Pánský pokoj

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pánský pokoj

Příspěvekod Locke Lamora » 05 kvě 2013 16:38

No to teda nejsem! +ohradí se+ Já jsem garrista Pánů Parchantů, a Trn z Camorru, kněz nejvyššího Třináctýho a tvůj snoubenec, žádný máslo. +zazubí se na ni, jestli jako ví, koho si bere+ Oni dojdou, neboj. Jen si zasaděj semínko, pochybuju, že by jim tvoje sestra dala hnedka první večer. +uculí se+ Na to, jaký jsou to netrpělivý pitomci, občas dokážou projevit překvapivý množství houževnatosti. +zasměje se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 kvě 2013 16:51

Takže fakt chtěj... +vyvalí na něj oči, jestli je to pravda+ Fakt ji chtěj...? Ty jo, ale ona možná ani nemá žádnou... to, aby ji mohli to. +zauvažuje si tak pro sebe, ale uculí se+ Ha há! Tak to jsem teda zvědavá jestli jim to vyjde. Myslím, že ona souložila tak jednou v životě. Proto je tak kyselá. +uculí se na Lockeho a štípne ho do zadku+ Já vím, že nejseš, ale tohle je pití pro velký. Tak to dokaž, garristo. +usměje se na něj a přiťukne si s ním+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 kvě 2013 17:12

Jasně že chtěj, jsou to Dvojčata. Ošukaj všechno, co má díru, a tělesnou teplotu nad šestatřicet. +zazubí se+ No tak snad ví, jak se dělaj děti ne? Dyť nějaký má, ne? +zarazí se, jak si není jistej+ A kluci nejsou pitomí, nezbouchnou ji. +zavrtí hlavou, a uculí se na Brouka, kterej svítí jak starosklo v pasvětle, a tvářičky má pěkně červený+ No to ještě nevíš, co všechno já už pil. +zazubí se a taky si s ní přiťukne, a posadí si ji na klín, aby ji mohl pěkně obejmout kolem pasu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 kvě 2013 17:40

No, teoreticky by to vědět měla. +zazubí se na něj, sedne si mu na klín a obejme ho a ucucává u toho ze svý skleničky+ Já dost pochybuju, že se s nima vyspí. Pod sukně si je nepustí. +zavrtí rozhodně hlavou a pak koukne kolem+ Vsadíme se. +navrhne s úsměvem+ O celej den žebrání na schodech. Hm? No táááák. +kouká na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 kvě 2013 18:06

Tak jo, vsadíme se. +souhlasí s úsměvem+ Kluci už udolali i divnější matróny. +zazubí se a natáhne k ní ruku, a Jean s Broukem taky vypadaj, že souhlasí+ Možná to bude trvat, ale myslím si, že ji dostanou. +zazubí se, upíjí ze svý skleničky a hladí ji přitom po stehně+ Jak to vůbec vypadá s tou tvojí holkou? +koukne na Brouka, kterej už pravděpodobně vidí absintovou vílu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 kvě 2013 18:16

No jo, ale to ještě neznaj mou sestru, alias kyselej šťovík. +zazubí se na ně+ To by si museli přivstat, aby je na sebe nechala vůbec šáhnout. +pokývá vědoucně hlavou+ Jo, Brouku. +koukne na něj, že si taky teďka vzpomněla+ Co ta tvoje holka?
+Brouk se uculuje+ Je nádherná... A podle všeho se jí taky líbím. Když jsem se jí konečně ukázal - jako gentleman s loutnou pod balkonem - tak byla úúúplně unesěná. +usměje se přiopile+ Znáte vévodu Nikovanteho? Takovej chlápek, průměrnej vzrůst, vlasy šedý jak myš? Je to jeho dcera. +prozradí jim+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 kvě 2013 18:33

Dáme tomu čas. +uculí se na ni+ Já ti říkám, že ji do svatby maj. +zazubí se, a přesune pozornost k Broukovi+ Jo? no tak to ti gratuluju, chlape! +uculí se, když vidí, jak je kluk nadšenej, a pak mu poněkud zaskočí absint, a Jean na druhý straně se rozkašle+ No to si děláš prdel. +vydechne, když dostane tekutinu z plic ven+ Ty teda nemíříš nízko, kámo. +rozesměje se Locke+ Tatíček o tom předpokládám netuší. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 kvě 2013 18:58

+Byron vletí do pokoje+ Wenai! +skočí tam a rozpřáhne ruce+ Hádej co!
Byrone! +vyletí Lamorovi z klína a vletí nejdřív Byronovi do náruče a pak mu začne máchat před obličejem prstenem+ Já se budu vdávat!
Já taky! +zaječí začnou spolu tančit jakýsi výtězný tanec+
To je boží, Vici! +skočí k ní a taky ji obejme+ Všechno nejlepší.
+Byron se zatím uculí na kluky+ Tak kterej je ten šťatsnej? +zazubí se na ně+ Já vim. +přijde k Lamorovi+ Tak gratuluju, kámo. +mrkne na něj a podá mu ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 kvě 2013 01:00

+Locke ji pustí a jen se culí, jak tam nadšeně poskakuje, a pak si Byronem potřese rukou a poplácá ho po rameni, říká si, že když je to Wenain nejleší kamarád, tak je asi v pohodě+ No to já taky gratuluju. +zazubí se na něj+ Koukám, že jsi taky nějakou uhnal. +zasměje se+
+Calo s Galdem tam dojdou a nestačí se divit, co se to tam děje+
Locke Lamora

Příspěvekod Victoria » 06 kvě 2013 01:04

+culí se jak pitomá, jak jí přijde hrozně fajn, že je taky z tý zprávy někdo šťastnej, a nestačí zírat, že Locke s Wenai to tak vzali hopem, obejme Wenai, a pak taky Lockeho, a přeje jim všechno nejlepší do manželství, a pak mrkne na Jeana a dojde k němu+ Tak to jsi docela zmáknul, ne? +sedne si k němu na opěrku a zazubí se+ Já věděla, že to zvládneš. +poplácá ho pobaveně po rameni, a spokojeně kouká na Byrona, jak se tam raduje+ Já budu jeho žena. +sdělí Jeanovi jen tak mimochodem, a usmívá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré