni se a počká kdyby bylo nutné ho zase vyvést+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Locke Lamora » 18 úno 2013 12:19

A někteří z nás mají vyšší cíle, než si každou středu zašoustat. Mohli bychom prosím opustit záležitosti mýho péra a začít se věnovat naší záležitosti? +koukne na něj nerudně, ale to už dojdou ke dveřím, Locke se napřímí, nasadí nenuceně ležérní výraz a vstoupí dovnitř, přelítne pohledem přiopilou trojici a zvalchovanýho Viktora a dovolí si zůstat na Wenai pohledem o chviličku dýl než na ostatních a ke svý nelibosti zjistí, že je pořád stejně zrzavá a kostnatá a že je pěkně v prdeli, posbírá všechny zbytky Trna z Camorru, co v sobě má+ Ahoj Wenai. +věnuje jí cosi, co považuje za poměrně přesvědčivý přátelský úsměv+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 12:24

No yo si piš že tě budu vozit a vyhrajeme všechny závody. +koukne na Wenai a uculi se+ nemáš proti nám šanci. +koukne na Maltezia a pak na Lockeho. + Bacha tvuj starej! +sebere Wenai panáka a vypije ho místo ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 12:36

+když ho tam uvidí tak se ji na okamžik zastaví srdce v těle a dokonce si nechá od Byrona vzít panáka+ Locke. +usměje se na něj+ Nevěděla jsem že prijedeš dneska máme tu takovou malou party... Totiž chceš ten obchod projednat hned aby ses nezdržoval? Nebo... Máš čas?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 12:44

A budem vždycky první ve frontě na prášky. +zasměje se a pak zvědavě kulí oči na Lockeho+ Kdo to je? +zašeptá strašně potichu a nenápadně Byronovi do ucha, takže je to slyšet až v přízemí+ Má vtipný kalhoty. +zahihňá se+ A dá si s náma panáka? +zajímá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 úno 2013 12:48

Vyskytly se menší komplikace. +zaobalí to trochu, protože si není jistej, kolik toho může přede všema říkat+ Takže jsem to radši přijel projednat osobně. +vysvětlí, aby si třeba náhodou jako nemyslela, že má jiný motivy+ Pokud tě to neobtěžuje. +dodá potom, a pořád si ji prohlíží a snaží se tvářit maximálně obchodně+ Co je špatnýho na mejch kalhotách? +rozhodí ho to přece jenom trochu z koncepce, má na sobě normální kožený, trochu olejem upatlaný kalhoty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 13:10

Ano jistě. +prikyvuje+ půjdem do... +už chtěla říct ddo knihovny ale ta je zavřená+ pánského pokoje. +vyjde že dveří a nechá tam Byrona s Vici a s Viktorem který se zrovna prevali a s rachotem z něj spadne všechno co na něj Byron naskladal+ Jaké komplikace? Je to vazne? +zeptá se když za nima zapadnou dveře a nasadí nanejvis ochodni a co nejmíň opilý tón+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 13:18

+chvilku kouká jak za téma dvěma zaapadnou dveře a jazkem si prejizdi po zubech vypadá že má poněkud obavy+ To je Locke Lamora. Wenai si ho skoro vzala. +začne a jde skládat zase věci na Viktora+ Pak spolu utekli že svatby jako oba to měli naplanovany. Netušil jsem že by se tu měl objevit trochu mi to dělá starpsti kvůli Wenai. Asi si s ni o tom pokecam. Co ta vodarna? +uculi se a očí mu zasvítila a potáhne si kouře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Locke Lamora » 18 úno 2013 13:32

Děkuji. +přikývne a jde za ní+ Ty se někam chystáš? +pozvedne významně obočí na Jeana, co vykročí s nima, a mlčí až dokud nedojdou do pokoje+ Kurva Wenai! Snažíš se mě zabít, nebo jsi mi ten šek poslala jen tak pro srandu Dobrodinci? +prohrábne si frustrovaně vlasy+ Sotva ho Galdo donesl do účtárny, zmizel z něj inkoust! Kdyby nedal Třináctej Sanzům nohy rychlejší než jazyk, visel teďka ten parchant za koule z Černýho mostu. +přechází načuřeně po místnosti a radši se jí vyhýbá pohledem, aby neztratil slinu+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré