Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2013 21:31

+zatímco se svlíká, jemně ho hladí po pažích, a modlí se, aby to měl rychle, protože je vzrušená až na hranu+ Prosím. +zasténá a bezděky proti němu pohne boky, když se na ni jen tak divá a k ničemu se nemá, a když do ní konečně vstoupí, dlouze úlevně zasténá a na chvilku ho v sobě jen sevře a vychutnává si ten pocit, nadzvedne se na loktech a přitáhne si ho za zátylek k polibku, ale jak do ní začne přirážet, za chvilku jí ruce povolí spadne zpátky do peřin, přiráží proti němu a prsty mu čím dál křečovitěji zatíná do paží, a je jí jasný, že tohle bude hodně rychlý, protože už teď cítí, jak se to v ní sbírá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2013 22:54

+se stisknutymi celistmi a se sebeovladanim až na samé hranici do ni prirazi a cítí že moc dlouho to nevydrží. Vzrušení se mu hromadí v rozkroku a vysílá stále silnější signály. Až nakonec nevydrží a udělá se do ni. Ale prirazi ještě tvrději a nepřestává aby i ji dovedl k orgasmu. V žilách mu bouří neskutečně silné vzrušení a je to nádherné+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2013 23:29

+vyráží proti němu boky a taky už je solidně mimo, svírá mu ramena, a jenom hlasitě sténá, a když v sobě ucítí jeho vyvrcholení, nechá se strhnout tím vlastním, sevře se kolem něj a s výkřikem se udělá, sundá mu nohu z ramene a přitáhne ho k sobě, nějak neřeší, že takhle nese v podstatě všechno jeho váhu, jemně mu ohlazuje záda a prudce oddychuje do kůže, a ještě si užívá tu chviličku kdy je pořád v ní a má ho u sebe tak blízko, jak jen může+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 kvě 2013 01:34

+přece jenom si na ni celý nelehne aby si ji nezadusil ale je k ni pritisknuty jak jen může. Ještě chvilku tak počká a pak z ni vyklouzne a lehne si bokem ale přece jenom se ji nepřestává dotýkat a natuli si ji k sobě+ Nádherný... +usměje se na ni když se mu konečně vrátí dech a dá ji pořádnou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 02:20

+pustí ho teda, aby z ní mohl vyklouznout, a natáhne se k jeho kalhotám pro cigarety, zapálí jim jedno postkoitální a dává jim oběma střídavě potáhnout+ Úplně boží. +usměje se a položí se mu tváří na břicho, obličejem aby na něj viděla, a jemně ho hladí po hrudi+ Myslíš, že tu můžem zůstat? Nechci se už nikam přemisťovat... +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 kvě 2013 02:32

+dělí se s ni o cigaretu a je nanejvis blažený+ To víš že jo. Tady maj pokojů že by ubytovali celou armádu. +zasmeje se a přitáhne přes ne perinu+ Mužem tu zůstat jak dlouho budem chtít. +usměje se na ni+ Zejména jsem zvedavej jestli dvojčata dostanou Phillipu mezi cejchy. +zazubi se na ni aa vrátí ji cigaro+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 02:51

Tak jo. +usměje se a uvelebí se k němu hezky blíž+ No to já taky, ale vypadali docela odhodlaně. +uculí se+ To je boží, že jim to taky vyšlo, viď? +uculí se na něj a myslí Lockeho a Wenai+ Nakonec budete mít svatbu skoro stejně. +usmívá se na něj tak něžně a pořád se ho nemůže přestat dotýkat, konečky prstů mu klouže po kůži a vypadá naprosto spokojená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 kvě 2013 02:58

Že tu zůstaneme dokud se jim to nepovede. +koukne na ni prosebne ale úsměv nemůže zadržet+ Taky jsem zvedavej co jim pak udělá Phillipa. +zasmeje se+ No to jo. +prikyvne+ Jsem rád že jim to vyšlo. Wenai je moje nejstarší kamoska a mám ji fakt rád. Locke taky vypadá slušně i když ho možná ještě jednou nebo dvakrát vydesim. +zazubi se na ni+ Jen tak pro jistotu chapes.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 03:05

To nejde, já mám spoustu zařizování se svatbou, Jeefes už má vzorník papírů na svatební oznámení. +zazubí se+ Ale ty tu klidně zůstaň, jestli chceš. +pohladí ho a dá mu pusu+ Mně přijde, že ji má fakt rád, teda podle toho, jak na ni kouká. +usměje se+ Jasný. +uculí se+ Kdybys potřeboval hodnýho policajta, víš kde mě najdeš. +mrkne na něj+ Posledně nám to šlo fakt parádně.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 kvě 2013 03:13

+nespokojené se zasklebi+ No jo ale to bych na tebe nemohl koukat a dotýkat se tě a nic. To by se mi moc nelíbilo. +zavrti odmítavé hlavou+ Tak pojem domů dobře. +prikyvne a prituli se k ni bokem a zachumla se+ Ale chci vědět jak to dopadlo.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré