Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 črc 2013 13:00

Ah, já jsem speciální. +uculuje se po cestě do pokoje, kde si sedne ke stolu, naleje si čaj a rozloží se s tím do křesla, chvilku se přehrabává v papírech a pak se pousměje+ Tohle je dobrý. Je to nějakej rituál dospělosti... +pročítá si to+ Má se to při obřadu přeříkat nazpaměď v den mužově dospělosti. To musím říct Viktorovi, že si to musí vyzkoušet, jinak není dospělej. Poslouchej...
Čí to bylo? Toho, kdo odešel.
Čí to bude? Toho, kdo přijde.
Který byl měsíc? Po prvním šestý.
Kde stálo slunce? Nad dubem.
Kdeže stín ležel? Pod jilmem.
Jak pak byl měřen? Na sever deset a deset; a východ pět a pět; na jih dva a dva; na západ jeden a jeden; a tam pak pod.
Co za to dáme? Všechno, co máme.
Proč to dát máme? Z důvěry samé.
+dokončí teatrálně a uculí se na něj+ Hustý, co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 črc 2013 13:29

Jo. +uculí se a dá jí pusu na tvář, pak sedí v tureckým sedu před televizí a zírá na teleshopping, a přemýšlí, že to není zas tak vzdálený tomu, co dělá on+ Ukaž? +přijde k ní a kouká jí do papírů+ Ty jo, hustý. +zazubí se+ A co se pak stane? Narostou mu voudy? +uculí se+ ale zní to jak návod, kde je schovanej poklad. +zubí se strašně nenápadně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 črc 2013 18:57

Nebo chlupy na hrudi. +zazubi se na něj+ Nechceš to vyzkoušet? +navrhne se smíchem+ Ale ne mě se víc libis nechlupatej. Lezlo by mi to do pusy když bych tě popatlala nutelou a pak ji z tebe slizavala. +usoudí zasněně+ Že jo. Půjdem to zkusit? +zvedne se a vyjde na balkón+ Ale jakj dub a jilm? Asi je to dost starý ten papír... +rozhlíží se po zahradě kde je hodně stromu ale moc starých dubu nebo jilmu ne. Spíš buky a kaštany+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 črc 2013 19:35

To muzu? +podiví se+ já myslel,ze to je jen pro ty co jsou z rodiny. +usmeje se+ pff,moje hruď je dostatečně muzna i bez chlupů! +kasa se+ a náhodou tam nejaký mám.+vyhrne si hnedka košili, a jme se to detailně zkoumat, ovšem sezna, ze tam zádný nejsou, kromě těch co tvoří cestičku na břiše směrem do kalhot+ nemůže to bejt nejaka metafora? +navrhne,když výletu na balkon+ nemáte třeba někde v pokoji dřevěný obložení?
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 črc 2013 19:51

Chceš na to půjčit lupu? +navrhne nevinnr když se tak zkoumá a pohled ji úplně sám sjede k tě cesticce chloupků na jeho břiše a tak rychle odtrhne pohled než se to zas zvrhne+ Metafora? Já nevím... Tady spousta drevenyho obložení skoro v každým pokoji. A hodně dubu. Ale... +koukne na něj a div že se ji nad hlavou nerozsviti žárovka+ Mužem se zeptat toho chlapa v knihovně ne? Je přece dost starej.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 črc 2013 19:59

Ty seš nejaka drzá, poslouchej. +koukne po ni s primhourenyma očima a radši si zas košili nanda, když vidi, jak na nej kouká, aby to zas nedopadlo jako vždycky+ no jako jestli myslíš, ze to musí bejt doslova strom někde v zahrade. +upřesni to+ nebo třeba nejakem strašně starej obraz stromu. +napadne ho ještě+ no jasné! +vztyčí prst nadšeně, a oči už mu zase sviti, jako vždycky když vymejsli nejakej plán a je ve svým živlu+ ten by to mohl vědet. +prikyvuje+ chceš tam jít hned? + koukne po ni, kdyby to bylo na něm, tak nepůjdou jist ani spát, dokud to nerozlousknou, poposedava na kraji jeji operky, ale nechá to na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 črc 2013 20:25

+jen se na něj zazubi jak si zandava to triko a koukne po zahradě+ Já myslím že to je v zahradě ale protože se tam mluví o stínu a slunci. Ty na obrazech nejsou ne? Ale mužem se kouknout. Protože venku už je skoro tma. Jdeme se ho zeptat hned. Jsem moc zvědavá na to abych usnula.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 črc 2013 20:46

No jo, to máš asi pravdu. Myslíš, že budem muset někde kopat? +koukne nelibě na svý hladký, manuální prací nepoznamenaný ruce+ Jasně, jasně, jdem se zeptat hned. +uculí se dychtivě, popadne ji za ruku, sebere svitky, a zamíří do knihovny+ Jak myslíš, že je to starý? vypadá to ještě starší než ta mrtvola na hřbitově, ale já to zas tak nepoznám. +zamyslí se nad tím cestou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 črc 2013 20:13

No tak asi sto třicet. Kouzelníci zijou dyl. +odtusi po cestě do pokoje+ Lamoro... +uculi se na něj+ Na co ty zas myslíš co? +musí se usmívat+ Tak co kdyby sme si dali vanu.. +navrhne a jde rovnou do koupelny kde začne napoustet vanu plnou vody a pěny a po ocku na něj pokukuje a pak se svece a vklouzne do vody+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 črc 2013 21:31

Tak za ním zajdem brzo ráno. kdybysme ho vzbudili, mohlo by ho trefit, když je tak starej. +pokýve souhlasně+ No co bys řekla. +zazubí se, a než zajde do koupelny, chytne ji kolem pasu a zastaví ji, aby ji k sobě mohl přitáhnout a pořádně políbit, a teprve pak ji pustí napouštět vanu+ A nedělej, jako že na to nemyslíš taky. +uculí se, svlíkne se v pokoji, a dojde za ní nahatej, vleze si taky do vany a uvelebí se tam+ Hele, hele, mám prsa. +uculí se na ni, a udělá si z pěny mohutné poprsí+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré