Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Jean Tannen » 26 črc 2015 22:52

no jo. +zazubí se+ on vstane, když musí, ale rád teda není. +usměje se+ já to chápu, taky to moc nemusím. +usměje se na ni, a podá jí talíř aby to měla kam skládat, a nalije novou dávku+ ale měla bys tam zajít, jenom aby se potvrdilo, že to nic není. +pohladí ji jemně+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 22:58

Tak já tam půjdu a budu děsně staečná, rpotože budu myslet na vás a na to, jakou mi uděláte masáž, až se vrátím domů. +zazubí se na něj, dá mu pusu a vafluje s ním+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 črc 2015 23:02

+protáhne se a vzbudí se, načež zjistí, že tam leží sám, tak se vyhrabe z postele a přiobleče se, a pak sejde k nim do kuchyně, nasměrovanej vůní jídla+ čau. +uculí se na ně+ co vaříte? jak to jde? +koukne na ni strašně nenápadně, opatrně, jakože sonduje+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 23:05

Ahoj, Locke. +usměje se a jde mu dát pusu na dobrý ráno+ Vaříme vafle k snídani, ale Jean už měl půlku štangle salámu. +zazubí se na něj+ Protože mě se z něj dělalo blbě, doufám, že mu taky nebude blbě, nějak smrděl. +oklepe se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 26 črc 2015 23:07

mm, vafle. +uculí se Locke+ normální salám, nic mu nebylo, neboj. +usměje se Jean a zavrtí hlavou, Locke na něj koukne a vymění si takovej panikující pohled+ noo, tak to je v prdeli. +kecne si locke na stůl a vykulí oči+ co budem dělat? +polkne jaksi+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 23:16

Co? +koukne na něj+ Ježiši v klidu, tak mám zpoždění, nebo cystu, nebo nádor, nebo já nevim. +mávne nad tím rukou a jde dát do vaflovače další dávku+ Na dej si banán, je to fajn. +usměje se na Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 26 črc 2015 23:21

+locke koukne na ten banán, jako jestli to myslí vážně+ jasně, takže buďto seš v to nebo umíráš, pohoda. +máchne rukama a hlas mu trochu přeskočí+ řekni něco! +koukne na Jeana+ půjdeme k doktorovi. +usměje se na něj Jean trochu, pač taky neví, co by měl dělat, a tohle je takovej rozumenj krok+
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 23:25

Neumírám, já si dám vafle. +koukne na Lockeho+ Ale nejdřív půjdeme koupit krmení pro lenochoda, protože u doktora se to může protáhnout. Třeba tam budou fronty a tak. Jo? +koukne na Lockeho+ Každej je občas nemocnej. +usměje se na něj+ To vyřešíme. +chytne ho za ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 črc 2015 23:28

nevim jak si můžeš bejt tak jistá, že nejseš těhotná. +zamumlá+ no to ne, nejdřív se jde k doktorovi. +zvedne prst+ lenochod to vydrží, tohleto je důležitější. +koukne na ni,a trochu se usměje, ale moc mu to nejde, ovšem za ruku ji chytne a vtiskne jí pusu do dlaně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 črc 2015 23:36

Protože nejsem! +koukne na něj+ A nechtěj abych se naštvala, Lamoro! +houkne na něj+ A už nemám na ty vafle náladu, tak díky. +zamračí se na něj, jako čert+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré