Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 10 led 2014 01:03

Když já chci taky prso. +uculí se na ni mnohoznačně, ale to prso jí nakonec dá+ Slaninu za nutelu? Trochu slaniny? Slaniny?! +vyjekne a chytne se za ruce+ Teda kočko, tak teďka nevim. Teďka fakt nevim. Já chci obojíííííí! +zakvílí jak malej kluk a zkřiví nerozhodně pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2014 01:16

Ty máš prsa furt. +uculí se na něj zpátky+ Pravý nebo levý? +zajímá se, zatímco užírá maso po vláknech+ Obojí najednou? +zazubí se vesele, a musí se smát, jak se ksichtí+ Já chci, abys měl všechno co chceš. +uculí se, a přistrčí mu obojí, protože mu stejně nedovede pořádně nic odepřít, sama si vezme plátek slaniny, a pomaže ho trochou nutely, přikryje druhou slaninou jako sendvič a statečně se zakousne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2014 11:32

Nejdřív slaninu a pak nutelu. +vezme si pár plátků slaniny a udělá si z nich slaninovej sendvič anedb slaninu obloženou slaninou+ No obě prsa, to je jasný. +zaculí se na ni a s posvátnou úctou na ni hledí, jak jí slaninu s nutelou+ Kočko... +vydechne obdivně+ Tys objevila úplně novej druh úžasnosti. +řekne a sleduje, co to s ní udělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2014 15:39

+zakousne se do toho, chvilku žvejká, obličejem jí proběhne tik a trochu jí zacuká oko+ Uh... je to boží. +zazubí se a nabídne mu zbytek svýho sendviče, zatímco si totálně nenápadně nastrká do pusy pár jahod, aby to nečím přebila+ To je od tebe hezký, že je nediskriminuješ. +zasměje se, a různě tam uždibuje kousíčky různýho ídla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2014 15:53

Fakt? +vyvalí na ni oči a nacpe si do pusy zbytek toho jejího sendviče, načež vykulí oči a zatváří se poněkud zoufale+ Já tě nefnáfim. +zahuhňá a narychlo to spolkne a nacpe si pusu plnou slaniny, pro jistotu+ Já jsem zásadně proti diskriminaci prsou. +uculí se na ni a ujídá ještě kuřecí nohy+Já už skoro nemůžu. +zafuní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2014 16:36

+rozesměje se, jen úplně maličko škodolibě, když se tak ksichtí+ já myslím, že mě spíš děsně zbožňuješ. +zazubí se a vtiskne mu pusu od nutely+ no to jo, jseš na ně hodnej jak na vlastní. +uzná a uculí se+ já už mám taky dost. +souhlasí+ tak já se skočím převlíct, a sejdem se v hale. +usměje se na něj tázavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2014 17:02

No to si teda ještě rozmyslim, jestli mi budeš dávat jíst takovýhle věci. +zašklebí se na ni zvesela+ A myslíš, že já už se převlíkat nemusim, když jsem bez kalhot? +zazubí se na ni a vyrazí s ní nahoru, kde se navlíkne, jako by venku bylo mínus sto a vezme si zimní bundu a přes rameno brusle+ Můžem? +koukne na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2014 22:18

Slanina a nutela, samý dobrý věci. +zazubí se+ taky bys moh mít řepu se špenátem. +vyplázne na něj jazyk vesele+ No to by bylo stylový, bruslit bez kalhot. +zasměje se, a taky se pořádně navleče, vezme si dlouhou šálu a brusle do ruky+ Já myslím že jo. +přikývne, a vyrazí s ním dolů do haly a ven
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 led 2014 01:02

Teďka to trochu cukne, já vim. +zazubí se a drží se jí jako klíště, dokud neskončí na posteli+ Boží. +vzdychne spokojeně a zapálí si cigaretu a slastně vfoukne kouř. Když kouří, tak si drží Vici u sebe a hladí ji po kůži+ Ale furt mě píchá ten zadek. +zavrtí se nespokojeně+ Nepřemístilas s náma i to seno, že ne? +koukne se pro jistotu pod sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 led 2014 01:16

Tak co, není to tak hrozný mít za ženu čarodějku, ne? +uculí se, zahodí jim oblečení vedle postele a přikryje je trochu peřinou, a občas mu ukradne cigárko a potáhne si, než mu ho zas vrátí+ Ukááž... +zazubí se a šťouchne ho do boku, aby se překulil na břicho, shrne peřinu a pohladí ho po zadku+ máš tam obtisknutý seno. +shledá a dostane záchvat smíchu, ale nakonec mu na ten zadek vtiskne pusu, i když se ještě pochechtává+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré